ייעוץ עזרה בבניית כלוב אצל מסגר

• פותח/ת השרשור 123abc1
  • פורסם בתאריך

123abc1

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
שלום, לאחר מספיק זמן שהתבזבז לי על אי-מציאה של דיל נורמלי לכלוב, הבנתי שבמקומות רבים ההמלצה היא להזמין כלוב לא-פלצני אצל מסגר אשר אמור לעלות פחות מבחנות.

הבעיה היא שאין לי ממש תכנית ברורה לכלוב, ועם כמה שזה מבנה הנדסי די פשוט, אני חושב שצריך לבוא למסגר עם שרטוט יותר מדויק מסתם תמונה מחנות עם אורכים. מצאתי מישהו קנדי בפורום BodyBuilding.com שמכין כלובים מקצועיים להרבה מהמשתמשים שם, ופשוט ביקשתי שיתן לי קצת פרטים/רעיונות לכלוב פרקטי ולא יקר.

הוא הציע לי כמה אורכים ומידות סטנדרטיים ואמר לי להסתכל על כלובים של Rogue לרעיונות, אבל: איך בדיוק החורים צריכים להעשות? באיזה קוטר ומאיפה בכלל משיגים תופסנים (J-cups) ומוטות ביטחון מתאימים? הבחור אמר לי ש Rogue לדוגמא מוכרת אותם גם בנפרד - אבל אני בספק אם לישראל. בנוסף, רוב המידות הן באינטשים והן לעיתים עיגולים ואי-דיוקים של מידות במילימטרים. אשמח אם מישהו יכול לתת דוגמא מדויקת.

ולגבי ההרכבה והשימוש בכלוב: האם כל הכלובים צריכים להיות מוברגים לרצפה? ראיתי שבחלק מהמקרים מצויין (למשל כאן) ובחלק לא. אני כמובן מעדיף שלא לקדוח חורים ברצפה.

תודה מראש.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כי אין סיבה שאני אקנה חדש אם אמצא אלטנרטיבה טובה מיד שנייה. בגלל שכולם בארץ גנבים והמחיר הבסיסי לכלוב חדש פה הוא בערך 3,500 ש"ח, אם חנות מוכרת אחד ב- 2,500 ש"ח מבלי אפילו לציין את הדגם אני יכול לשער שזה מעין נו-ברנד סיני. מה גם שהם שקרנים: הכלוב הסגור הכי זול שניתן למצוא באתר שלהם (שלפי התמונות הוא הכלוב מן המודעה) הינו ב 2,899 ש"ח.

אני רוצה לדעת מה לגבי הכלוב המשומש: האם הוא ניראה כמו דגם מוכר כלשהו, או שיש מצב שהוא יוצר עצמאית? וכמו שציינתי לגבי המרחק בין החורים.

• פותח/ת השרשור
טוב, נסעתי היום עד למוכר בלוד... בשיחה קודמת בטלפון הוא ציין שיהיה מוכן לרדת מהמחיר של 1,950, אז חשבתי שהוא יהיה קצת יותר רציני.

הכלוב עצמו הוא של חברה בשם "Vasil", חברה רוסית או אוקראינית שגם האתר שלה הוא כמעט ורק ברוסית ואי אפשר למצוא יותר מדי מידע על המוצרים שלה, ובישראל מצאתי אולי אזכור אחד שלה דרך גוגל. מצאתי את העמוד של מה שנראה הכלוב שהוא מוכר, אבל לא היה כתוב למשל עובי מתכת. צויין שהכלוב בגודל 143x167x210, שוקל 102 ק"ג ועמיד לעומס של עד 300 ק"ג. שום דבר מטורף, אבל בכל אופן בתמונה אצלהם הוא בלבן, וגם אם יש צבעים נוספים אפשר להבין איך הצביעה אמורה להיעשות.

הכלוב שלו נצבע באדום על ידי הבעלים הקודם, כביכול, והמוכר עוד אמר שזה בגלל שלפני כן הוא היה בירוק? אני ישר חשבתי שאולי הוא התחיל להחליד והוא צבע מעל זה, אבל בכל אופן מצב הצביעה שלו נורא כי הכל חצי מתקלף וגם ככה הוא יושב אצלו בינתיים במחסן הבניין עם מלא חפצים מעליו. גם היה כניראה קצת עיקום במתכת ליד אחת ההברגות - גם אם מישהו ניסה להבריג חזק מדי, בכלוב עבה מספיק יהיה קשה לעקם את המסגרת. היה קשה לי להעריך ככה, אבל הבאתי גם את אבא שלי והוא אמר שלפי דעתו הכלוב אולי 2 מ"מ עובי (לפי האזורים הפתוחים שאפשר דרכם להסתכל אל תוך הפרופיל).

הוא היה מוכן לרדת רק ב-150 ל-1,750. כל הסיבוך של ההובלה לא היה שווה את זה. אמרתי לו שזאת חברה בלי שם ושהכלוב לא ניראה מי-יודע-מה, גם אם הוא בר שימוש, ושבמחיר הזה זה לא מספיק רחוק ממשהו שאפשר לקנות חדש מחנות. הוא אמר שמבחינתו זה לא משנה לו כי גם ככה הכלוב "פשוט יושב במחסן מאוגוסט".

רק גורם לי עוד יותר להתעצבן שלא השאילו לי את האוטו כשמצאתי את הדיל בחיפה... כולל ספה בערך בחצי מחיר.

מישהו יכול לתת לי הערכה בכמה אני יכול להשיג כלוב הכי בסיסי וללא צביעה אצל מסגר?

טוב, נסעתי היום עד למוכר בלוד... בשיחה קודמת בטלפון הוא ציין שיהיה מוכן לרדת מהמחיר של 1,950, אז חשבתי שהוא יהיה קצת יותר רציני.

הכלוב עצמו הוא של חברה בשם "Vasil", חברה רוסית או אוקראינית שגם האתר שלה הוא כמעט ורק ברוסית ואי אפשר למצוא יותר מדי מידע על המוצרים שלה, ובישראל מצאתי אולי אזכור אחד שלה דרך גוגל. מצאתי את העמוד של מה שנראה הכלוב שהוא מוכר, אבל לא היה כתוב למשל עובי מתכת. צויין שהכלוב בגודל 143x167x210, שוקל 102 ק"ג ועמיד לעומס של עד 300 ק"ג. שום דבר מטורף, אבל בכל אופן בתמונה אצלהם הוא בלבן, וגם אם יש צבעים נוספים אפשר להבין איך הצביעה אמורה להיעשות.

הכלוב שלו נצבע באדום על ידי הבעלים הקודם, כביכול, והמוכר עוד אמר שזה בגלל שלפני כן הוא היה בירוק? אני ישר חשבתי שאולי הוא התחיל להחליד והוא צבע מעל זה, אבל בכל אופן מצב הצביעה שלו נורא כי הכל חצי מתקלף וגם ככה הוא יושב אצלו בינתיים במחסן הבניין עם מלא חפצים מעליו. גם היה כניראה קצת עיקום במתכת ליד אחת ההברגות - גם אם מישהו ניסה להבריג חזק מדי, בכלוב עבה מספיק יהיה קשה לעקם את המסגרת. היה קשה לי להעריך ככה, אבל הבאתי גם את אבא שלי והוא אמר שלפי דעתו הכלוב אולי 2 מ"מ עובי (לפי האזורים הפתוחים שאפשר דרכם להסתכל אל תוך הפרופיל).

הוא היה מוכן לרדת רק ב-150 ל-1,750. כל הסיבוך של ההובלה לא היה שווה את זה. אמרתי לו שזאת חברה בלי שם ושהכלוב לא ניראה מי-יודע-מה, גם אם הוא בר שימוש, ושבמחיר הזה זה לא מספיק רחוק ממשהו שאפשר לקנות חדש מחנות. הוא אמר שמבחינתו זה לא משנה לו כי גם ככה הכלוב "פשוט יושב במחסן מאוגוסט".

רק גורם לי עוד יותר להתעצבן שלא השאילו לי את האוטו כשמצאתי את הדיל בחיפה... כולל ספה בערך בחצי מחיר.

מישהו יכול לתת לי הערכה בכמה אני יכול להשיג כלוב הכי בסיסי וללא צביעה אצל מסגר?
לפי דעתי לך על כלוב של POERTEC' תוכל למצא כלוב חדש בסביבות ה3500 , כלוב מעולה. וגם כשתרצה למכור אותו תוכל להעיף אותו בשנייה...

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי לך על כלוב של POERTEC' תוכל למצא כלוב חדש בסביבות ה3500 , כלוב מעולה. וגם כשתרצה למכור אותו תוכל להעיף אותו בשנייה...

בהחלט נראה אחלה, אבל זה כפול במחיר. אם לא הייתי מחפש אופציה יותר אטרקטיבית הייתי כבר קונה מחנות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית