נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מנסיוני הקטן מאד בסנאץ', הוא עובד גם על הרחב גבי, כשאחיזת קלין - לדעתי לא עובדת עליו בכלל.
שתי האחיזות עובדות על הטרפזים, המעויינים, הדלתות - כשהקלין נותנת להם יותר עבודה מהסנאץ'.
@MikeRozner מכיר את התרגיל נהדר.
לא. דיברתי על המשיכה הגבוהה. יש משיכה באחיזת סנאץ', ומשיכה באחיזת קלין.אני לא מעוניין לעשות את ה POWER CLEAN אם לזה התכוונת.. 🙄
תארגן לי סרטון כאן שאני אבין על מה מדובר 😃לא. דיברתי על המשיכה הגבוהה. יש משיכה באחיזת סנאץ', ומשיכה באחיזת קלין.
למה לך בכלל לעשות את התרגיל הזה? תתעסק בלהתחזק לא בלעשות תרגילים שנראים מגניב.
🤣 חוצפן. אני אולי צריך ויזה ודרכון כדי להגיע לתל אביב ולטפל בך, אבל זה לא בלתי אפשרי.@stitch דביל. לא ראית שאמרו לו את זה באשכול אחר?
@stitch כבר לוחץ עליי זמן מה שאכניס את זה כתרגיל עזר לשיפור חגורת הכתפיים,
ועכשיו אתם טוענים שלא כדאי...🫤
למה לא רלוונטי בעצם?
האמת שפחות מתעניין בתנועות אולימפיות.אם אתה רוצה תנועות אולימפיות, תתחיל בללמוד קלין. אחרי זה יהיה מה לדבר על תרגילי עזר.
נדמה שברגע שהמרפקים נמצאים מעל הכתפיים יש עבודה ניכרת עליהן, לא?לא רואה איך זה עושה משהו שפאוורקלין לא עושה, ואיך זה בכלל עבודה על כתפיים.
בזכות השלב האחרון של המשיכה. בפאוור קלין הידיים הן כמו חבלים, משתתפות במכה הראשונה של הקפיצה. במשיכה גבוהה הן ממשיכות אחרי החצי-קפיצה, ומושכות את השלב האחרון. בזכות זה יש עבודה של הדלתא ושל הידיים.לא רואה איך זה עושה משהו שפאוורקלין לא עושה, ואיך זה בכלל עבודה על כתפיים.