הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יעוץ בשורפי שומנים

קרנושית

משתמש מתחיל
24
6
נק' מוניטין:
11
24
6
my gym
שלום נשים יקרות
מרטין ראיתי את כל מה שפרסמת בנוגע לדיאטות וכל מיני תוכניות אימונים
רציתילשאול האם התנסת בשורפי שומן ואם כן איזה ?
אני כנראה שוקלת לקחת בעתיד הקרוב אפדרין 24 מ"ג בשילוב על כדור קפאין 200 מ"ג

שלום נשים יקרות
מרטין ראיתי את כל מה שפרסמת בנוגע לדיאטות וכל מיני תוכניות אימונים
רציתילשאול האם התנסת בשורפי שומן ואם כן איזה ?
אני כנראה שוקלת לקחת בעתיד הקרוב אפדרין 24 מ"ג בשילוב על כדור קפאין 200 מ"ג

וכי למה ומדוע את שוקלת ללכת לכיוון הזה?

• פותח/ת השרשור
כדי להיתקדם מבחינת חיטוב

לפני שאת בכלל חושבת על כיוון כזה בואי קודם כל תרשמי את הפרטים האישיים שלך-גיל,משקל וגובה.

ובנוסף תרשמי מה את עושה מבחינת אימונים ותזונה.

כדי להיתקדם מבחינת חיטוב

ניסית כבר את כל האופציות האחרות, הסטנדרטיות? אימונים מתאימים, תזונה נכונה וכו'?

ראשית, הרשי לי לתקן אותך: אין דבר כזה "שורפי שומן", אגב.
  • אם מדובר באמצעים כשרים (חוקיים), הם רק ישרפו לך חור בכיס.
  • אם מדובר באמצעים שאינם חוקיים במדינתנו, אז, שוב, הם לא "שורפי שומן". אי אפשר לקבוע לגוף "אתה תתחיל לשרוף רק שומן מעכשיו".
גםהלא-חוקיים, לא יעזרו לאדם שהוא עצלן (לא רומז שאת עצלנית). כי, בסופו של דבר - you are what you eat

• פותח/ת השרשור
אז ככה אני שוקלת 60 קילו 1.58 גובה ובת 23
מבחינת אימונים זה 2 פעמים בשבוע קרוס שבו אני עובדת על אירובי דופק 150 -שעה אימון + משקלות ידיים משקל נמוך +סקווטים, דדליפט (ועוד מכשיר שאני לא יודעת את שמו)את שמו
ועוד 3 פעמים בשבוע ריצה בהליכון שיפוע 8.8 מהירות 9.2 -שעה ו-20 אימון + תרגילי בטן

מבחינת תפריט
בבוקר נס על בסיס מים (עם סוכרזית ו-חלב 1 אחוז שומן )+ סלט שמורכב מעגבניה, מלפפון גמבה אדומה +בצל ירוק עם כף גבינה לבנה חצי אחוז שומן ומלח

בצהריים 2 גמבות גדולות + קופסת קוטג' 1 אחוז שומן +תפוח ירוק

לאחר אימון שותה נס הפעם על בסיס חלב 1 אחוז עם סוכרזית +קופסת טונה במים עם 2 כפות רוטב אלף האיים

בערב סלט עשיר 2 גמבות +בצל ירוק +2 מלפונים +עבנים עם כף גבינה לבנה גדושה

לא מכינה בשר בגלל חוסר זמן שוקלת להוסיף נקניק 1 אחוז שומן לתפריט אולי קצת לשנות
מכונה לשמוע עצות

מבחינת אימונים זה 2 פעמים בשבוע קרוס שבו אני עובדת על אירובי דופק 150 -שעה אימון + משקלות ידיים משקל נמוך +סקווטים, דדליפט (ועוד מכשיר שאני לא יודעת את שמו)את שמו
ועוד 3 פעמים בשבוע ריצה בהליכון שיפוע 8.8 מהירות 9.2 -שעה ו-20 אימון + תרגילי בטן

מבחינת תפריט
בבוקר נס על בסיס מים (עם סוכרזית ו-חלב 1 אחוז שומן )+ סלט שמורכב מעגבניה, מלפפון גמבה אדומה +בצל ירוק עם כף גבינה לבנה חצי אחוז שומן ומלח

לאחר אימון שותה נס הפעם על בסיס חלב 1 אחוז עם סוכרזית +קופסת טונה במים עם 2 כפות רוטב אלף האיים

מכונה לשמוע עצות

מה המטרות? על כמה א.ש את נמצאת כרגע ולאן מייעדת את עצמך להגיע?

