הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אש

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
אני לא חייב לא לך ולא לפורום הזה שום סרטון ואמרתי בפירוש בהתחלת המשפט שלי שאני לא יעשה שום חוב לראק
אז תהנה בבאן,אני לא חושב שמישהו ישים לב לחסרונך

יש כאן בבירור בפורום "כת" שדוגלת ב-SS ובכוח, וזה סבבה לגמרי
רק אל תשקרו לאחרים ולעצמכם - בנאדם שרוצה גוף יפה והמטרה שלו היא אסתטיקה לא צריך לעשות SS נקודה
התמונות של החבר'ה שעושים כאן כוח מדברות בעד עצמן

רק אל תשקרו לאחרים ולעצמכם - בנאדם שרוצה גוף יפה והמטרה שלו היא אסתטיקה לא צריך לעשות SS נקודה
ברור. אני מדבר כך כי אני עושה לעצמי תעמולה, אני רץ למשרת הכהן הראשי. ראשן המניאק מנסה לעקוף אותי, אבל היה מת!
ומזל שרשמת נקודה. אחרת הייתי עלול לחשוב שאני עוד יכול להתווכח. אבל אמרת, אז חלאס.

הפורום דוגל בלהיות חזק, לא רואה משהו פסול בזה.
ואני לא חושב שיש כאן אחד שימליץ למישהו אחרי שהתחזק קצת, שימשיך עם תוכניות כח לכל החיים.
זאת כבר בחירה של כל אחד ואחד כאן, אף אחד לא מכריח אותך.

לפי דעתי תוכנית שתשלב תרגילים מורכבים בעצימות גבוהה ותרגילי עזר בנפח גבוה או תרגילי "בילדינג" אחרים היא אחלה.
בתנאי שאתה מתחיל אותה במשקלים נורמלים ולא במשקלי נוצה.

אז תהנה בבאן,אני לא חושב שמישהו ישים לב לחסרונך
טוב ילד קטן אני מחכ
הפורום דוגל בלהיות חזק, לא רואה משהו פסול בזה.
ואני לא חושב שיש כאן אחד שימליץ למישהו אחרי שהתחזק קצת, שימשיך עם תוכניות כח לכל החיים.
זאת כבר בחירה של כל אחד ואחד כאן, אף אחד לא מכריח אותך.

לפי דעתי תוכנית שתשלב תרגילים מורכבים בעצימות גבוהה ותרגילי עזר בנפח גבוה או תרגילי "בילדינג" אחרים היא אחלה.
בתנאי שאתה מתחיל אותה במשקלים נורמלים ולא במשקלי נוצה.
אתה יכול להתחיל ממשקלים אפסיים ולהתקדם יפה מאוד עם תוכנית של תרגילי "בילדינג"

רוב תוכניות ה"אסתטיקה" הם ליצנות טהורה וזה מבנאדם שלא דוגל בSS.

רוב תוכניות ה"אסתטיקה" הם ליצנות טהורה וזה מבנאדם שלא דוגל בSS.
כשאמרתי אסתטיקה לא דיברתי על תוכנית מבאדיבילדינג.קום של 7 אימונים בשבוע.
הכוונה הייתה לתוכנית שדוגלת בנפח לעומת עצימות, שמשום מה יצאה לגישה הזו בפורום תדמית שאומרת שאי אפשר להתקדם איתה

שכל אחד יעשה מה שטוב לו, תפסיקו כבר לזיין ת'שכל ולחשוב שאתם יודעים הכל ומבינים הכל.

הויכוח הזה כבר מיצה את עצמו!

תודה על התיוג.

@menachem12340011 - פעם הבאה שאתה מזלזל ככה בתמונה שמישהו מעלה אתה לא תהיה כאן יותר.
אם תשים לב לנושאים קודמים שהוא פתח הוא זה שזילזל בי ואני לא זילזלתי אני רק אמרתי עובדה בניגוד למה שהוא רשם בנושאים קודמים

😘
אתם לא רואים מסת שריר כי אני שמן,מנחם מה אתה מצפה שיהיה לי קוביות על 18 אש יא חמאר
אבל העלתי תמונה של גב וכן הוא די קטן אבל עוד לא ראיתי בן 14 עם גב מטורף והאמת גם לא עם יותר גדול משלי.
יהיה בסדר

אתה גם רק בן 14. ההורמונים עדיין לא בשיאם. וגם תנסה לאכול אוכל אמיתי ולא ג'אנק.
מתפדח להגיד אבל, 115 דדליפט 94 סקוואט ו58 בנץ
חמישיות כמובן. פיקששתי את סס לגמרי[/QUOTE]

וכמה זמן אתה בתוכנית סס?

• פותח/ת השרשור
תודה על התיוג.

@menachem12340011 - פעם הבאה שאתה מזלזל ככה בתמונה שמישהו מעלה אתה לא תהיה כאן יותר.
תשמע,אני קיבלתי את התשובה שלי ואני בכלל לא מתייחס אליו ותראה איך הוא מדבר,אפשר לנעול את השרשור,תודה.
אתה גם רק בן 14. ההורמונים עדיין לא בשיאם. וגם תנסה לאכול אוכל אמיתי ולא ג'אנק.
מתפדח להגיד אבל, 115 דדליפט 94 סקוואט ו58 בנץ
חמישיות כמובן. פיקששתי את סס לגמרי

וכמה זמן אתה בתוכנית סס?[/QUOTE]
הייתי בערך חודשיים וחצי אבל לפני חצי שנה,מאז הייתי בחיטוב והתחלתי לשחק פוטבול ככה שקשה להתקדם

תשמע,אני קיבלתי את התשובה שלי ואני בכלל לא מתייחס אליו ותראה איך הוא מדבר,אפשר לנעול את השרשור,תודה.

וכמה זמן אתה בתוכנית סס?
הייתי בערך חודשיים וחצי אבל לפני חצי שנה,מאז הייתי בחיטוב והתחלתי לשחק פוטבול ככה שקשה להתקדם[/QUOTE]

הכי חשוב זה שתהנה מהעבודה שאתה עושה במכון.

שכל אחד יעשה מה שטוב לו, תפסיקו כבר לזיין ת'שכל ולחשוב שאתם יודעים הכל ומבינים הכל.

הויכוח הזה כבר מיצה את עצמו!
הוא יקשיב רק לילד טיפש בן 14 שלא מבין כלום כמוך
ממליץ בחום לשניכם לשמור על הפה, השפה הזאת לא נעימה לי בעין.

18-20 אחוז

הויכוח פה מיותר
מי שרוצה להתחזק כמטרה ראשית שיעשה ss
מי שמעוניין בפיתוח גוף שיעשה fbw/ab

אם יהב רוצה להתחזק בשביל הפוטבול,בשביל עצמו או סתם לכפכף כמה ילדים בכיתה אז תמשיך ss ותשתדל יותר להקפיד על התזונה

אם אתה מעוניין בגוף גדול ואסטטי אז אתה צריך לעשות שינוי בתכנית

אם תשים לב לנושאים קודמים שהוא פתח הוא זה שזילזל בי ואני לא זילזלתי אני רק אמרתי עובדה בניגוד למה שהוא רשם בנושאים קודמים

אני לא יודע מה קרה בנושאים קודמים, ראיתי רק מה שהלך כאן שהיה פשוט מכוער, בהיעדר מילה אחרת.
בנאדם בן 14 מעלה תמונה להערכת אחוזי שומן ואתם צוחקים עליו ועל SS? תגידו לי, אתם נורמלים?

אני נועל את השרשור, יש כאן יותר מדי אנשים חלשים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית