נק' מוניטין:
128
- 707
- 101
תראה נושאים קודמים שהוא פתח ותראה לבד שהוא לא עלה במסת שריר ורק עלה בשומןאתה ראית אותו לפני זה שאתה מחליט שלא עלתה לו מסת שריר?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תראה נושאים קודמים שהוא פתח ותראה לבד שהוא לא עלה במסת שריר ורק עלה בשומןאתה ראית אותו לפני זה שאתה מחליט שלא עלתה לו מסת שריר?
איך אתה קובע את זה?תראה נושאים קודמים שהוא פתח ותראה לבד שהוא לא עלה במסת שריר ורק עלה בשומן
מה אתה בכלל מתייחס לטמבל הזהאיך אתה קובע את זה?
יש לך איזה כוח על שאתה יכול לראות את הרכב הגוף מהסתכלות בתמונות בלבד ?
רואים בבירור לעין שהוא לא עלה במסת שריראיך אתה קובע את זה?
יש לך איזה כוח על שאתה יכול לראות את הרכב הגוף מהסתכלות בתמונות בלבד ?
טוב אני טמבל ואתה הכי חכםמה אתה בכלל מתייחס לטמבל הזה
לא עליתי הרבה בשריר אבל כן עליתי,חוץ מזה שאני לא דוגמא לשום דבר
רואים בבירור לעין שהוא לא עלה במסת שריר
טוב אני טמבל ואתה הכי חכם
מה אתה בכלל מתייחס לטמבל הזה
לא עליתי הרבה בשריר אבל כן עליתי,חוץ מזה שאני לא דוגמא לשום דבר
מי התגרה בו? אני רק אמרתי לו עובדה שהוא לא עלה מסת שריר ב-SS זה הכל כי כל הפורום הזה חושב ש-SS זה התוכנית האולטימטיבית למתאמן מתחיל וזה לא נכון (רוב האנשים לא יגדלו מתוכניות כח ואלה שכן גודלים מתוכניות כח יוכלו לגדול יותר בתוכנית עם טווח חזרות גבוה)מה יש לך אתה רק מחפש להתגרות בו, חוץ מרע ולהוריד מוטיבציה אתה לא עושה כלום, אני לא מבין למה פותח האשכול אדיש כלפי היחס שלך ולא התלונן
לאיזה משקלים הגעת באמת?מי התגרה בו? אני רק אמרתי לו עובדה שהוא לא עלה מסת שריר ב-SS זה הכל כי כל הפורום הזה חושב ש-SS זה התוכנית האולטימטיבית למתאמן מתחיל וזה לא נכון (רוב האנשים לא יגדלו מתוכניות כח ואלה שכן גודלים מתוכניות כח יוכלו לגדול יותר בתוכנית עם טווח חזרות גבוה)
אני לא רוצה על זה חוב לראק אבל 140 קילו סקוואט ל6 חזרות 100 קילו בנץ פרס ל-4 חזרות ודדליפט קלאסי אני לא עושה כי הוא לא יעיל לבילדינג
למה אתה מפחד מחוב לראק?אני לא רוצה על זה חוב לראק אבל 140 קילו סקוואט ל6 חזרות 100 קילו בנץ פרס ל-4 חזרות ודדליפט קלאסי אני לא עושה כי הוא לא יעיל לבילדינג
בבירור אחי 🙃רואים בבירור לעין שהוא לא עלה במסת שריר
טוב אני טמבל ואתה הכי חכם
כי אני מתאמן לבד ואין מי שיצלםלמה אתה מפחד מחוב לראק?
אם אלה המשקלים שלך אתה צריך להתגאות בהם, לצלם ולגרום לכולם לאכול את הכובע.
אז אני אומר אדרבה..
אני והכלב שלי האנשים החיים היחידים שנשארו בעולם , כל השאר זומבים שמפחדים מהשמש וזה למה אני ישן בסירה בלילה כי הזומבים מסוכנים אבל לא יכולים לחצות מים.כי אני מתאמן לבד ואין מי שיצלם
המסת שריר שלו לא מכובדת ולא קיימת אני באמת לא יודע אם אתה צוחקאנשים מדברים פה על יהב כאילו הוא בן 25 עם שמונה שנות ניסיון במכון. שוכחים שהילד הוא בן 14, ויחסית לבן 14, יש לו מסת שריר מכובדת מאד.
אה לא ?אני לא רוצה על זה חוב לראק אבל 140 קילו סקוואט ל6 חזרות 100 קילו בנץ פרס ל-4 חזרות ודדליפט קלאסי אני לא עושה כי הוא לא יעיל לבילדינג
כי אני באמת לא דוגמא,בעוד שנה וחצי נדברמה יש לך אתה רק מחפש להתגרות בו, חוץ מרע ולהוריד מוטיבציה אתה לא עושה כלום, אני לא מבין למה פותח האשכול אדיש כלפי היחס שלך ולא התלונן
מזה הזלזול הזה בעצמך? "אני לא דוגמה לשום דבר"
אם אתה תמשיך ביחס הזה כלפי עצמך לא תגיע רחוק, אתה תמיד צריך הערכה עצמית גבוהה, אבל ברמה שתתחיל להשתחצן
אם תתאמן חזק ותאכל נכון עוד שנה-חצי שנה תסתכל אחורה ותגיד שאתה יותר מסתם דוגמה
מתפדח להגיד אבל, 115 דדליפט 94 סקוואט ו58 בנץלאילו משקלים הגעת בתרגילים?
אני מתאפק. תפסיק לדבר כך על אחרים.המסת שריר שלו לא מכובדת ולא קיימת אני באמת לא יודע אם אתה צוחק
😘אנשים מדברים פה על יהב כאילו הוא בן 25 עם שמונה שנות ניסיון במכון. שוכחים שהילד הוא בן 14, ויחסית לבן 14, יש לו מסת שריר מכובדת מאד.
אני לא חייב לא לך ולא לפורום הזה שום סרטון ואמרתי בפירוש בהתחלת המשפט שלי שאני לא יעשה שום חוב לראקאה לא ?
@incin חוב לראק? תתגבר ושים פלאפון על הקיר וצלם
כי אני באמת לא דוגמא,בעוד שנה וחצי נדבר
מתפדח להגיד אבל, 115 דדליפט 94 סקוואט ו58 בנץ
חמישיות כמובן. פיקששתי את סס לגמרי