• פותח/ת השרשור
האמת שאני יגיד שאפילו לא מדדתי אחוז שומן
שואפת לרדת 10 קילו

מבחינת תפריט

מכונה לשמוע עצות

קרן, את עושה המון טעויות של משהי עם המון מוטיבציה:
  1. הרבה יותר מדי אירובי. איפה עבודת הכוח?
  2. לא ראיתי שומן בתפריט

• פותח/ת השרשור
אני מדגישה שכרגע לפני חיטוב אני רוצה לרדת 10 קילו

אני מציע לך להתחיל חיטוב רגיל, ללא תיסוף בחומרים שעלולים בשימוש לא נכון לגרום לך לנזק.. בסה"כ 10 ק"ג תוכלי לרדת בצורה נכונה בפחות מחצי שנה, קחי בחשבון שלאחר התחלת חיטוב לרוב 1-2 ק"ג הם רק נוזלים.

ה-RMR שלך הוא לפי חישוב שעשיתי לך באינטרנט - 1981 לאחר הכפלה של 1.2 (יום במנוחה)
כמה את שורפת בפעילות גופנית? כמה הגירעון הקלורי מהתפריט? ידוע לך?

אם תיהיי בגירעון גדול מידיי הגוף עלול להיכנס לסטרס ואת עלולה להיתקע, ובשילוב קפאין ואפדרין זה עלול ליצור רק נזק.

• פותח/ת השרשור
הגירעון הוא נורא גבולי בין 300-200 קלוריות

• פותח/ת השרשור
אתמול בדקתי והריצה לפי מהשראיתי על המד יוצא 1030 קלוריות למרות שלא שמתי בהילכון נתונים אישיים זה סופר לבד
קרוס אין לי שמץ

אתמול בדקתי והריצה לפי מהשראיתי על המד יוצא 1030 קלוריות למרות שלא שמתי בהילכון נתונים אישיים זה סופר לבד
קרוס אין לי שמץ

ונניח שסביב ה 1300 לאימון.
פעמיים בשבוע זה 2600.
נחלק את זה ל 7 ימים בשבוע וזה אומר שבהערכה גסה בין 300 ל 400 קלוריות את שורפת בכל יום רק מאירובי\אנאירובי.
זה בנוסף לגירעון.

לטעמי, גירעון גדול מידיי.
מציע לך להוסיף חלבון ושומן לתפריט כדי לא לאבד מסת שריר בצורה דרסטית בנוסף.

קרן היקרה,
את אדם בוגר (בת 23) אבל את מדאיגה אותי כמו אחרונת הטינאייג'ריות.
את מעלה שלוש הודעות נפרדות, בכולן את מפרטת את רצונך בשינוי מהיר וטוטאלי ואין לך בעיה להשתמש בחומרים כדי להגיע ליעד.
נתעלם לרגע מהעובדה שהתפריט שלך גרעוני ודל מאוד ולכן מן הסתם את נשברת שוב ושוב,
את פוגעת בגוף שלך ולכן מרחיקה את עצמך עוד יותר מהמטרה.

לשאלתך,
מעולם לא התנסתי בשורפי שומן ומן הסתם לעולם גם לא אשתמש.
כפי שציינו אחרים יש את החומרים הנמכרים על המדף שהם במקרה הטוב, רק בזבוז כסף ויש את אלה שדורשים מרשם, ואני שונאת כדורים מכל סוג שהוא ובטח ובטח כאלה שהמטרה שלהם היא רפואית אלא שיש להם בדרך איזה תופעת לוואי אחת (לפחות כן, כי לצורך העניין מתעלמים כאן מהאחרות) של שריפת שומן.
אני קוראת את התשובות שכתבו לך כאן ובהם המלצות על מינונים ופירוט של חומרים כאלה ואחרים.
אף אחד מאיתנו לא מכיר אותך אבל האינטואיציה שלי אומרת לי שאת נאחזת בחומרים האלה כבסיס לשינוי וזה פשוט לא עובד כך!
אני רוצה להסביר לך אחת ולתמיד למה שורפי שומן לא יעזרו לך, ספציפית.
חיטוב הוא תהליך ארוך, למעשה תהליך של כל החיים. בלי בסיס איתן של תפריט והרגלי תזונה ואפילו הרגלי צ'יט לא תגיעי למטרה, עם או בלי חומרים!
בנוסף קחי בחשבון שהחלק הקשה ביותר הוא לא להגיע למטרה אלא לשמור עליה, והסיכוי שלך לשמור על תוצאות הוא אפסי. לא ביססת הרגלי תזונה בריאים ואת תמשיכי לנוע בין הרעבה עצמית והבאסה ושניהם מזיקים באותה מידה.

קחי נשימה ארוכה תתחילי תהליך אמיתי עם תפריט בריא וגרעון שפוי.
את הכסף שאת מוכנה להוציא על חומרים תוציאי על ייעוץ וליווי מקצועי.
את יכולה להגיע למטרה שלך בצורה טבעית והדרגתית ובלי שום סיכונים מיותרים ואני אפילו אסתכן ואגיד לך שזה לא יהיה קשה במיוחד.
אנחנו מוכנים לעזור.

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית