הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע העמסת פחמימות

• פותח/ת השרשור benG
  • פורסם בתאריך

benG

מושעה
261
22
נק' מוניטין:
1
261
22
שלום חברים.
יש לי מספר שאלות ואספר אותן.
1) אני כרגע מבצע ייבוש נוזלים לסוף חיטוב,ביצעתי החל מיום ראשון 2 אימוני ריקון גליקוגן,כפי שידוע לי יש לבצע את העמסה ישר אחרי אימון,זה בסדר אם אתחיל את העמסה ביום שישי?
2)כמה זמן מתבצע העמסה?
3)אם העמסה היא 24 שעות ואני מתחיל את העמסה בצהריים,עד הצהריים של אותו יום לאכול לפי התפריט?
4)ביום העמסה לא לשתות בכלל?

מסה מלוכלכת זה דבר נפלא
שאלה שמטרידה אותי זמן מה: ידוע שאחוז הנשירה מהספורט הזה גבוה, מעניין איזה אחוז פורשים אחרי העמסה ונשארים שמנים, וכמה פורשים אחרי חיטוב ונשארים במשקל תקין. יש לי ניחוש משלי, כמובן...

שאלה שמטרידה אותי זמן מה: ידוע שאחוז הנשירה מהספורט הזה גבוה, מעניין איזה אחוז פורשים אחרי העמסה ונשארים שמנים, וכמה פורשים אחרי חיטוב ונשארים במשקל תקין. יש לי ניחוש משלי, כמובן...
לדעתי עניין של גנטיקה.
חבר'ה עם חילוף חומרים מהיר לא ימשיכו להתחזר וסביר להניח שיאבדו משקל וצורה על הדרך.
מי ששמן מטבעו ופרש בסוף מסה..ובכן,
הדרך אל האושר קצרה.

לא הבנתי את הציניות שלך.
אם אתה חושב שזאת היתה ציניות, כנראה אתה כן מבין מה הניחוש שלי. אני מנחש שאחרי מחזור-שניים-שלושה של חיטוב-העמסה נקודת השבירה היא דווקא במשקל גבוה. אבל זה רק ניחוש.

• פותח/ת השרשור
באמת שלא מבין למה אתה מתכוון,לא מבין לאן אתה חותר אבל אשמח לדעת!
אני על אחוז שומן ממש נמוך,ככה שבכל מקרה אחרי העמסה אני ישאר ככה.

• פותח/ת השרשור
מורן או כל מישהו אחר,קראתי את התוכנית של גים וונדלר 5 3 1,
מישהו יודע פה כיצד נבצעים את זה? מה זה תרגיל אחד באימון מתוך ארבעת המורכבים?
זה כמו abcd?
זה ממש דחוף אם מישו יכול לעזור אשמח
בכיף.
בהצלחה 😃
אתה מכיר 5 3 1?

זה כמו abcd?

אתה מכיר 5 3 1?

תן לינק לתוכנית שלו אני אקרא, אני לא מכיר אישית.

לגביי 5/3/1 @yujinius מכיר

• פותח/ת השרשור
אני אשמח אם מישו יסביר איך מבצעים,כלומר מה החלוקה,זה די חשוב לי ואני בטוח שיש פה מלא אנשים שיודעים
תן לינק לתוכנית שלו אני אקרא, אני לא מכיר אישית.

לגביי 5/3/1 @yujinius מכיר
https://www.kilogram.co.il/3688/531-תוכנית-האימונים-הפשוטה-והיעילה-ביות/
תקטע של 5 3 1 הבנתי אבל את החלוקה לא הבנתי בכלל

זה כמו abcd?

אתה מכיר 5 3 1?
בדיוק כמו שכתוב שם, כל אימון אתה מבצע אחד מארבעת המורכבים, ותרגילי עזר. אחת האפשרויות לתרגילי עזר זה לעשות את אותו תרגיל 5 סטים של 10, כלומר למשל סיימת סקוואט, אתה מוריד משקל ועושה עוד 5X10. אני עושה את זה אבל בצורה אחרת, ביום של סקוואט אני עושה 5X10 דדליפט ולהיפך, ואותו דבר עם בנץ' ופרס, ככה שאני אושה כל הרמה פעמיים בשבוע במקום פעם אחת. אפשר להוסיף עוד כמה סטים של תרגילי עזר בנוסף לצורה הזאת, אני בימים של הלחיצות עושה עוד 5 סטים של מתח.
אבל אני חייב להגיד שאני לא ממש מרוצה מהתכנית מבחינת בנץ', אני חושב מה לשנות בה...

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה לך גיבור!,אשמח לעזרה,
תודה
בדיוק כמו שכתוב שם, כל אימון אתה מבצע אחד מארבעת המורכבים, ותרגילי עזר. אחת האפשרויות לתרגילי עזר זה לעשות את אותו תרגיל 5 סטים של 10, כלומר למשל סיימת סקוואט, אתה מוריד משקל ועושה עוד 5X10. אני עושה את זה אבל בצורה אחרת, ביום של סקוואט אני עושה 5X10 דדליפט ולהיפך, ואותו דבר עם בנץ' ופרס, ככה שאני אושה כל הרמה פעמיים בשבוע במקום פעם אחת. אפשר להוסיף עוד כמה סטים של תרגילי עזר בנוסף לצורה הזאת, אני בימים של הלחיצות עושה עוד 5 סטים של מתח.
אבל אני חייב להגיד שאני לא ממש מרוצה מהתכנית מבחינת בנץ', אני חושב מה לשנות בה...
אני ממש מפחד לטעות בתוכנית,
יש מצב טתה מעלה לפה תתוכנית שלך שאבין את השלד?
זה ממש חשוב לי אחי.
בנוסף מה הסדר זה כמו ab×cd?

אגב אני בינתיים לא עשיתי שבוע דילואד, אני חושב שאעשה רק אם ארגיש שאני צריך. וגם מסבב הבא אני חושב שאני לא אלך לפי המשקלים והאחוזים אלא פשוט אעשה שבוע של 5 חזרות שבוע של 3 ושבוע של 1 ואנסה לשבור שיא אישי כל שבוע בהתאם למספר חזרות, נראה איך זה יעבוד בשבילי

לכל מי שביקש את שלד התוכנית.

בבקשה-

skeleton.jpg

אוקיי תודה לך גיבור!,אשמח לעזרה,
תודה

אני ממש מפחד לטעות בתוכנית,
יש מצב טתה מעלה לפה תתוכנית שלך שאבין את השלד?
זה ממש חשוב לי אחי.
בנוסף מה הסדר זה כמו ab×cd?
אתה מוזמן להסתכל בלוג שלי (יש קישור בחתימה שלי), מפורט שם מה אני עושה.

• פותח/ת השרשור
לכל מי שביקש את שלד התוכנית.

בבקשה-

skeleton.jpg
זה
אתה מוזמן להסתכל בלוג שלי (יש קישור בחתימה שלי), מפורט שם מה אני עושה.[/QUOTE
זה כמו abcd?
כל אימון שריר אחר?
עדיין לא מובן לי,בלוג שלך יש אימונים שאתה עושה רק סקואט ופתאום באיצון אחר סקואט ובנץ,
משו מוזר;(

זה יוצא בצורת ABCD, כן, אבל קשה להגיד שזה שריר אחר כל אימון, כי השרירים שעובדים בסקוואט עובדים גם בדדליפט והשרירים שעובדים בפרס עובדים בבנץ'. בעיקרון מומלץ לחלק את השבוע כך שלא יהיה אימון סקוואט ואימון דדליפט אחד אחרי השני, כנ"ל בנץ' ופרס. כלומר אתה יכול לעשות נגיד: יום א' בנץ', יום ב' סקוואט, יום ד' פרס, יום ה' דדליפט. בקשר לתרגילי עזר בגדול זה נתון לשיקול שלך, אבל בספר בכל הווריאציות של תרגילי עזר הוא אומר לעשות 10 סטים, לא יותר (סך הכל של כל התרגילי עזר). בימים של סקוואט ודדליפט התרגילי עזר יהיו כאלה שעובדים על פלג גוף תחתון, ובימים של הלחיצות התרגילי עזר יהיו על פלג גוף עליון (חזה, גב, כתפיים, ידיים, מה שאתה רוצה לשפר וחושב שיעזור לך בהרמות המרכזיות בעיקרון)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית