הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל fbw

kukuzablo

משתמש מתחיל
86
7
נק' מוניטין:
18
86
7
התחלתי fbw לפני בערך שלושה שבועות. חלק מהאימונים בצבא וחלקם בחדר כושר בבית, לכן ה/. התוכנית הולכת ככה-
סקוואט/לג פרס 3x5/3x6
בנץ פרס/פרס עם דמבלים 3x5/3x6
מתח עם משקל 3x5
פרס 3x5
יד אחורית 1x12
יד קידמית 1x12
עלייה הדרגתית במשקלים, לצערי לא בין כל אימון לאימון אלא קצת יותר מכיוון שהשינה והתזונה לא אידאלים אז אני לא רוצה סתם להעמיס.
כמה שאלות-
בנץ פרס אני מרים 60 אבל עם דאמבלים 22 כל יד. יחס הגיוני?
מתח אני עושה כבר תקופה (גם הרבה לפני שהתחלתי את התוכנית) 3x8-9 או 3x5 עם 8 קילו ולא מצליח להתקדם מעבר לזה, לא יודע למה.
ובכללי אשמח לייעוץ בנוגע לתוכנית- לשנות/להוסיף או סתם טיפים.

• פותח/ת השרשור
כמו שכתבתי, לא אידאלי. יש גם לילות של ארבע שעות. תפריט אין בצבא כמובן, משתדל לאכול כמה שיותר ומשתמש בתוספים בשביל להגיע לכמות מספיקה של חלבון.

• פותח/ת השרשור
הבעיה למה? למתח?
אני מבין שכשהתפריט לא מתוכנן לפרטים יש בעיה ויהיה קשה להעלות משקלים בין אימון לאימון, אבל אני מצליח להתקדם בינתיים במשקלים בתרגילים אחרים, רק במתח אני לא מתקדם.
תקן אותי אם אני טועה, אבל אני מאמין שמתאמן מתחיל יכול להתקדם במידה והוא מקפיד לאכול כמה שיותר ושומר על כמות חלבון טובה. גם אם לפעמים השינה נדפקת. ברור שבקצב יותר איטי, אבל זה לא שזה בלתי אפשרי

בנץ פרס אני מרים 60 אבל עם דאמבלים 22 כל יד. יחס הגיוני?
כן.
בבנצ' קלאסי קל יותר לאזן את המשקל בגלל המוט, כאן אתה מחלק את זה ל-2 ידיים. הגיוני שיהיה פחות.

מתח אני עושה כבר תקופה (גם הרבה לפני שהתחלתי את התוכנית) 3x8-9 או 3x5 עם 8 קילו ולא מצליח להתקדם מעבר לזה, לא יודע למה.
עלית במשקל גוף? זה יכול להשפיע.
ניסית לעבור ממתח רגיל לצ'ין אפס? זה יכול לעזור.

בכללי,
אתה עושה רוטציה בין יום שבו יש לך בנצ' בעצימות לבין פרס בעצימות?
אל תשלב אותם ביחד באותו אימון בעצימות גבוהה, זה ימנע ממך להתקדם ולהתאושש כראוי.

כמה שעות שינה בערך?
אתה מגיע לפחות למינימום גרם חלבון פי משקל הגוף שלך? (לפחות פי 1.8)

אתה לא בגירעון קלורי\נייטרלי?

• פותח/ת השרשור
כן.
בבנצ' קלאסי קל יותר לאזן את המשקל בגלל המוט, כאן אתה מחלק את זה ל-2 ידיים. הגיוני שיהיה פחות.

עלית במשקל גוף? זה יכול להשפיע.
ניסית לעבור ממתח רגיל לצ'ין אפס? זה יכול לעזור.

בכללי,
אתה עושה רוטציה בין יום שבו יש לך בנצ' בעצימות לבין פרס בעצימות?
אל תשלב אותם ביחד באותו אימון בעצימות גבוהה, זה ימנע ממך להתקדם ולהתאושש כראוי.

כמה שעות שינה בערך?
אתה מגיע לפחות למינימום גרם חלבון פי משקל הגוף שלך? (לפחות פי 1.8)

אתה לא בגירעון קלורי\נייטרלי?
א כל, תודה על התגובה המושקעת כרגיל.
לעניינינו, אני לא עושה רוטציה בין הפרס לבנץ. אם אפשר קצת מידע איך אני צריך לעבוד ברוטציה.
אני עושה מתח רגיל, לא צ׳ין אפס. עדיף לעבור?
בחלבון אני מגיע פחות או יותר ל1.8-2. שעות שינה בעייתיות, לצערי אני לא יכול להגיע ל8 בלילה. נע בין 6-7 יש לילות גם של 4-5, וזה כבר בלתי נמנע.
דבר נוסף שקשה לי לעקוב אחריו זה עניין הקלוריות בצבא. מנסה להעמיס כמה שיותר, שקדים וחטיפים שמכניסים לי פה ושם את העוד 300-500 קלוריות כשיש צורך.
לא אידאלי לצערי, משתדל להוציא את המיטב עד השיחרור.

א כל, תודה על התגובה המושקעת כרגיל.
לעניינינו, אני לא עושה רוטציה בין הפרס לבנץ. אם אפשר קצת מידע איך אני צריך לעבוד ברוטציה.
אני עושה מתח רגיל, לא צ׳ין אפס. עדיף לעבור?
בחלבון אני מגיע פחות או יותר ל1.8-2. שעות שינה בעייתיות, לצערי אני לא יכול להגיע ל8 בלילה. נע בין 6-7 יש לילות גם של 4-5, וזה כבר בלתי נמנע.
דבר נוסף שקשה לי לעקוב אחריו זה עניין הקלוריות בצבא. מנסה להעמיס כמה שיותר, שקדים וחטיפים שמכניסים לי פה ושם את העוד 300-500 קלוריות כשיש צורך.
לא אידאלי לצערי, משתדל להוציא את המיטב עד השיחרור.
בכיף 😃

ברוטציה הכוונה שתחלק את ה FBW שלך ל-2 חלקים.
חלק א' זהו יום שבו תעבוד בבנצ' בעצימות גבוהה והפרס יהיה בנפח גבוה יותר, וביום שתתחיל מפרס בעצימות גבוהה תעשה את הבנצ' בנפח גבוה יותר.

עדיף צ'ין אפס לדעתי מהסיבה היחידה שטווח התנועה של הרחב גבי הוא כמעט זהה ויש יותר עבודה על הבייספס מה שמאפשר לך להוסיף יותר משקל למשיכה של הגוף.

תאכל כמה שאתה יכול, אין לך ברירות.
ויהיה בסדר ✌️

• פותח/ת השרשור
הבנתי. אם כרגע אני עובד גם בנץ וגם פרס אותו אימון על rm5, מה אני אמור לשנות מבחינת חזרות לנפח וכמה להוריד מהעצימות באחוזים פחות או יותר?

הבנתי. אם כרגע אני עובד גם בנץ וגם פרס אותו אימון על rm5, מה אני אמור לשנות מבחינת חזרות לנפח וכמה להוריד מהעצימות באחוזים פחות או יותר?
בנפח תעלה ל 8 חזרות
בעצימות אתה נשאר על 5

הכוונה היא כמה משקל באחוזים אני מוריד פחות או יותר ב8 חזרות האלה?
לא יודע להגיד לך.
אבל תחשוב הגיונית, אם הrm5 שלך בבנצ' הוא 90 נגיד.. אז ב 8 חזרות הייתי לוחץ 80-82.5
ומכאן כמובן בודק אם אני יכול יותר או פחות לאימון הבא.

לא קריטי,
נסה וטעה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית