הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון חזה

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
נירה לי החזה שלי קצת בפיגור ואני עובד כרגעab bאז אני עושה 9 סטים של חזה אז אני יכול לעשות 12 סטים רק בחזה כמו באימון abc ואז הוא יגדל יותר מהר?

כתוב שם למי התכנית מתאימה ואני לא עונה אל אף אחד מהקריטריונים האלה דרך אגב כמה לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם דאמבלים אתה עושה?
תגיד כדאי לעשות

כדאי לעשות לג דרייב?ובעיקרון אני לא מנסה לעלות כי תמיד בחזרה האחרונה אני כבר בקושי מצליח אז אני אומר אם עשיתי בקושי עכשיו אז אם היתי מעלה משקל לא היתי מצליח
לא הגעת לשליטה טובה בתרגילי הבסיס ואתה מתאמן חדש
כתוב שם למי התכנית מתאימה ואני לא עונה אל אף אחד מהקריטריונים האלה דרך אגב כמה לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם דאמבלים אתה עושה?
תגיד כדאי לעשות

כדאי לעשות לג דרייב?ובעיקרון אני לא מנסה לעלות כי תמיד בחזרה האחרונה אני כבר בקושי מצליח אז אני אומר אם עשיתי בקושי עכשיו אז אם היתי מעלה משקל לא היתי מצליח
אז אתה לא אוכל טוב כנראה או לא ישן טוב.

• פותח/ת השרשור
אתה לא עושה טוב סקוואט.
אתה מתחת לשנה, אתה חדש. גם מי שמעל שנה נחשב מתחיל, זה תלוי ביכולת התקדמות..
אני מעל לשנה וסקוואט מישהו שגם בחיים לא התאמן יכול לעשות את התנועה זה לא קשור פשוט לא מצליח אבל תענה רגע כדאי לעשות לג דרייב בבנץ?

אוקיי קראתי חלק מהתגובות פה ואנסה לעשות לך סדר בראש.
SS מתאימה למתאמן מתחיל,דבר שאתה עדיין כזה.מתאמן מתחיל זה מתאמן שיכול להעלות משקלים ולהתאושש מאימון לאימון.
החזה יגדל בSS,יש לי חזה לא רע שגדל בעיקר בSS ובמיוחד בהתחשב בעובדה שהעלתי 10 קילו בבנץ בחודש וגם זה לאחר דילואד.
תלמד סקוואט ותתרכז בתרגילים מורכבים עם מטרה להעלות משקלים מאימון לאימון או משבוע לשבוע.(סקוואט,דד בנץ ופרס).

תוכנית אימונים טובה צריכה להתבסס על תרגילי ביסי לא משנה מה המטרה שלך [פיתוח גוף כוח ] קודם כל להרים כבד ולהתחזק זה מה שיעלה אותך במאסה .
לא כמה סטים אני יעשה לחזה והוא יגדל . אחרי תרגילי הבסיס הכבדים תשלב תרגיל 1 2 לחזרות גבוהות . מרב ההתמקדות צריכה להיות בבסיס . המלצה שלי אל תעבור 15 סטים לשבוע . מיותר .

אוקיי קראתי חלק מהתגובות פה ואנסה לעשות לך סדר בראש.
SS מתאימה למתאמן מתחיל,דבר שאתה עדיין כזה.מתאמן מתחיל זה מתאמן שיכול להעלות משקלים ולהתאושש מאימון לאימון.
החזה יגדל בSS,יש לי חזה לא רע שגדל בעיקר בSS ובמיוחד בהתחשב בעובדה שהעלתי 10 קילו בבנץ בחודש וגם זה לאחר דילואד.
תלמד סקוואט ותתרכז בתרגילים מורכבים עם מטרה להעלות משקלים מאימון לאימון או משבוע לשבוע.(סקוואט,דד בנץ ופרס).
יש לך חזה מגנטיקה טובה אל תזיין לי תשכל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית