הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה ניצוץ החיטוב

• פותח/ת השרשור
לפיתוח כח ומאסת שריר אין צורך לעשות כ"כ הרבה חזרות
עבודה בטווח של 5 חזרות היא אידיאלית ותקדם אותך הכי הרבה
כי בטווח כזה אתה תעבוד בעצימות גבוהה, ובנפח טוב (אם זה 5X5 אז 25 סטים כבדים, או 3X3 אז הנפח קצת יורד אבל העצימות עולה)

כי ב 20 חזרות העצימות שלך נמוכה מאוד כיוון שאתה עובד על % קטן מה RM1 שלך
דבר שלא מקדם אותך בצורה יעילה

רק לרגליים אני עובד עם טווחי חזרות יחסית גבוהים (סקוואט)

יבש כמו מדבר סהרה אין דברים כאלה, תאמין לי שאתה יוצא הכי טמבל בעולם אם אתה לא עולה עוד שבוע לפיטנס!!!

כמאמר פרידמן ומריאנו: "טו-אוב!!"

יש פוטנציאל שכדאי מאוד לממש. אני בטוח שישנם עוד אנשים שהציעו/ יציעו לך להתחרות. גם אם לא תראה את המסה החטובה הזו על הבמה, קהל הצופים באתר לא יוותר לך. אנו דורשים עוד תמונות!! 😉

• פותח/ת השרשור
תכננתי לעלות אבל תכלס למה לעלות שאתה יודע שאין לך סיכוי לקחת יש שם שני מתחרים שלרוב יקחו את זה
2-עברתי ניתוח מה שעשה לי קצת בעיות
3-אין לי מספיק זמן להתחיל את היבוש כי כרגע אני צורך הרבה תרופות מה שמפריע

על מה תוותרו לי 😲:O:kiss3:
יותר נכון יהיה לומר שלא נוותר לך, חח

לדעתי, אתה מציג דוגמא טובה עבור אלו השואפים להישגים בתחום, גם אם תוכנית האימונים שלך אינה תואמת את האופנה הנוכחית בתחום האימונים.

מן הסתם, נראה לראות תמונות נוספות. LBS הוא אתר שעניינו פיתוח הגוף 😃.

• פותח/ת השרשור
יותר נכון יהיה לומר שלא נוותר לך, חח

לדעתי, אתה מציג דוגמא טובה עבור אלו השואפים להישגים בתחום, גם אם תוכנית האימונים שלך אינה תואמת את האופנה הנוכחית בתחום האימונים.

מן הסתם, נראה לראות תמונות נוספות. LBS הוא אתר שעניינו פיתוח הגוף 😃.

שמע תוכניות האימון שלי בכלל אבל בכלל לא תואמות את האופנה הנוכחית אני עובד ABCDEF
כאשר F רק אירובי
בחיטוב התוכניות מתחילות להיות יותר מדי מפוצלות ויותר מדי לא נורמליות אני לא תמיד בונה את התוכניות שלי לבד יש לי שותף שגם הוא בונה אני יותר מתמקד במסה הוא בחיטוב

כל הכבוד אחי יש מסה טובה מאוד על אחוז שומן מאוד נמוך
כמה היקף יד?

טוב לא אמרו לך משהו שאני לא יגיד...פשוט נראה פיצוץץ חבל באמת שאתה לא רוצה להתחרות..ד"א עשית חיטוב של AD ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית