הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית טקסס מתוד

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
1.באימון הנפח כמה אחוז מיום העצימות צריכים להיות הסקוואט ובנץ'?

2.האם ריסט של 3 שבועות יספיק לפני הכניסה לתוכנית?
תודה.

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה בריסט של שלושה שבועות?
מתכוון לקחת שלוש שבועות אחורה ולעבוד עם משקלים שהם קלים יותר ב10-20% ובהדרגה להגיע למשקל העדכני שלי.
בעיקר כדי לאפשר לגוף הזקן שלי להתאושש ולנוח לקראת הנסיון הבא לשבוע שיאים אישיים.

קודם כל לפי מה שראיתי אתה ממש לא זקן! חושב שתתחיל בריסו של שבועיים כי 3 תחזור יותר מדי אחורה חושב שכדאי לך לתת הסט האחרון בכל תרגיל נגיעה ב90% כדי לגרות קצת את השריר אפילו עם מס חזרות נמוך יותר. בכל מקרה ממה שראיתי ישלך בסיס טוב רק לעבוד יותר על המנטלי

• פותח/ת השרשור
קודם כל לפי מה שראיתי אתה ממש לא זקן! חושב שתתחיל בריסו של שבועיים כי 3 תחזור יותר מדי אחורה חושב שכדאי לך לתת הסט האחרון בכל תרגיל נגיעה ב90% כדי לגרות קצת את השריר אפילו עם מס חזרות נמוך יותר. בכל מקרה ממה שראיתי ישלך בסיס טוב רק לעבוד יותר על המנטלי
קודם כל,כיף וכבוד לקבל תגובה מבחור שיש לו סקוואט 270ק"ג(גם אם לא מלא..)
הכיוון הוא 3 שבועיים אחורה ובשבוע השלישי כבר לעבוד למשקלים העדכנים שלי גם אני לא מעונין ללכת יותר מדי אחורה כדי לא 'לאבד' את מה שהשגתי.יכול להיות שבתקופת הריסט אעבוד ל90% אבל לא לזמן רק כדי לא 'להישרף' כשאכנס לתוכנית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית