אז ככה, כשעשיתי היום דדליפט הוספתי עוד 5 קילו ( SS ), ואחרי החימום כשהתחלתי לעשות את ה 3X5, הסט הראשון הלך לי אחלה, ובסט השני, החזרה הראשונה הייתה יחסית סבבה ובחזרה השנייה, לקראת סוף ההרמה פתאום התחלתי להרגיש דקירות בגב, משהו בין הגב תחתון לגב עליון ככה שאני לא בטוח אם זה זוקפי גב או הרחב גבי.
הכאב הוא יחסית באזור ימין ומרגיש כאילו הוא בקצה של הזוקפי גב, בזוקף ( אם ככה אומרים ) הימני, בקצה העליון שלו מימין ( ואולי טיפה למעלה כי אין לי מושג איפה הוא בדיק נגמר.
בכל מקרה, סיימתי ישר את החזרה והפסקתי.
השאלה שלי, היא אם למישהו יש מושג מה זה / זה קרה לו פעם כי עכשיו משום מה אני מרגיש עקצוצים באצבע ( זאת שליד הבוהן ברגל ימין ) ובאותה אצבע ביד נהיה לי דם מתחת לציפורן משום מה ( לא שאני חושב שיש קשר, אבל עדיין.
בכל מקרה, הכאבים קורים רק כשאני זז ובעיקר כשאני מזיז אפילו טיפה את מפרק האגן ( כל מה שקשור לפשיטה וכפיפה שלו.
כשאני נושם אין כאבים אלא אם כן אני מזיז את המפרק הזה.
בכל מקרה, אני עכשיו חוזר הביתה, מתקלח ושם בןגיי, ושוב, השאלה היא אם למישהו יש מושג מה זה ואם הוא יכול לעזור לי.
כשאוכל אני יעלה תמונה עם סימון של הכאב ושל איפה הוא.
תודה לעוזרים, מתחיל לשנוא את הרעיון של SS שבינתיים רק מכאיבה לי.
הכאב הוא יחסית באזור ימין ומרגיש כאילו הוא בקצה של הזוקפי גב, בזוקף ( אם ככה אומרים ) הימני, בקצה העליון שלו מימין ( ואולי טיפה למעלה כי אין לי מושג איפה הוא בדיק נגמר.
בכל מקרה, סיימתי ישר את החזרה והפסקתי.
השאלה שלי, היא אם למישהו יש מושג מה זה / זה קרה לו פעם כי עכשיו משום מה אני מרגיש עקצוצים באצבע ( זאת שליד הבוהן ברגל ימין ) ובאותה אצבע ביד נהיה לי דם מתחת לציפורן משום מה ( לא שאני חושב שיש קשר, אבל עדיין.
בכל מקרה, הכאבים קורים רק כשאני זז ובעיקר כשאני מזיז אפילו טיפה את מפרק האגן ( כל מה שקשור לפשיטה וכפיפה שלו.
כשאני נושם אין כאבים אלא אם כן אני מזיז את המפרק הזה.
בכל מקרה, אני עכשיו חוזר הביתה, מתקלח ושם בןגיי, ושוב, השאלה היא אם למישהו יש מושג מה זה ואם הוא יכול לעזור לי.
כשאוכל אני יעלה תמונה עם סימון של הכאב ושל איפה הוא.
תודה לעוזרים, מתחיל לשנוא את הרעיון של SS שבינתיים רק מכאיבה לי.