הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע העמסת פחמימות

• פותח/ת השרשור benG
  • פורסם בתאריך

benG

מושעה
261
22
נק' מוניטין:
1
261
22
שלום חברים.
יש לי מספר שאלות ואספר אותן.
1) אני כרגע מבצע ייבוש נוזלים לסוף חיטוב,ביצעתי החל מיום ראשון 2 אימוני ריקון גליקוגן,כפי שידוע לי יש לבצע את העמסה ישר אחרי אימון,זה בסדר אם אתחיל את העמסה ביום שישי?
2)כמה זמן מתבצע העמסה?
3)אם העמסה היא 24 שעות ואני מתחיל את העמסה בצהריים,עד הצהריים של אותו יום לאכול לפי התפריט?
4)ביום העמסה לא לשתות בכלל?

1) אני כרגע מבצע ייבוש נוזלים לסוף חיטוב,ביצעתי החל מיום ראשון 2 אימוני ריקון גליקוגן,כפי שידוע לי יש לבצע את העמסה ישר אחרי אימון,זה בסדר אם אתחיל את העמסה ביום שישי?
כן

2)כמה זמן מתבצע העמסה?
מצאת החמה עד צאת הנשמה.
ענית לעצמך בתחילת השאלה הבאה..
אבל אם התחלת בצהריים אז מן הסתם עד שתלך לישון.

3)אם העמסה היא 24 שעות ואני מתחיל את העמסה בצהריים,עד הצהריים של אותו יום לאכול לפי התפריט?
דווקא לפני אימון הייתי שם דגש על לצרוך חלבון ולא כמות גבוהה של פחמימה (אם זה קרוב מידיי לאימון), וללא שומן.

4)ביום העמסה לא לשתות בכלל?
מאיפה הבאת את זה?
ברור שלשתות!
הנוזלים שהפחמימות סופחות בהעמסה הן לא סיבה לא לשתות.

אחי העמסה אני אמור להראות יבש ולא נוזלי?
אתה תרגיש נפוח.
בגלל כמות הפחמימות והסיבים גם לא יהיה לך הכי נעים בבטן אם אתה מבין למה אני מתכוון.

לאחר העמסה יש לך יומיים שאתה נוזלי אבל זה יורד

את ההעמסה תעשה בכל מקרה כמתוכנן בשביל למלא את מאגרי הגליקוגן שלך, לאחר ההעמסה תחליט אם אתה נכנס לנייטרלי או מוריד את הגירעון בהדרגה (גם רעיון חכם כדי לא לקבל ריבאונד של שומן)

• פותח/ת השרשור
צודק,מסה עושים אך ורק נקייה
למסה מלוכלכת יש מלא חסרונות ואני הבנתי את זה על עצמי

מסה מלוכלכת זה דבר נפלא
אבל אחכה שאתחיל ואסיים חיטוב ואז אגיד אם מסה מלוכלכת זה נפלא

• פותח/ת השרשור
מסה מלוכלכת זה דבר נפלא
אבל אחכה שאתחיל ואסיים חיטוב ואז אגיד אם מסה מלוכלכת זה נפלא
דבר נפלא אתה אומר? אינדיבידואלי לכל אחד.
שוב אחרי החיטוב המייגע והארוך אתה אולי תגיע למסקנה אחרת,זה כל כך מתיש ואני אחד שעבר את זה וסיים מ22 אחוז על 10 אחוז.
לא ממליץ לך להגיע לאחוזים כאלה
מה גם שמאבדים יותר שריר ככל שהחיטוב ארוך

תגדיר מלוכלכת.
ההגדרה שלי למלוכלכת זה פלוס קלורי של מעל 500, ולפעמים בתוכניות כח אין ברירה אם רוצים להתקדם בצורה טובה יותר.
שוב אחרי החיטוב המייגע והארוך אתה אולי תגיע למסקנה אחרת,זה כל כך מתיש ואני אחד שעבר את זה וסיים מ22 אחוז על 10 אחוז.
התחלתי ביולי אשתקד חיטוב כשהייתי על 20 א.ש בערך והגעתי ל 12 בערך ואני יכול לומר לך שזה קשה אבל לא עד כדי כך נוראי.
אם אכן עלית במסה יפה ואתה רואה תוצאות במהלך החיטוב ומקבל מוטיבציה.. החיטוב ניהיה קטן עליך.

אם אתה רואה שרק השמנת... אז כן, כל הזין.

• פותח/ת השרשור
בוא אתחיל מזה להכניס לתפריט מסה אוראו וחלב לדעתי זה לא להיט,שוב אל תתנפלו עליי זה לא להיט,מבחינה בריאותית כמובן.
שנית;מסה מלוכלכת לא מתאימה לכל מתאמן,ושילד בא להתאמן וזורקים לו gomad זה לא דבר חכם לעשות,שוב זוהי רק דעתי.

החיטוב אצלי לא ימשיך יותר מ3 חודשים (4 אם אני יוצא לתגלית)חישבתי על איזה אחוז שומן אני וכמה שומן אני צריך להוריד

בוא אתחיל מזה להכניס לתפריט מסה אוראו וחלב לדעתי זה לא להיט,שוב אל תתנפלו עליי זה לא להיט,מבחינה בריאותית כמובן.
שנית;מסה מלוכלכת לא מתאימה לכל מתאמן,ושילד בא להתאמן וזורקים לו gomad זה לא דבר חכם לעשות,שוב זוהי רק דעתי.
כנראה שאתה לא יודע מה זה מסה נקייה ומה ה מסה מלוכלכת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית