נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין פולי או מכונה אחרת שיש בה כבלים? גומיות התנגדות?הם לא כאלה נמוכים.. והם אכן לוקחים לי לא מעט זמן.
תראה בסה"כ בבנצ' הגעתי ל 90, בדדליפט ל 110 ובסקוואט ל 90 אבל עשיתי ריסטים בסקוואט ובדדליפט כדי לתקן טכניקה
ובבנצ' אני אחרי ריסט קטן ועובר בטקסס מת'וד משולב עם ה SS אז בגלל זה יש לי אימונים מסויימים שכן יש לי מקום לשלב תרגיל עזר אחד..
מה גם שאני עושה בסה"כ 2x8 כמו שמומלץ לתרגיל עזר 😃
במכון החדש אין מכשירים בכלל.. אז אין לי איך לעשות את זה 🫤
לא חושב,אין פולי או מכונה אחרת שיש בה כבלים? גומיות התנגדות?
זהו? הוציאו לך את החשק לתרגיל?
חלש אופי שכמוך. לי לקח הרבה יותר זמן לשטוף לך את המוח כן לעשות אותו.
:wub:כל מה שאני צריך בחייםלא חושב,
זה מכון שמבוסס על כלובים וספות בעיקר ודאמבלים. אין אף מכונה שם בעצם
חחח אני הולך לשם באהבה גדולה 👏:wub:כל מה שאני צריך בחיים
הנה הציטוט מ- Only The Strong Shall Survive:כן, אני לא סומך על תרגום לעברית. זה נראה כמו אי הבנה. וכולם בילדרים עמוק בפנים.
התרגום העברי מדויק.This is the most difficult sequence to learn: traps, then arms. If your arms bend too soon, you won’t have them available to provide the final, critical pop at the finish. Let your powerful traps do their job, and then bring your arms into play. At the finish of the lift you should be extended high on your toes, with your body perfectly erect and the bar tucked in next to your body near your chest.
הוא לא היחיד שמתעקש, קראתי על זה קצת וכולם פחות או יותר מתארים את זה ככה. מה לא ברור מהציטוט? הידיים מתכופפות כדי לתת את המכה האחרונה, הטרפזים קודם ואז הידיים נכנסות לתמונה. לא מספיק ברור?
ולמה זה טיפשי? זה לא מפריע בשיט לתנועה כולה - רק מוסיף עבודת כתפיים וידיים. ולכן, בשפה שתבין: משיכות גבוהות > פאוורקלין 😃
אתה סתם מתעקש. מה זה אומר "If your arms bend too soon, you won’t have them available to provide the final, critical pop at the finish"? הידיים נכנסות לעבודה. וזאת לא חתירה, זה תוספת אחרונה לתנופה. לא חתירה ממצב סטטי.
נ.ב. אין על משיכות גבוהות. זה וסקוואט סוגר 95% מהגוף.
מה! זה כבר מעבר להתעקשות. If your arms bend too soon, you won’t have them available.
מי זה them במשפט הזה? אם תגיד טרפזים אז עברנו כבר לתחום ההטרלה 😡
טרפזים.
שני טרולים 🙁טרפזים טרפזים. תקרא את המשפט לפני זה. גם אין שום היגיון בלהגיד את המשפט הזה על ידיים.
שני טרולים 🙁
At the conclusion of the pull, you should be up on your toes with your body erect. The sequence of contracting your traps before bending your arms is even more critical on high-pulls than it is for power cleans and snatches simply because a great deal more weight is being used in the high-pull. So drill on the movement until it’s smooth as silk, and then start adding plates
בחיי שאני לא מבין איך אפשר להבין את זה אחרת.אתה באמת לא מסכים? הנה ציטוט שלו ממקום אחר.
כן, הוכחת את זה יפה! 😡למען הסר ספק אין לי דבר וחצי דבר בהבנת הדיון הנוכחי.