עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא במקוםאיזה מסת שריר עצומה בנתה לך ה-SS!!!
אבל זה עובדה שלא רואים עלייה במסת השרירלא במקום
עדיין, יש דרכים לומר את זה גם בלי להעליב את הבחור.אבל זה עובדה שלא רואים עלייה במסת השריר
היה לו ויכוח איתי והוא אמר ש-SS העלתה לו מסת שריר ואני לא רואה את זה בתמונהעדיין, יש דרכים לומר את זה גם בלי להעליב את הבחור.
ויכוח פומבי?היה לו ויכוח איתי והוא אמר ש-SS העלתה לו מסת שריר ואני לא רואה את זה בתמונה
מתי אמרתי שיש לי מסת שריר עצומה מר חמאראיזה מסת שריר עצומה בנתה לך ה-SS!!!
לול אני לא פחות מ2014-15 אולי
קשה להעריך בלי תמונת צד וגב
עוד מעט תתעקש לקרוא לעצמך גם אידיוט כמו ש @GoldEagle עושה בכל פוסט 🤣לול אני לא פחות מ20
מעדיף להיות מודע לעצמי מאשר לשקר:sarcastic:עוד מעט תתעקש לקרוא לעצמך גם אידיוט כמו ש @GoldEagle עושה בכל פוסט 🤣
אתה ראית אותו לפני זה שאתה מחליט שלא עלתה לו מסת שריר?היה לו ויכוח איתי והוא אמר ש-SS העלתה לו מסת שריר ואני לא רואה את זה בתמונה
לאסתטיקה דואגים אחרי הSS. אתה (אמור להיות) מודע לכך שתראה כמו דובון במהלכה.מצטרף לדיעה.
במבחן התוצאה, בפורום תמונות לא הועלתה תמונה אסתטית אחת של מתאמן ss.
יש דרכים להביע דעה, כשהיא נעשית בצורה משפילה ומזלזלת אז זה לא במקום.מה נפלתם על הילד?
יש פה שרשורים שלמים המבוססים על טהרת "אד הומינם" ובמקרים הבוטים "אד פרסונם".
מה הופך את דובון אכפת לי הורוד לציני ואת האמירה החצי צינית של הילדון להעלבה?
יש בפורום יותר כשלים לוגים מאשר י' בגוף ראשון בבנין עתיד 😆
מצטרף לדיעה.
לאסתטיקה דואגים אחרי הSS. אתה (אמור להיות) מודע לכך שתראה כמו דובון במהלכה.
אני יכול להעיד על עצמי שאין ספק שרואים תוצאות כשעובדים חזק. נכון, לא הייתי חטוב, אבל זה היה עדיף על הצימוק שהייתי קודם 🤭
אני יודע שאני לא אמור לעצבן אותך עכשיו, אבל בכל זאת, אני יאכל,ישן,ילך,יכתוב,ישרוק,ירים,יסקביט,יאכל שוב,ישן שוב.מה נפלתם על הילד?
יש פה שרשורים שלמים המבוססים על טהרת "אד הומינם" ובמקרים הבוטים "אד פרסונם".
מה הופך את דובון אכפת לי הורוד לציני ואת האמירה החצי צינית של הילדון להעלבה?
יש בפורום יותר כשלים לוגים מאשר י' בגוף ראשון בבנין עתיד 😆
מצטרף לדיעה.
הלו הלו ! עד FXP !יש דרכים להביע דעה, כשהיא נעשית בצורה משפילה ומזלזלת אז זה לא במקום.
בכל זאת מדובר בקהילה ופורום שמתיימר להיות מקצועי ולא FXP.
מופתע ממך שאתה נותן ככה לגיטימציה..