הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון חזה

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
נירה לי החזה שלי קצת בפיגור ואני עובד כרגעab bאז אני עושה 9 סטים של חזה אז אני יכול לעשות 12 סטים רק בחזה כמו באימון abc ואז הוא יגדל יותר מהר?

• פותח/ת השרשור
בנצ' פרס
מקבילים+משקל
פרפר

בנצ' פרס בשיפוע עליון
מקבילים בנפח גבוה יותר
פרפר בקרוס או בשיפוע חיובי

והנה לך 3 תרגילים מחולקים ל A1 ו-A2
מה רע?
A1 וa2 אני מעדיף שלא אני סתם יתבלבל וגם כל תרגיל עובד על חלק אחר בחזה לפי מה שהבנתי אני יעבוד על כל חלק פעם בשבוע

• פותח/ת השרשור
אתה מתעקש ללכת עם ראש בקיר..

בהצלחה
לא בגלל זה אתה פשוט אומר לי פה דברים שזה פעם ראשונה שאני שומע עליהם דרך אגב כשאמרתי שאני עושה כרגע פרפר התכוונתי בשיפוע חיובי זה בסדר?במקרה שאני עושה אותו אימון חזה תמיד של 3 תרגילים איזה אתה ממליץ

לא בגלל זה אתה פשוט אומר לי פה דברים שזה פעם ראשונה שאני שומע עליהם דרך אגב כשאמרתי שאני עושה כרגע פרפר התכוונתי בשיפוע חיובי זה בסדר?במקרה שאני עושה אותו אימון חזה תמיד של 3 תרגילים איזה אתה ממליץ
זה לא קריטי, רק שים לב שבשיפוע חיובי בפרפר יש נטייה להשתמש יותר בכתפיים אז הייתי ממליץ על שיפוע של 30 מעלות ולא יותר כדי להימנע מפציעות בכתף.
בנצ', מקבילים עם משקל ופרפר.

• פותח/ת השרשור
אם
לא בגלל זה אתה פשוט אומר לי פה דברים שזה פעם ראשונה שאני שומע עליהם דרך אגב כשאמרתי שאני עושה כרגע פרפר התכוונתי בשיפוע חיובי זה בסדר?
זה לא קריטי, רק שים לב שבשיפוע חיובי בפרפר יש נטייה להשתמש יותר בכתפיים אז הייתי ממליץ על שיפוע של 30 מעלות ולא יותר כדי להימנע מפציעות בכתף.
בנצ', מקבילים עם משקל ופרפר.
אה אוקי תודה ומה עם בנץ עליון?

אם

אה אוקי תודה ומה עם בנץ עליון?
בנץ עליון עובד בעיקר על הסיבים העליוניים בחזה ועל הכתפיים,
מכיוון שבנצ' רגיל עובד על כל הסיבים אז מיותר לשלב את 2 התרגילים ביחד באותו אימון.
לכן הייתי עושה ב A1 בנצ' רגיל וב A2 בנצ' עליון.

או שהייתי עושה רוטציה בין בנצ' עליון לפרס.

• פותח/ת השרשור
בנץ עליון עובד בעיקר על הסיבים העליוניים בחזה ועל הכתפיים,
מכיוון שבנצ' רגיל עובד על כל הסיבים אז מיותר לשלב את 2 התרגילים ביחד באותו אימון.
לכן הייתי עושה ב A1 בנצ' רגיל וב A2 בנצ' עליון.

או שהייתי עושה רוטציה בין בנצ' עליון לפרס.
אה הבנתי כי ראיתי שרובם עושים את 3 התרגילים שאני עושה ועל מה עובד מקבילים?

• פותח/ת השרשור
מקבילים רחב עובד על החזה ועל היד האחורית בנוסף
אמרתה מקודם שמיותר לשלב בנץ עליון ופרס באותו אימון כי בנץ פרס עובד כל הסיבים ועליון רק על העליון אז למה השאר לא מיותר כי בנץ עובד על הכל ודרך אגב אם כאילו אעשה באותו אימון גם בנץ פרס וגם עליון הסיבים העליוניים לא יגדלו יותר מתרגיל 1 שעובד עליהם כי אני רואה מלא שעושים ככה סליחה על החפירה אבל אני חייב לדעת

אמרתה מקודם שמיותר לשלב בנץ עליון ופרס באותו אימון כי בנץ פרס עובד כל הסיבים ועליון רק על העליון אז למה השאר לא מיותר כי בנץ עובד על הכל ודרך אגב אם כאילו אעשה באותו אימון גם בנץ פרס וגם עליון הסיבים העליוניים לא יגדלו יותר מתרגיל 1 שעובד עליהם כי אני רואה מלא שעושים ככה סליחה על החפירה אבל אני חייב לדעת
עשית סלט מכל מה שאמרתי.

אמרתה מקודם שמיותר לשלב בנץ עליון ופרס באותו אימון כי בנץ פרס עובד כל הסיבים ועליון רק על העליון
לא פרס.
בנצ' בשיפוע חיובי.

אחי,
אתה כל הזמן חוזר על אותם שאלות.. ואני עונה את אותם התשובות..
תעשה מה שנוח לך וזהו 😃

אתה מחפש הצדקה לעשות בנצ' רגיל ובשיפוע חיובי באותו אימון הרי.. אז תעשה.
באמת לא בקטע רע.
פשוט עייפתי מהדיון הזה 🙁

• פותח/ת השרשור
עשית סלט מכל מה שאמרתי.

לא פרס.
בנצ' בשיפוע חיובי.

אחי,
אתה כל הזמן חוזר על אותם שאלות.. ואני עונה את אותם התשובות..
תעשה מה שנוח לך וזהו 😃

אתה מחפש הצדקה לעשות בנצ' רגיל ובשיפוע חיובי באותו אימון הרי.. אז תעשה.
באמת לא בקטע רע.
פשוט עייפתי מהדיון הזה 🙁
אני מצטער שככה זה נירה לך אני פשוט מנסה להבין מה עשוי להיות לי הכי טוב
אז פשוט לעשות אותו דבר עכשיו רק במקום עליון לעשות מקבילים ולדעתך החזה יגדל מהר יותר?

אני מצטער שככה זה נירה לך אני פשוט מנסה להבין מה עשוי להיות לי הכי טוב
אז פשוט לעשות אותו דבר עכשיו רק במקום עליון לעשות מקבילים ולדעתך החזה יגדל מהר יותר?
החזה לא יגדל מהר יותר לפי סוג התרגיל.
תבין, בחזה מה שחשוב זה נפח טוב ומשקלים גבוהים.

פשוט אם תעשה בנצ' עליון אחרי בנצ' רגיל אתה בעצם עובד על חלק בחזה שכבר עבד בתרגיל הקודם וזה לא אפקטיבי.
פרפר היא תנועה אחרת לגמרי, שתתרום להיפתרופיה בטווח היותר רחוק ומקבילים עם משקל זה אחלה תרגיל עזר שהרבה משווים אותו לתנועה של בנצ' בשיפוע שלילי רק בצורה יותר בטוחה.

הכי חשוב לעבוד כבד על החזה בבנצ' הרגיל,
כשתגיע למספר תלת ספרתי בהרמה.. אני מבטיח לך שהחזה שלך לא יהיה קטן 😉

• פותח/ת השרשור
החזה לא יגדל מהר יותר לפי סוג התרגיל.
תבין, בחזה מה שחשוב זה נפח טוב ומשקלים גבוהים.

פשוט אם תעשה בנצ' עליון אחרי בנצ' רגיל אתה בעצם עובד על חלק בחזה שכבר עבד בתרגיל הקודם וזה לא אפקטיבי.
פרפר היא תנועה אחרת לגמרי, שתתרום להיפתרופיה בטווח היותר רחוק ומקבילים עם משקל זה אחלה תרגיל עזר שהרבה משווים אותו לתנועה של בנצ' בשיפוע שלילי רק בצורה יותר בטוחה.

הכי חשוב לעבוד כבד על החזה בבנצ' הרגיל,
כשתגיע למספר תלת ספרתי בהרמה.. אני מבטיח לך שהחזה שלך לא יהיה קטן 😉
חח תלת ספרתי ברור אבל אני בן 16 אני לא בונה כרגע על להגיע ל100 דרך אגב על סיבים תחתונים אני חושב שבחיים לא עבדתי

• פותח/ת השרשור
יש כאן בני 16 שלוחצים גם 130.

...
No way
אחי אף אחד במכון שלי לא מרים ככה ואני מדבר על אנשים ענקיים שמתאמנים 10 שנים יש איזו טכניקה טובה?ומה בקשר לסיבים התחתונים אני חייב לעבוד עליהם בנפרד?

No way
אחי אף אחד במכון שלי לא מרים ככה ואני מדבר על אנשים ענקיים שמתאמנים 10 שנים יש איזו טכניקה טובה?ומה בקשר לסיבים התחתונים אני חייב לעבוד עליהם בנפרד?

@Majin Buu
@Tamtamon
@Hamster
@יהב

הוא לא מאמין לי שיש כאן בני 16 שלוחצים מעל 100.

• פותח/ת השרשור
יש לך איזה טכניקה או משהו? דרך אגב אמרו לי שפיתוח פחות משנה משקל ובגלל זה אמרו לי שאם אני עובד על גוף אז לא כדאי לקחת קריאטין
מה?
מה זה יש לי טכניקה? או משהו?
פיתוח פחות משנה משקל? מה הקשר לקריאטין?
תפסק ותערוך את התוכן של מה שכתבת, בנוסף תהיה יותר ברור.

• פותח/ת השרשור
מה?
מה זה יש לי טכניקה? או משהו?
פיתוח פחות משנה משקל? מה הקשר לקריאטין?
תפסק ותערוך את התוכן של מה שכתבת, בנוסף תהיה יותר ברור.
יש לי כל מיני שיטות להרים משקל גבוה בבנץ איזה אתה עושה? ואתה לוקח קריאטין ? דרך אגב זה לא חוכמה שכחתי לציין שאני שוקל קצת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית