הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עבודה על הבטן

RDX_nBq

משתמש מתחיל
268
14
נק' מוניטין:
31
268
14
היי,
העבודה על הבטן בסקוואט,דדליפט מספקת או שצריך גם לבודד את הבטן?
אני כל סוף אימון עושה 3 סטים של כפיפות בטן אבל אני לא מרגיש שאני עובד על הבטן מספיק.
אני מכווץ את הבטן בסקוואט ובדדליפט אבל אחרי האימון אני אף פעם לא מרגיש שריר תפוס אפילו לא קצת.

1. שריר תפוס לא אומר.
2. תרגילים מורכבים עובדים על הבטן.
3. אם כבר אז תעשה AB ROLL או פלאנק עם קצת משקל, עזוב כפיפות.

• פותח/ת השרשור
1. שריר תפוס לא אומר.
2. תרגילים מורכבים עובדים על הבטן.
3. אם כבר אז תעשה AB ROLL או פלאנק עם קצת משקל, עזוב כפיפות.
מסכים איתך עם 1 אבל אני מתכוון שאני אפילו לא מרגיש שהבטן שלי עבדה.
תודה !

אז איזה תרגיל לעשות במקום כדי לבודד את הבטן.
אני עובד תרגילים מורכבים ובסוף התוכנית יש לי כפיפות בטן 3X15.
אם אתה עושה כפיפות בטן תיקח משקולת וכל פעם תעלה במשקל או שיש את המכונה של הכפיפות בטן

• פותח/ת השרשור
אם אתה עושה כפיפות בטן תיקח משקולת וכל פעם תעלה במשקל או שיש את המכונה של הכפיפות בטן
יש תרגילים יותר יעילים מי זה?
אני פשוט מרגיש שאני מזניח את הבטן ואני צריך תרגילים שבאמת יעבדו בצורה טובה על הבטן.
תודה.

רק כשאני בחיטוב אני מרשה לעצמי לבודד את הבטן, ואם כבר בטן אז בשיפוע שלילי עם משקל עליך או כפיפות בכריעה עם חבל.
או פלאנק (איך שלא קוראים לזה)

רק כשאני בחיטוב אני מרשה לעצמי לבודד את הבטן, ואם כבר בטן אז בשיפוע שלילי עם משקל עליך או כפיפות בכריעה עם חבל.
או פלאנק (איך שלא קוראים לזה)
דווקא בחיטוב לדעתי זה בזבוז זמן. הרי זה לא שתבנה מסת שריר באזור בחיטוב, וכדי לשמר מסת שריר אפשר להתבסס על תרגילים מורכבים.

דווקא בחיטוב לדעתי זה בזבוז זמן. הרי זה לא שתבנה מסת שריר באזור בחיטוב, וכדי לשמר מסת שריר אפשר להתבסס על תרגילים מורכבים.
צודק.
זה הרגל ישן מהתקופה שלא הייתי עושה סקוואט ודדליפט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית