עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מצטער רק עכשיו שמתי לב להודעהלא הבנתי מקס, פרצת דיסק ?
שמע, הייתי כל כך מיואש מהחיפוש שאפילו... ותכין את עצמך... אפילו...בלי קשר לזה שאתה מתפרק,
אני זוכר שניסית להשיג PDF לספר של קארבנייט.
מצאת בסוף?
מעניין אותי אם מישהו אי פעם מצא משהו בעמוד השני של גוגלבדקתי את העמוד השני בחיפוש של גוגל.
איןבדקתי את העמוד השני בחיפוש של גוגל
יש שמועות שמחביאים שם סודות על הרצח של לינקולן ומפגשים של הilluminati אבל לא מצאתימעניין אותי אם מישהו אי פעם מצא משהו בעמוד השני של גוגל
אין לי מושג אבל אני מאמין שכן.אין
לך
חיים.
לא נראלי שהספר קיים בכלל.
ד״א, דניאל קרא את הספר?
אוקיי אז יצא לי לבקר עוד פעם בפיזיוטרפיה והמצב שלי כרגע הרבה יותר טוב מבחינת חיי יום יום. כבר לא כואב לי לשבת וכמעט ולא כואב ללכת. אני ממשיך לעשות תרגילים לשיפור המצב והם כנראה עובדים.
הפיזיוטרפיסט אמר לי לא להתאמן היום אלה להתאמן עוד פעם ביום חמישי, ושהתוכנית תהיה כולה בRM12-RM20. הוא אישר לי להתחיל לבצע פרוטוקול פציעות לסקוואט ולדד ליפט ושבוע הבא גם כן להתאמן רק יומיים. אם אחרי שבוע הבא הכל יהיה טוב הוא אמר שאני יכול לחזור לאט לאט לRMים יותר נמוכים ולמשקלים גבוהים יותר.
כששאלתי אותו לגבי אם כדאי לי לעשות צילום MRI או צילום אחר ולבדוק אם יש לי פריצה או לא הוא אמר שאין טעם כי גם אם התוצאה תהיה חיובית ובאמת יש לי פריצה עדיין ישלחו אותי לפה וכלום לא ישתנה. כל עוד התרגילים עובדים והמצב שלי משתפר הכל בסדר גמור.
הפעם אני לא הולך לקחת משקלים גבוהים ולעשות בדיוק מה שנאמר לי, נקווה שתוך חודש-חודשיים המצב יתייצב ואני אוכל לחזור למשקלי עבודה נורמאליים
מה?חיים.
מקווה שעד הסמינר אני כבר ארים דד ליפט יותר כבד משלך 😆תרגיש טוב כבר עד הסמינר את בריא 100%
יש לי תחושה שבסופו של דבר בסמינר תתרגל עם מוט ריק.מקווה שעד הסמינר אני כבר ארים דד ליפט יותר כבד משלך 😆
לא יקרה אני עושה 300*10מקווה שעד הסמינר אני כבר ארים דד ליפט יותר כבד משלך 😆
אם הכל ילך חלק עד הסמינר אני כבר ארים באזור ה50-60 קילו.יש לי תחושה שבסופו של דבר בסמינר תתרגל עם מוט ריק.
אתה תעשה 300 חזרות עם 10 קילו? זה לא נראה כל כך חכםלא יקרה אני עושה 300*10
שיט עלית עליאם הכל ילך חלק עד הסמינר אני כבר ארים באזור ה50-60 קילו.
אתה תעשה 300 חזרות עם 10 קילו? זה לא נראה כל כך חכם
שמע, הייתי כל כך מיואש מהחיפוש שאפילו... ותכין את עצמך... אפילו...
בדקתי את העמוד השני בחיפוש של גוגל.
ולא מצאתי אין לי את הPDF אבל יש לי תחליף בשם דניאל
אתה פשוט פאקינג מלך 👑👑👑אם לזה התכוונת , אז העליתי את זה בפוסט אחר אבל אעלה שוב 😃
Enjoy
הכוונה הייתה לספר של the carb nite solution.אם לזה התכוונת , אז העליתי את זה בפוסט אחר אבל אעלה שוב 😃
Enjoy
אם הכל ילך חלק עד הסמינר אני כבר ארים באזור ה50-60 קילו.
זה לא אותו דבר?הכוונה הייתה לספר של the carb nite solution.
תתכונן, זה יותר גרוע מאירובי.
לא, הספר שהוא הביא עובד לפי שיטה של דל פחמימה בבוקר, אימון מאוחר בערב (לפחות 5 בערב) ומיד אחר כך העמסה.זה לא אותו דבר?