הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אש

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
תראה נושאים קודמים שהוא פתח ותראה לבד שהוא לא עלה במסת שריר ורק עלה בשומן
איך אתה קובע את זה?
יש לך איזה כוח על שאתה יכול לראות את הרכב הגוף מהסתכלות בתמונות בלבד ?

• פותח/ת השרשור
איך אתה קובע את זה?
מה אתה בכלל מתייחס לטמבל הזה
לא עליתי הרבה בשריר אבל כן עליתי,חוץ מזה שאני לא דוגמא לשום דבר

איך אתה קובע את זה?
רואים בבירור לעין שהוא לא עלה במסת שריר
טוב אני טמבל ואתה הכי חכם

רואים בבירור לעין שהוא לא עלה במסת שריר

טוב אני טמבל ואתה הכי חכם

מה יש לך אתה רק מחפש להתגרות בו, חוץ מרע ולהוריד מוטיבציה אתה לא עושה כלום, אני לא מבין למה פותח האשכול אדיש כלפי היחס שלך ולא התלונן

מזה הזלזול הזה בעצמך? "אני לא דוגמה לשום דבר"
אם אתה תמשיך ביחס הזה כלפי עצמך לא תגיע רחוק, אתה תמיד צריך הערכה עצמית גבוהה, אבל ברמה שתתחיל להשתחצן
אם תתאמן חזק ותאכל נכון עוד שנה-חצי שנה תסתכל אחורה ותגיד שאתה יותר מסתם דוגמה

מה יש לך אתה רק מחפש להתגרות בו, חוץ מרע ולהוריד מוטיבציה אתה לא עושה כלום, אני לא מבין למה פותח האשכול אדיש כלפי היחס שלך ולא התלונן
מי התגרה בו? אני רק אמרתי לו עובדה שהוא לא עלה מסת שריר ב-SS זה הכל כי כל הפורום הזה חושב ש-SS זה התוכנית האולטימטיבית למתאמן מתחיל וזה לא נכון (רוב האנשים לא יגדלו מתוכניות כח ואלה שכן גודלים מתוכניות כח יוכלו לגדול יותר בתוכנית עם טווח חזרות גבוה)

@stitch
אולי דיון שיעניין אותך.
מי התגרה בו? אני רק אמרתי לו עובדה שהוא לא עלה מסת שריר ב-SS זה הכל כי כל הפורום הזה חושב ש-SS זה התוכנית האולטימטיבית למתאמן מתחיל וזה לא נכון (רוב האנשים לא יגדלו מתוכניות כח ואלה שכן גודלים מתוכניות כח יוכלו לגדול יותר בתוכנית עם טווח חזרות גבוה)
לאיזה משקלים הגעת באמת?
אם מותר לשאול

אני לא רוצה על זה חוב לראק אבל 140 קילו סקוואט ל6 חזרות 100 קילו בנץ פרס ל-4 חזרות ודדליפט קלאסי אני לא עושה כי הוא לא יעיל לבילדינג
למה אתה מפחד מחוב לראק?
אם אלה המשקלים שלך אתה צריך להתגאות בהם, לצלם ולגרום לכולם לאכול את הכובע.

אז אני אומר אדרבה..

אני האמת כיוונתי את השאלה שלי לפותח האשכול... אני גם נמצא על תוכנית SS כחודש וחצי ועליתי יפה במשקלי העבודה ולא השמנתי בכלל

כי אני מתאמן לבד ואין מי שיצלם
אני והכלב שלי האנשים החיים היחידים שנשארו בעולם , כל השאר זומבים שמפחדים מהשמש וזה למה אני ישן בסירה בלילה כי הזומבים מסוכנים אבל לא יכולים לחצות מים.
אני כל החיים משדר ברדיו לחפש אולי עוד ניצולים כמוני אך לא מצליח וכל לילה קם בצעקות מסיוט שחוזר על עצמו שבו אשתי והבת שלי מתו בהתרסקות של מסוק , עד שלבסוף אני מוצא אישה שניצלה ואנחנו ביחד עולים על נסיוב אבל אני מתפוצץ למיליון חתיכות ומת וכל זה שעות ספורות אחרי שהזומבים הרגו את הכלב האהוב עליי.
ואני שחור ונראה מאוד כמו וויל סמית'

ועם כל זה אני עדיין מוצא איך לצלם את עצמי מרים במכון

אנשים מדברים פה על יהב כאילו הוא בן 25 עם שמונה שנות ניסיון במכון. שוכחים שהילד הוא בן 14, ויחסית לבן 14, יש לו מסת שריר מכובדת מאד.

אנשים מדברים פה על יהב כאילו הוא בן 25 עם שמונה שנות ניסיון במכון. שוכחים שהילד הוא בן 14, ויחסית לבן 14, יש לו מסת שריר מכובדת מאד.
המסת שריר שלו לא מכובדת ולא קיימת אני באמת לא יודע אם אתה צוחק

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה על זה חוב לראק אבל 140 קילו סקוואט ל6 חזרות 100 קילו בנץ פרס ל-4 חזרות ודדליפט קלאסי אני לא עושה כי הוא לא יעיל לבילדינג
אה לא ?
@incin חוב לראק? תתגבר ושים פלאפון על הקיר וצלם

מזה הזלזול הזה בעצמך? "אני לא דוגמה לשום דבר"
אם אתה תמשיך ביחס הזה כלפי עצמך לא תגיע רחוק, אתה תמיד צריך הערכה עצמית גבוהה, אבל ברמה שתתחיל להשתחצן
אם תתאמן חזק ותאכל נכון עוד שנה-חצי שנה תסתכל אחורה ותגיד שאתה יותר מסתם דוגמה
כי אני באמת לא דוגמא,בעוד שנה וחצי נדבר
לאילו משקלים הגעת בתרגילים?
מתפדח להגיד אבל, 115 דדליפט 94 סקוואט ו58 בנץ
חמישיות כמובן. פיקששתי את סס לגמרי

• פותח/ת השרשור
😘
אתם לא רואים מסת שריר כי אני שמן,מנחם מה אתה מצפה שיהיה לי קוביות על 18 אש יא חמאר
אבל העלתי תמונה של גב וכן הוא די קטן אבל עוד לא ראיתי בן 14 עם גב מטורף והאמת גם לא עם יותר גדול משלי.
יהיה בסדר

אה לא ?
@incin חוב לראק? תתגבר ושים פלאפון על הקיר וצלם

כי אני באמת לא דוגמא,בעוד שנה וחצי נדבר

מתפדח להגיד אבל, 115 דדליפט 94 סקוואט ו58 בנץ
חמישיות כמובן. פיקששתי את סס לגמרי
אני לא חייב לא לך ולא לפורום הזה שום סרטון ואמרתי בפירוש בהתחלת המשפט שלי שאני לא יעשה שום חוב לראק

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית