עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
A1 וa2 אני מעדיף שלא אני סתם יתבלבל וגם כל תרגיל עובד על חלק אחר בחזה לפי מה שהבנתי אני יעבוד על כל חלק פעם בשבועבנצ' פרס
מקבילים+משקל
פרפר
בנצ' פרס בשיפוע עליון
מקבילים בנפח גבוה יותר
פרפר בקרוס או בשיפוע חיובי
והנה לך 3 תרגילים מחולקים ל A1 ו-A2
מה רע?
אתה מתעקש ללכת עם ראש בקיר..A1 וa2 אני מעדיף שלא אני סתם יתבלבל וגם כל תרגיל עובד על חלק אחר בחזה לפי מה שהבנתי אני יעבוד על כל חלק פעם בשבוע
לא בגלל זה אתה פשוט אומר לי פה דברים שזה פעם ראשונה שאני שומע עליהם דרך אגב כשאמרתי שאני עושה כרגע פרפר התכוונתי בשיפוע חיובי זה בסדר?במקרה שאני עושה אותו אימון חזה תמיד של 3 תרגילים איזה אתה ממליץאתה מתעקש ללכת עם ראש בקיר..
בהצלחה
זה לא קריטי, רק שים לב שבשיפוע חיובי בפרפר יש נטייה להשתמש יותר בכתפיים אז הייתי ממליץ על שיפוע של 30 מעלות ולא יותר כדי להימנע מפציעות בכתף.לא בגלל זה אתה פשוט אומר לי פה דברים שזה פעם ראשונה שאני שומע עליהם דרך אגב כשאמרתי שאני עושה כרגע פרפר התכוונתי בשיפוע חיובי זה בסדר?במקרה שאני עושה אותו אימון חזה תמיד של 3 תרגילים איזה אתה ממליץ
לא בגלל זה אתה פשוט אומר לי פה דברים שזה פעם ראשונה שאני שומע עליהם דרך אגב כשאמרתי שאני עושה כרגע פרפר התכוונתי בשיפוע חיובי זה בסדר?
אה אוקי תודה ומה עם בנץ עליון?זה לא קריטי, רק שים לב שבשיפוע חיובי בפרפר יש נטייה להשתמש יותר בכתפיים אז הייתי ממליץ על שיפוע של 30 מעלות ולא יותר כדי להימנע מפציעות בכתף.
בנצ', מקבילים עם משקל ופרפר.
בנץ עליון עובד בעיקר על הסיבים העליוניים בחזה ועל הכתפיים,אם
אה אוקי תודה ומה עם בנץ עליון?
אה הבנתי כי ראיתי שרובם עושים את 3 התרגילים שאני עושה ועל מה עובד מקבילים?בנץ עליון עובד בעיקר על הסיבים העליוניים בחזה ועל הכתפיים,
מכיוון שבנצ' רגיל עובד על כל הסיבים אז מיותר לשלב את 2 התרגילים ביחד באותו אימון.
לכן הייתי עושה ב A1 בנצ' רגיל וב A2 בנצ' עליון.
או שהייתי עושה רוטציה בין בנצ' עליון לפרס.
מקבילים רחב עובד על החזה ועל היד האחורית בנוסףאה הבנתי כי ראיתי שרובם עושים את 3 התרגילים שאני עושה ועל מה עובד מקבילים?
אמרתה מקודם שמיותר לשלב בנץ עליון ופרס באותו אימון כי בנץ פרס עובד כל הסיבים ועליון רק על העליון אז למה השאר לא מיותר כי בנץ עובד על הכל ודרך אגב אם כאילו אעשה באותו אימון גם בנץ פרס וגם עליון הסיבים העליוניים לא יגדלו יותר מתרגיל 1 שעובד עליהם כי אני רואה מלא שעושים ככה סליחה על החפירה אבל אני חייב לדעתמקבילים רחב עובד על החזה ועל היד האחורית בנוסף
עשית סלט מכל מה שאמרתי.אמרתה מקודם שמיותר לשלב בנץ עליון ופרס באותו אימון כי בנץ פרס עובד כל הסיבים ועליון רק על העליון אז למה השאר לא מיותר כי בנץ עובד על הכל ודרך אגב אם כאילו אעשה באותו אימון גם בנץ פרס וגם עליון הסיבים העליוניים לא יגדלו יותר מתרגיל 1 שעובד עליהם כי אני רואה מלא שעושים ככה סליחה על החפירה אבל אני חייב לדעת
לא פרס.אמרתה מקודם שמיותר לשלב בנץ עליון ופרס באותו אימון כי בנץ פרס עובד כל הסיבים ועליון רק על העליון
אני מצטער שככה זה נירה לך אני פשוט מנסה להבין מה עשוי להיות לי הכי טובעשית סלט מכל מה שאמרתי.
