הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יעוץ בשורפי שומנים

• פותח/ת השרשור
לא זה פשוט פוגע שמציגים אותך כמו איזה נואש מסכן שמוכן לעשות הכל כדי להשיג את המטרה ולא רואה בעיניים
כי מי שמכיר אותי יודע מי אני ומה אני אבל בסדר
אני את שלי כבר אמרתי

אחרי הפוסט של @מרטין
זה נשמע יותר כמו:
"הבנתי. עכשיו, מי מוכן כבר להפנות אותי למקום שממנו אוכל להשיג את מה שאני מחפשת? "

אני דווקא יותר אופטימי לגביי התשובה שלה 🙄

א זה פשוט פוגע שמציגים אותך כמו איזה נואש מסכן שמוכן לעשות הכל כדי להשיג את המטרה ולא רואה בעיניים
זאת ממש לא היתה הכוונה שלי וסליחה אם פגעתי.

כנראה שלא הבנת את המטרה של התשובות ה"כואבות" שהיו בסה"כ לפתוח לך ת'עיניים.

סה"כ רוצים שתביני את הדרך הבריאה והנכונה לעשות את זה מבלי להשתמש ב"קיצורי דרך" שרוב הסיכויים שאת בכלל לא צריכה.

לא זה פשוט פוגע שמציגים אותך כמו איזה נואש מסכן שמוכן לעשות הכל כדי להשיג את המטרה ולא רואה בעיניים
כי מי שמכיר אותי יודע מי אני ומה אני אבל בסדר
אני את שלי כבר אמרתי

באמת לא מכירים אותך כאן, קרן. אבל את צריכה להבין כיצד אנו רואים אותך, כפי ש- @מרטין כתבה לך: פתחת בשלושה מקומות שונים על נושא דומה. זה באמת נראה כאילו את מנסה לקבל סוג של אישרור על מה שכבר החלטת לעשות בתוך תוכך.

את לא באת וסיפרת לנו על כל התהליך וכל הניסיונות שלך. בסופו של דבר אנחנו (הפורום) כאן כדי לעזור.

קחי את דבריה של @מרטין כדאגה אמיתית - לך.

אני ראיתי כמה בחורות בארץ שלקחו אנבר מה שזה עשה להן לגוף מדהים כמובן שהן התאמנו בצורה מתאימה היו בתפריט מאוד מחושב והגיעו גם לתוצאות בלי חומרים, מניסוי האישי עם קלן אפדרין התופעות לוי שלהם יגמרו אותך בהרגשה היומיומית , במצב הניסון שלך עם הגוף ובכלל בתחום לא הייתי ממליץ לך להשתמש בשום חומר שהוא לא חוקי , אבל אני דווקא כן בעד החוקיים חלק יגידו סתם גנבת כסף אני מצאתי דווקא כמה חוקיים שהם לא באמת שורפים שומן באופן ישיר הם פשוט משתקים את התאבון וככה מאפשרים לך להיות לאורך זמן יותר ארוך להיות בתפריט דל פחמימה וקלריות ככה שאני מוצא אותם כיעילים מאוד

Back
למעלה תחתית