הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב דל פחמימה

GoldEagle

מושעה
1,307
349
נק' מוניטין:
706
1,307
349
אז ככה, אפילו שיש לי עוד חודש בערך עד שאני אתחיל את החיטוב, אני רוצה כבר מעכשיו להתחיל לקרוא וללמוד על דל פחמימה שבחיים לא עשיתי.
בקיצור, אני צריך מדריך טוב ומפורט על איך להכין תפריט דל פחמימה ועל כללי ברזל ( בינתיים אני יודע שפחמימה עד 50 גר׳, חלבון כרגיל ושומן לפי צריכה קלורית ).
אני רוצה להכין לעצמי תפריטים ולדעת כבר מעכשיו, והכי לשוב להתכונן נפשית לתקופת החיטוב הזאת ( שתהיה כנראה 3 חודשים בערך, אולי יותר ).
תודה לעוזרים.

איזה חודשיים שלוש אני לא מקשיב למורה ללשון...
😃
אתה מרשה לי להשתמש בזה פה ושם כאילו אני המצאתי את זה? אני מאד אוהב משפטים עם התייחסות עצמית.

אם אתה צריך הסבר עזוב את LBS ורוץ ללמוד!

(טוב הנה: צ"ל חודשיים שלושה, לא חודשייים שלוש, וכשזה נאמר בהקשר של המורה ללשון לה אתה לא מקשיב כבר הרבה זמן, זה די משעשע).

• פותח/ת השרשור
אם אתה צריך הסבר עזוב את LBS ורוץ ללמוד!

(טוב הנה: צ"ל חודשיים שלושה, לא חודשייים שלוש, וכשזה נאמר בהקשר של המורה ללשון לה אתה לא מקשיב כבר הרבה זמן, זה די משעשע).
אני כיתה י״א, המוח שלי לא יכול להכיל ספאמים מתחכמים, יש לי מקום רק לספאם טיפשי ומגוכח.
אה וכן, אני לא מקשיב חודשיים שלושה* ( HAPPY MADAFAKER ? )

אתה שוכח שזה לא FXP
אני לא יודע אם מישהו שם לב, אבל הידע של נשר הזהב באנגלית לא עולה בהרבה על הידע שלו בעברית, וכך יצא שהוא מכנה אותי מזייף אמהות, וגם זה די משעשע.

אני לא יודע אם מישהו שם לב, אבל הידע של נשר הזהב באנגלית לא עולה בהרבה על הידע שלו בעברית, וכך יצא שהוא מכנה אותי מזייף אמהות, וגם זה די משעשע.
חחחח לא שמתי לב בכלל.. 🤣
ענק

• פותח/ת השרשור
אתה שוכח שזה לא FXP.................................. 🙄
אני כל הזמן מתבלבל.
אני חייב לזכור שכחול = איכותי.
כן, זה די היה בכוונה.
זה כמו לרשום WUT רק בלי ההומור.
חחחח לא שמתי לב בכלל.. 🤣
ענק
זה כי אתה לא חד הבחנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית