הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אש

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
יש דרכים להביע דעה, כשהיא נעשית בצורה משפילה ומזלזלת אז זה לא במקום.
בכל זאת מדובר בקהילה ופורום שמתיימר להיות מקצועי ולא FXP.

מופתע ממך שאתה נותן ככה לגיטימציה..
אני עומד לצאת עכשיו ואחזור מאוחר.
מחר בבוקר אשים פה כמה לינקים ונגדיר יחד מחדש את המושגים שציינת.
אין קשר בין פורום "מקצועי" לבין אי הסכמה עם ss. זו אסכולה אחת מיני רבות ושום דבר לא הופך אותה ליותר "מקצועית" מהאחרות. גם אם זו הדיעה הרווחת בפורום.

אני עומד לצאת עכשיו ואחזור מאוחר.
מחר בבוקר אשים פה כמה לינקים ונגדיר יחד מחדש את המושגים שציינת.
אין קשר בין פורום "מקצועי" לבין אי הסכמה עם ss. זו אסכולה אחת מיני רבות ושום דבר לא הופך אותה ליותר "מקצועית" מהאחרות. גם אם זו הדיעה הרווחת בפורום.
אני לא הולך אחרי העדר, אני חושב שניסוי וטעייה זה הדבר הכי טוב שיכול להיות לכל מתאמן.
אין קשר בין פורום "מקצועי" לבין הסכמה עם SS אבל נדמה שאתה הולך עיוור אחרי נושא ה SS כשבכלל לא דיברתי על נושא ה SS אלא על היחסים הבין אישיים כאן בפורום בין הגולשים ועל איך רצוי או לא רצוי לבקר מישהו לגביי תוצאותיו.

אמרתי שלפי דעתי התגובה הייתה משפילה ומזלזלת, ואני בכלל לא מתייחס לנושא ה SS כאן.

אבל הבנתי כבר שיש כאן כמה חבר'ה שזה לא מזיז להם, אז סבבה.
אני את שלי אמרתי.

אני יודע שאני לא אמור לעצבן אותך עכשיו, אבל בכל זאת, אני יאכל,ישן,ילך,יכתוב,ישרוק,ירים,יסקביט,יאכל שוב,ישן שוב.

שאפו שהצלחת להבין מה זה גוף ראשון בבנין עתיד.
להתעצבן? 🤣
אני מתפרנס משגיאות כתיב ותחביר. כן ירבו ✌️

פרופורציות! לא אחוז שומן.
ואני יכול להעיד על עצמי שראיתי תוצאות ב ABCD אז?
שאסור לשפוט תוכנית על בסיס מתאמן או מספר נמוך של מתאמנים שעשו אותה.

שאסור לשפוט תוכנית על בסיס מתאמן או מספר נמוך של מתאמנים שעשו אותה.

בדיוק. עכשיו את תשכנע את עצמך (ע"ע תגובה קודמת שלך) ואת הפורום.

רגע, אז זה אומר שאתה משוכנע????? 😱
הייתי בטוח שאזדקק לעוד 4-5 נימוקים לפחות.

נו טוב..

שאפו שהצלחת להבין מה זה גוף ראשון בבנין עתיד.
להתעצבן? 🤣
אני מתפרנס משגיאות כתיב ותחביר. כן ירבו ✌️
תודה תודה.
בכל זאת, כיתה י״א, צריכים לדעת משהו בעברית.
מתפרנס מכך ?
אתה לא בפורום הנכון, FXP זה קהל היעד שלך.

• פותח/ת השרשור
@Daniel Barack זה מהלילה ככה שזה לא משהו אבל אם אני אזכור בבוקר לצלם אני יעלה
_20150216_215509.JPG
_20150216_215459.JPG
_20150216_215451.JPG
Screenshot_2015-02-16-21-53-25.png

אמרתי שלפי דעתי התגובה הייתה משפילה ומזלזלת, ואני בכלל לא מתייחס לנושא ה SS כאן.

הנושא כאן הוא בדיוק ss!
הילדון הביע מעט ציניות כלפי התוכנית
המהוללת שלא הניבה יותר מדי תוצאות.

במה זה שונה מציניות מתוכנית מפוצלת, בידוד שרירים, מספר חזרות או החתימה שלך?

רגע, אז זה אומר שאתה משוכנע????? 😱

חחח כן.
סתרת את עצמך בהודעה השניה.
בהודעה הראשונה נתת דוגמה את עצמך לכך שהתוכנית עובדת.
זרמתי עם הברוסיינס והבאתי דוגמה מקבילה.
בתגובה השניה שללת את ההקבלה שלי בנימוק מצויין, ובכך שללת גם את עצמך.
נותר לי רק להסכים ✌️

להערכתי 18
אני מניח שיש הרבה נוזלים
תצלם בבוקר באור יום ולפני שאתה אוכל או שותה, כדי שיהיה אפשר לראות ולהעריך טוב יותר

• פותח/ת השרשור
להערכתי 18
אני מניח שיש הרבה נוזלים
תצלם בבוקר באור יום ולפני שאתה אוכל או שותה, כדי שיהיה אפשר לראות ולהעריך טוב יותר
מקווה לזכור מחר בבוקר

הנושא כאן הוא בדיוק ss!
הילדון הביע מעט ציניות כלפי התוכנית
המהוללת שלא הניבה יותר מדי תוצאות.

במה זה שונה מציניות מתוכנית מפוצלת, בידוד שרירים, מספר חזרות או החתימה שלך?

החתימה שלי היא לא עוקצנית או מזלזלת, היא נטו בצחוק.
מה גם שזהו ציטוט של משהו שנאמר לי לא פעם ולא פעמיים.

והנושא כאן הוא לא SS מכיוון ההתייחסות שלי, אבל אתה זורק את זה לאוויר בכל פעם..
יש הבדל בין ציניות לבין ציניות מהולה בעלבון.

בכל אופן זהו ויכוח אבוד מראש, ואני פורש ממנו.

לא נראה לי שהss עושה לך את זה

תעזוב את ה ss, תעבור ל abc בשילוב אירובי ותזונה נכונה שלא בנויה על אוריאו ושאר הרעלים.

תאמין לי שתראה תוצאות הרבה יותר מספקות

טוב אני באמת לא יכול להסכים אתכם.
אני גדלתי מאד יפה בSS... וכן יש דבר כזה לאכול נקי ולהצליח בSS.. ברור שגם העליתי בשומן אבל מבחינת יחס השריר עלה הרבה יותר.
העניין בתוכנית זה שאם עד לא מזמן הדעה הרווחת הייתה שכושר ואימונים דורשים תזונה קפדנית ולכן לא מתאימים למי שאוהב לעוף על פיצות שוקולד והמבורגר 400 גרם עם גבינה ובייקון, SS הביאה גישה של תאכל כמה שיותר תכניס מלא ג'אנק ושומן זה כוח..
הרבה חברה צעירים שכנעו את עצמם שהם עושים משהו טוב אבל אני רואה את זה בצורה שהם התחילו לרוב להתאמן כדי לגדול ולהיות יותר אסתטיים והם עושים את הדבר ההפוך (כי בינינו אין יותר קל ומשכנע מSS)

קיצור אני ממש בעד אימוני כוח ותרבות של אימונים טבעיים ללא שימוש בחומרים (העדפה שלי- אני לא נגד מי שמשתמש) אבל לדעתי לפני שזורקים על בן אדם SS צריך שיבין קצת על תזונה והצבת מטרות כי מה שנוצר זה חבורה של שמנמנים עם סקוואט 100 ק"ג שפתאום מוצאים את עצמם חודש לפני הקיץ מנסים לרדת מ30% שומן ל6 קוביות...

טוב אני באמת לא יכול להסכים אתכם.
אני גדלתי מאד יפה בSS... וכן יש דבר כזה לאכול נקי ולהצליח בSS.. ברור שגם העליתי בשומן אבל מבחינת יחס השריר עלה הרבה יותר.
העניין בתוכנית זה שאם עד לא מזמן הדעה הרווחת הייתה שכושר ואימונים דורשים תזונה קפדנית ולכן לא מתאימים למי שאוהב לעוף על פיצות שוקולד והמבורגר 400 גרם עם גבינה ובייקון, SS הביאה גישה של תאכל כמה שיותר תכניס מלא ג'אנק ושומן זה כוח..
הרבה חברה צעירים שכנעו את עצמם שהם עושים משהו טוב אבל אני רואה את זה בצורה שהם התחילו לרוב להתאמן כדי לגדול ולהיות יותר אסתטיים והם עושים את הדבר ההפוך (כי בינינו אין יותר קל ומשכנע מSS)

קיצור אני ממש בעד אימוני כוח ותרבות של אימונים טבעיים ללא שימוש בחומרים (העדפה שלי- אני לא נגד מי שמשתמש) אבל לדעתי לפני שזורקים על בן אדם SS צריך שיבין קצת על תזונה והצבת מטרות כי מה שנוצר זה חבורה של שמנמנים עם סקוואט 100 ק"ג שפתאום מוצאים את עצמם חודש לפני הקיץ מנסים לרדת מ30% שומן ל6 קוביות...
מעריך את תגובתך .
אין לי דעה נגד תוכניות כוח אשר מטרתן לחזק את המתאמן (וגם לגדול בעקיף) אבל זה לא אומר כי כול תוכנית לדוגמא SS תתאים לכול מתאמן .
בנוסף לכך יש את העניין של התזונה , שהיא אפילו חשובה יותר מהאימון עצמו (כול זאת במידה ואתה למטרת גוף ולא למטרת משקלי עבודה)
וממה שנראה לי התפריט שלך היה מורכב מג'אנק פוד.
לסיכום , אינך חייב להקשיב להצעות אשר הועלו פה , אך אל תצפה לתגובות אשר ירצו במידה ואתה מעלה תמונות .

עזוב אותך מאחוז שומן כרגע, אתה די רזה, אתה מזכיר לי אותי קצת לא יודע למה
תן מסה טובה, תיהיה על פלוס 600-700 תבנה הרבה הרבה מסת שריר! תשאף לעלות 2 קילו בחודש, אתה בגיל שאתה יכול לבנות בו הרבה מסת שריר ביחס לגילאים אחרים
תגדל זה מה שחשוב תשכח מחיטוב עד שאתה מגיע לפחות ל5 קילו מעל הגובה (לדוגמה אתה 1.70 ס"מ תמשיך מסה לפחות 75 קילו) וגם אם הגעת ל5 קילו מעל הגובה והמצב לא ממש גרוע (20%+) תמשיך לתת מסה בלי הפסקה, חיטוב סתם יפריע לך בדרך כל עוד אין לך מספיק מסת שריר

אבל בקשר לSS, אני לא הייתי ממליץ לך
תעבוד עם תכנית AB בסיסית ותעבוד חזק עם משקלים טובים ועדין אתה תצליח לעלות משקל עבודה

• פותח/ת השרשור
עזוב אותך מאחוז שומן כרגע, אתה די רזה, אתה מזכיר לי אותי קצת לא יודע למה
תן מסה טובה, תיהיה על פלוס 600-700 תבנה הרבה הרבה מסת שריר! תשאף לעלות 2 קילו בחודש, אתה בגיל שאתה יכול לבנות בו הרבה מסת שריר ביחס לגילאים אחרים
תגדל זה מה שחשוב תשכח מחיטוב עד שאתה מגיע לפחות ל5 קילו מעל הגובה (לדוגמה אתה 1.70 ס"מ תמשיך מסה לפחות 75 קילו) וגם אם הגעת ל5 קילו מעל הגובה והמצב לא ממש גרוע (20%+) תמשיך לתת מסה בלי הפסקה, חיטוב סתם יפריע לך בדרך כל עוד אין לך מספיק מסת שריר

אבל בקשר לSS, אני לא הייתי ממליץ לך
תעבוד עם תכנית AB בסיסית ותעבוד חזק עם משקלים טובים ועדין אתה תצליח לעלות משקל עבודה
הייתי 88 על 1.80 ועכשיו אני 81 אחרי שלוש שבועות חיטוב
@Daniel Barack
מהבוקר
_20150217_080409.JPG
_20150217_080356.JPG

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית