עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלום נשים יקרות
מרטין ראיתי את כל מה שפרסמת בנוגע לדיאטות וכל מיני תוכניות אימונים
רציתילשאול האם התנסת בשורפי שומן ואם כן איזה ?
אני כנראה שוקלת לקחת בעתיד הקרוב אפדרין 24 מ"ג בשילוב על כדור קפאין 200 מ"ג
אין שום בעיה להגיע גם ל 10 א.ש מבלי להשתמש בקלן או אפדריןכדי להיתקדם מבחינת חיטוב
כדי להיתקדם מבחינת חיטוב
אז ככה אני שוקלת 60 קילו 1.58 גובה ובת 23
מבחינת אימונים זה 2 פעמים בשבוע קרוס שבו אני עובדת על אירובי דופק 150 -שעה אימון + משקלות ידיים משקל נמוך +סקווטים, דדליפט (ועוד מכשיר שאני לא יודעת את שמו)את שמו
ועוד 3 פעמים בשבוע ריצה בהליכון שיפוע 8.8 מהירות 9.2 -שעה ו-20 אימון + תרגילי בטן
מבחינת תפריט
בבוקר נס על בסיס מים (עם סוכרזית ו-חלב 1 אחוז שומן )+ סלט שמורכב מעגבניה, מלפפון גמבה אדומה +בצל ירוק עם כף גבינה לבנה חצי אחוז שומן ומלח
בצהריים 2 גמבות גדולות + קופסת קוטג' 1 אחוז שומן +תפוח ירוק
לאחר אימון שותה נס הפעם על בסיס חלב 1 אחוז עם סוכרזית +קופסת טונה במים עם 2 כפות רוטב אלף האיים
בערב סלט עשיר 2 גמבות +בצל ירוק +2 מלפונים +עבנים עם כף גבינה לבנה גדושה
לא מכינה בשר בגלל חוסר זמן שוקלת להוסיף נקניק 1 אחוז שומן לתפריט אולי קצת לשנות
מכונה לשמוע עצות
אז ככה אני שוקלת 60 קילו 1.58 גובה ובת 23
מבחינת אימונים זה 2 פעמים בשבוע קרוס שבו אני עובדת על אירובי דופק 150 -שעה אימון + משקלות ידיים משקל נמוך +סקווטים, דדליפט (ועוד מכשיר שאני לא יודעת את שמו)את שמו
ועוד 3 פעמים בשבוע ריצה בהליכון שיפוע 8.8 מהירות 9.2 -שעה ו-20 אימון + תרגילי בטן
מבחינת תפריט
בבוקר נס על בסיס מים (עם סוכרזית ו-חלב 1 אחוז שומן )+ סלט שמורכב מעגבניה, מלפפון גמבה אדומה +בצל ירוק עם כף גבינה לבנה חצי אחוז שומן ומלח
בצהריים 2 גמבות גדולות + קופסת קוטג' 1 אחוז שומן +תפוח ירוק
לאחר אימון שותה נס הפעם על בסיס חלב 1 אחוז עם סוכרזית +קופסת טונה במים עם 2 כפות רוטב אלף האיים
בערב סלט עשיר 2 גמבות +בצל ירוק +2 מלפונים +עבנים עם כף גבינה לבנה גדושה
לא מכינה בשר בגלל חוסר זמן שוקלת להוסיף נקניק 1 אחוז שומן לתפריט אולי קצת לשנות
מכונה לשמוע עצות
קרן, את עושה המון טעויות של משהי עם המון מוטיבציה:
- הרבה יותר מדי אירובי. איפה עבודת הכוח?
- לא ראיתי שומן בתפריט
וכמה קלוריות את שורפת פר אימון בשבוע? (בדגש על פר אימון והכוונה גם לאירובי וגם ולאנאירובי)הגירעון הוא נורא גבולי בין 300-200 קלוריות
אתמול בדקתי והריצה לפי מהשראיתי על המד יוצא 1030 קלוריות למרות שלא שמתי בהילכון נתונים אישיים זה סופר לבד
קרוס אין לי שמץ
בהצלחה 😃הבנתי .תודה .