עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עשיתי SS כשהיה לי 90..יש לי כל מיני שיטות להרים משקל גבוה בבנץ איזה אתה עושה? ואתה לוקח קריאטין ? דרך אגב זה לא חוכמה שכחתי לציין שאני שוקל קצת
כששקלתי 68 בסוף החיטוב לחצתי 80, אני לא חושב שזה כל כך קשה להגיע בלחיצות למספרים כאלה גם על משקל של 60עשיתי SS כשהיה לי 90..
כן אני לוקח קריאטין
וזה שאתה שוקל קצת זה לא תירוץ, אתה חלש פשוט, ככה זה. לא חסר אנשים ששוקלים 60 ולוחצים 120
אז איך להתחזק? והמליצו לי לא לקחת קריאטין אז כדאי לקחת וככה גם הגוף יגדל מהר יותר בגלל המשקלים?עשיתי SS כשהיה לי 90..
כן אני לוקח קריאטין
וזה שאתה שוקל קצת זה לא תירוץ, אתה חלש פשוט, ככה זה. לא חסר אנשים ששוקלים 60 ולוחצים 120
אז איך להתחזק? והמליצו לי לא לקחת קריאטין אז כדאי לקחת וככה גם הגוף יגדל מהר יותר בגלל המשקלים?
תתחיל SS, ואין שום בעיה עם קריאטיןאז איך להתחזק? והמליצו לי לא לקחת קריאטין אז כדאי לקחת וככה גם הגוף יגדל מהר יותר בגלל המשקלים?
אבל ss זה למי שבחיים לא התאמן שמע בינתיים אני עושה בנץ 60 אני יודע שזה קצת אבל זה כזה נורא?תתחיל SS, ואין שום בעיה עם קריאטין
אבל ss זה למי שבחיים לא התאמן שמע בינתיים אני עושה בנץ 60 אני יודע שזה קצת אבל זה כזה נורא?
גובה משקל?אבל ss זה למי שבחיים לא התאמן שמע בינתיים אני עושה בנץ 60 אני יודע שזה קצת אבל זה כזה נורא?
ו60 זה לא גבוה בכלל ואתה עדיין מתחיל, לדעתי תעשה SS או כל תוכנית למתחילים אחרת שאתה יכול להתקדם בה מאימון לאימוןאבל ss זה למי שבחיים לא התאמן שמע בינתיים אני עושה בנץ 60 אני יודע שזה קצת אבל זה כזה נורא?
אני שוקל 60-61גובה משקל?
ו60 זה לא גבוה בכלל ואתה עדיין מתחיל, לדעתי תעשה SS או כל תוכנית למתחילים אחרת שאתה יכול להתקדם בה מאימון לאימון
אבל ss זה למי שבחיים לא התאמן שמע בינתיים אני עושה בנץ 60 אני יודע שזה קצת אבל זה כזה נורא?
אוקי אבל בss החזה שלי עדיין יכול לגדול משמעותית?וגם אתה מתאמן מתחיל, תאמין לי.
אני התחלתי SS לפני חודש כשהגעתי לבנצ' של 90 והתחלתי מסקוואט של 60 ודדליפט של 60 ופרס של 55.
ואני עדיין נחשב כמתאמן מתחיל.
הוא יגדל אל תדאגאוקי אבל בss החזה שלי עדיין יכול לגדול משמעותית?
ואני יגיד לך למה אף פעם לא עשיתי ss בגלל שיש לי בעיה לעשות סקוואטהוא יגדל אל תדאג
למהט
ואני יגיד לך למה אף פעם לא עשיתי ss בגלל שיש לי בעיה לעשות סקוואט
ניסיתי אלפי פעמים עם מאמן או בלי מאמן לעשות אני פשוט לא מצליח את התנועה גם בלי מוט התאמנתי חודשים רק בתנועה ללא שיפור
תעלה סרטונים לפהניסיתי אלפי פעמים עם מאמן או בלי מאמן לעשות אני פשוט לא מצליח את התנועה גם בלי מוט התאמנתי חודשים רק בתנועה ללא שיפור
עזוב תסקוואט כרגע אני ינסה ללמוד בהמשך ובקשר לבנץ אני עושה 6 חזרות ובss 5 אז עד כמה כבר אני יעלה יותר במשקל ? איך זה עובד שמעלים בתכנית הזו במשקל תרגילים?תעלה סרטונים לפה
תדירות, ואל תשכח שאם לא תנסה להעלות משקל אז לא תצליח.עזוב תסקוואט כרגע אני אנסה ללמוד בהמשך ובקשר לבנץ אני עושה 6 חזרות ובss 5 אז עד כמה כבר אני יעלה יותר במשקל ? איך זה עובד שמעלים בתכנית הזו במשקל תרגילים?
עזוב תסקוואט כרגע אני ינסה ללמוד בהמשך ובקשר לבנץ אני עושה 6 חזרות ובss 5 אז עד כמה כבר אני יעלה יותר במשקל ? איך זה עובד שמעלים בתכנית הזו במשקל תרגילים?
כתוב שם למי התכנית מתאימה ואני לא עונה אל אף אחד מהקריטריונים האלה דרך אגב כמה לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם דאמבלים אתה עושה?
כדאי לעשות לג דרייב?ובעיקרון אני לא מנסה לעלות כי תמיד בחזרה האחרונה אני כבר בקושי מצליח אז אני אומר אם עשיתי בקושי עכשיו אז אם היתי מעלה משקל לא היתי מצליחתדירות, ואל תשכח שאם לא תנסה להעלות משקל אז לא תצליח.
כמה זמן כבר לא ניסית להעלות משקל בבנץ?