הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שכמות בבנץ'

• פותח/ת השרשור kosta
  • פורסם בתאריך

kosta

מושעה
3,955
2,114
נק' מוניטין:
3,874
3,955
2,114
אקטיב "ACT" ,חיפה
שלום
כשאני נכנס לסט אפ בבנץ' אני מקרה את השכמות אבל ברגע שאני מוציא את המוט או כל חזרה שאני עולה
אני מאבד את הקירוב (המשקל פה לא משנה)
מה אני צריך לעשות בשביל לשמור על הקירוב
או שזה בסדר שאני מאבד את הקירוב שכמות כשהמוט למעלה?

שלום
כשאני נכנס לסט אפ בבנץ' אני מקרה את השכמות אבל ברגע שאני מוציא את המוט או כל חזרה שאני עולה
אני מאבד את הקירוב (המשקל פה לא משנה)
מה אני צריך לעשות בשביל לשמור על הקירוב
או שזה בסדר שאני מאבד את הקירוב שכמות כשהמוט למעלה?
גם לי זה קורה לפעמים,
להמשיך לתרגל את הטכניקה.
השכמות אמורות להיות מקורבות גם כשמוט באוויר

• פותח/ת השרשור
גם לי זה קורה לפעמים,
להמשיך לתרגל את הטכניקה.
השכמות אמורות להיות מקורבות גם כשמוט באוויר
גם אם אני סתם שוכב ומכווץ את השכמות ומעלה את הידיים למעלה אני מאבד את הכיווץ

גם אם אני סתם שוכב ומכווץ את השכמות ומעלה את הידיים למעלה אני מאבד את הכיווץ
הפרינציפ הוא ליישר ידיים למעלה מבלי לאבד את הכיווץ, כלומר שהידיים בעצם לא מגיעות לשיא הגובה שאתה מסוגל אליו - כי הן מתחילות מנקודת מוצא נמוכה יותר.
כדי להכניס את זה לעצמך לראש, תנסה בישיבה זקופה ליישר ידיים הכי רחוק שאתה מסוגל, ואז לכווץ שכמות כך שהידיים בעצם יתקרבו אל הגוף, הכי קרוב שאפשר כשהמפרקים עדיין ישרים (כמעט נעולים). ואז תעשה כמה תנועות של לחיצה, עדיין בישיבה, כשהשכמות מוחזקות.

הפרינציפ הוא ליישר ידיים למעלה מבלי לאבד את הכיווץ, כלומר שהידיים בעצם לא מגיעות לשיא הגובה שאתה מסוגל אליו - כי הן מתחילות מנקודת מוצא נמוכה יותר.
כדי להכניס את זה לעצמך לראש, תנסה בישיבה זקופה ליישר ידיים הכי רחוק שאתה מסוגל, ואז לכווץ שכמות כך שהידיים בעצם יתקרבו אל הגוף, הכי קרוב שאפשר כשהמפרקים עדיין ישרים (כמעט נעולים). ואז תעשה כמה תנועות של לחיצה, עדיין בישיבה, כשהשכמות מוחזקות.
יוסי היכן היית?
נעלמת לנו 😭

תפתח לוג כבר למען השם
פאדיחה. רק סיימתי ריסט בליניארית בגלל שפעת, חטפתי דלקת במיניסקוס.
לוג בלי סקוואט? לא מספיק צוחקים עלי שאני מתאמן עם כפפות???

אני עוד עלול לחשוב שהעצות שלי טובות.....

התרגול בישיבה מאוד טוב!
תנסה גם להקשית מעט את הגב, כלומר תדמה את הסטאפ רק בישיבה.

פאדיחה. רק סיימתי ריסט בליניארית בגלל שפעת, חטפתי דלקת במיניסקוס.
לוג בלי סקוואט? לא מספיק צוחקים עלי שאני מתאמן עם כפפות???
תירוצים זה ל..? 🤣

אני פתחתי לוג בלי סקוואט ודדליפט ועדיין עבדתי עם גריפ פד 😆

ראשית, בהחלט יתכן שאתה לא אוחז את המוט ברוחב הנכון לממדים שלך (צר מדי או רחב מדי).
באופן כללי, אתה יכול לדעת באיזה רוחב לאחוז את המוט בשיטה הבאה: בעמידה, הושט את הידיים לפנים, מקבילות לקרקע, כאילו שאתה אוחז מוט. כעת קרב את השכמות, בדיוק כפי שהיית מבצע, לו שכבת על הספסל. בדר"כ זה יביא את כפות הידיים שלך בדיוק למרחק האידאלי ביניהן - עבורך. זה הרוחב שאתה אמור לאחוז בו את המוט. שים לב שאם, באותו מצב בעמידה, תרחיב או תצר את האחיזה, ולבצע את התנועה של הבאת המוט לכיוון החזה (שוב, כאילו שאתה שוכב על הספסל ומוציא את המוט מהראק), אתה מאבד את הכיווץ בשכמות. לי זה עזר.

נערך לאחרונה:
ראשית, בהחלט יתכן שאתה לא אוחז את המוט ברוחב הנכון לממדים שלך (צר מדיכאון רחב מדי).
באופן כללי, אתה יכול לדעת באיזה רוחב לאחוז את המוט בשיטה הבאה: בעמידה, הושט את הידיים לפנים, מקבילות לקרקע, כאילו שאתה אוחז מוט. כעת קרב את השכמות, בדיוק כפי שהיית מבצע, לו שכבת על הספסל. בדר"כ זה יביא את כפות הידיים שלך בדיוק למרחק האידאלי ביניהן - עבורך. זה הרוחב שאתה אמור לאחוז בו את המוט. שים לב שאם, באותו מצב בעמידה, תרחיב או תצא את האחיזה, ולבצע את התנועה של הבאת המוט לכיוון החזה (שוב, כאילו שאתה שוכב על הספסל ומוציא את המוט מהראק), אתה מאבד את הכיווץ בשכמות. לי זה עזר.
תודה על הטיפ!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית