- פותח/ת השרשור
אז תהנה בבאן,אני לא חושב שמישהו ישים לב לחסרונךאני לא חייב לא לך ולא לפורום הזה שום סרטון ואמרתי בפירוש בהתחלת המשפט שלי שאני לא יעשה שום חוב לראק
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז תהנה בבאן,אני לא חושב שמישהו ישים לב לחסרונךאני לא חייב לא לך ולא לפורום הזה שום סרטון ואמרתי בפירוש בהתחלת המשפט שלי שאני לא יעשה שום חוב לראק
ברור. אני מדבר כך כי אני עושה לעצמי תעמולה, אני רץ למשרת הכהן הראשי. ראשן המניאק מנסה לעקוף אותי, אבל היה מת!יש כאן בבירור בפורום "כת" שדוגלת ב-SS ובכוח, וזה סבבה לגמרי
רק אל תשקרו לאחרים ולעצמכם - בנאדם שרוצה גוף יפה והמטרה שלו היא אסתטיקה לא צריך לעשות SS נקודה
התמונות של החבר'ה שעושים כאן כוח מדברות בעד עצמן
הפורום דוגל בלהיות חזק, לא רואה משהו פסול בזה.יש כאן בבירור בפורום "כת" שדוגלת ב-SS ובכוח, וזה סבבה לגמרי
רק אל תשקרו לאחרים ולעצמכם - בנאדם שרוצה גוף יפה והמטרה שלו היא אסתטיקה לא צריך לעשות SS נקודה
טוב ילד קטן אני מחכאז תהנה בבאן,אני לא חושב שמישהו ישים לב לחסרונך
אתה יכול להתחיל ממשקלים אפסיים ולהתקדם יפה מאוד עם תוכנית של תרגילי "בילדינג"הפורום דוגל בלהיות חזק, לא רואה משהו פסול בזה.
ואני לא חושב שיש כאן אחד שימליץ למישהו אחרי שהתחזק קצת, שימשיך עם תוכניות כח לכל החיים.
זאת כבר בחירה של כל אחד ואחד כאן, אף אחד לא מכריח אותך.
לפי דעתי תוכנית שתשלב תרגילים מורכבים בעצימות גבוהה ותרגילי עזר בנפח גבוה או תרגילי "בילדינג" אחרים היא אחלה.
בתנאי שאתה מתחיל אותה במשקלים נורמלים ולא במשקלי נוצה.
לאט יותר מתוכנית כח, אם משקלי עבודה כאן הם הנושא.טוב ילד קטן אני מחכ
אתה יכול להתחיל ממשקלים אפסיים ולהתקדם יפה מאוד עם תוכנית של תרגילי "בילדינג"
רוב תוכניות ה"אסתטיקה" הם ליצנות טהורה וזה מבנאדם שלא דוגל בSS.יש כאן בבירור בפורום "כת" שדוגלת ב-SS ובכוח, וזה סבבה לגמרי
כשאמרתי אסתטיקה לא דיברתי על תוכנית מבאדיבילדינג.קום של 7 אימונים בשבוע.רוב תוכניות ה"אסתטיקה" הם ליצנות טהורה וזה מבנאדם שלא דוגל בSS.
מייק,אפשר לתת אזהרה או משהו למנחם?רוב תוכניות ה"אסתטיקה" הם ליצנות טהורה וזה מבנאדם שלא דוגל בSS.
הוא יקשיב רק לילד טיפש בן 14 שלא מבין כלום כמוךמייק,אפשר לתת אזהרה או משהו למנחם?
אה לא ?
@incin חוב לראק? תתגבר ושים פלאפון על הקיר וצלם
אם תשים לב לנושאים קודמים שהוא פתח הוא זה שזילזל בי ואני לא זילזלתי אני רק אמרתי עובדה בניגוד למה שהוא רשם בנושאים קודמים
😘
אתם לא רואים מסת שריר כי אני שמן,מנחם מה אתה מצפה שיהיה לי קוביות על 18 אש יא חמאר
אבל העלתי תמונה של גב וכן הוא די קטן אבל עוד לא ראיתי בן 14 עם גב מטורף והאמת גם לא עם יותר גדול משלי.
יהיה בסדר
תשמע,אני קיבלתי את התשובה שלי ואני בכלל לא מתייחס אליו ותראה איך הוא מדבר,אפשר לנעול את השרשור,תודה.
אתה גם רק בן 14. ההורמונים עדיין לא בשיאם. וגם תנסה לאכול אוכל אמיתי ולא ג'אנק.
מתפדח להגיד אבל, 115 דדליפט 94 סקוואט ו58 בנץ
חמישיות כמובן. פיקששתי את סס לגמרי
הייתי בערך חודשיים וחצי אבל לפני חצי שנה,מאז הייתי בחיטוב והתחלתי לשחק פוטבול ככה שקשה להתקדם[/QUOTE]תשמע,אני קיבלתי את התשובה שלי ואני בכלל לא מתייחס אליו ותראה איך הוא מדבר,אפשר לנעול את השרשור,תודה.
וכמה זמן אתה בתוכנית סס?
שכל אחד יעשה מה שטוב לו, תפסיקו כבר לזיין ת'שכל ולחשוב שאתם יודעים הכל ומבינים הכל.
הויכוח הזה כבר מיצה את עצמו!
ממליץ בחום לשניכם לשמור על הפה, השפה הזאת לא נעימה לי בעין.הוא יקשיב רק לילד טיפש בן 14 שלא מבין כלום כמוך
אם תשים לב לנושאים קודמים שהוא פתח הוא זה שזילזל בי ואני לא זילזלתי אני רק אמרתי עובדה בניגוד למה שהוא רשם בנושאים קודמים