לא פרס.
בנצ' בשיפוע חיובי.
אחי,
אתה כל הזמן חוזר על אותם שאלות.. ואני עונה את אותם התשובות..
תעשה מה שנוח לך וזהו 😃
אתה מחפש הצדקה לעשות בנצ' רגיל ובשיפוע חיובי באותו אימון הרי.. אז תעשה.
באמת לא בקטע רע.
פשוט עייפתי מהדיון הזה 🙁
החזה לא יגדל מהר יותר לפי סוג התרגיל.אני מצטער שככה זה נירה לך אני פשוט מנסה להבין מה עשוי להיות לי הכי טוב
אז פשוט לעשות אותו דבר עכשיו רק במקום עליון לעשות מקבילים ולדעתך החזה יגדל מהר יותר?
חח תלת ספרתי ברור אבל אני בן 16 אני לא בונה כרגע על להגיע ל100 דרך אגב על סיבים תחתונים אני חושב שבחיים לא עבדתיהחזה לא יגדל מהר יותר לפי סוג התרגיל.
תבין, בחזה מה שחשוב זה נפח טוב ומשקלים גבוהים.
פשוט אם תעשה בנצ' עליון אחרי בנצ' רגיל אתה בעצם עובד על חלק בחזה שכבר עבד בתרגיל הקודם וזה לא אפקטיבי.
פרפר היא תנועה אחרת לגמרי, שתתרום להיפתרופיה בטווח היותר רחוק ומקבילים עם משקל זה אחלה תרגיל עזר שהרבה משווים אותו לתנועה של בנצ' בשיפוע שלילי רק בצורה יותר בטוחה.
הכי חשוב לעבוד כבד על החזה בבנצ' הרגיל,
כשתגיע למספר תלת ספרתי בהרמה.. אני מבטיח לך שהחזה שלך לא יהיה קטן 😉
יש כאן בני 16 שלוחצים גם 130.אני בן 16
...חח תלת ספרתי ברור אבל אני בן 16 אני לא בונה כרגע על להגיע ל100 דרך אגב על סיבים תחתונים אני חושב שבחיים לא עבדתי
No wayיש כאן בני 16 שלוחצים גם 130.
...
No way
אחי אף אחד במכון שלי לא מרים ככה ואני מדבר על אנשים ענקיים שמתאמנים 10 שנים יש איזו טכניקה טובה?ומה בקשר לסיבים התחתונים אני חייב לעבוד עליהם בנפרד?
אני לא דוגמא טובה... לחצתי בשיאי 90 ל5*3 לפני חיטוב..
יש לך איזה טכניקה או משהו? דרך אגב אמרו לי שפיתוח פחות משנה משקל ובגלל זה אמרו לי שאם אני עובד על גוף אז לא כדאי לקחת קריאטין
מה?יש לך איזה טכניקה או משהו? דרך אגב אמרו לי שפיתוח פחות משנה משקל ובגלל זה אמרו לי שאם אני עובד על גוף אז לא כדאי לקחת קריאטין
יש לי כל מיני שיטות להרים משקל גבוה בבנץ איזה אתה עושה? ואתה לוקח קריאטין ? דרך אגב זה לא חוכמה שכחתי לציין שאני שוקל קצתמה?
מה זה יש לי טכניקה? או משהו?
פיתוח פחות משנה משקל? מה הקשר לקריאטין?
תפסק ותערוך את התוכן של מה שכתבת, בנוסף תהיה יותר ברור.