הבלארוסי שמנסה ללחוץ הרבה

הבלארוסי שמנסה ללחוץ הרבה

• פותח/ת השרשור kosta
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-18/10/16
התכוונתי לדל פחמימה של 30-40 גרם, לא ל 100
צריך להכניס לאנשים לראש שההגדרה "דל פחמימה" היא לכמויות של 20-30 גרם פחמימה ולא יותר מזה. ראיתי הרבה מקרים שאנשים קוראים לתפריט שלהם דל פחמימה רק כי הפחמימה שלהם קצת נמוכה מהרגיל ובד"כ באזור ה80-120.

צריך להכניס לאנשים לראש שההגדרה "דל פחמימה" היא לכמויות של 20-30 גרם פחמימה ולא יותר מזה. ראיתי הרבה מקרים שאנשים קוראים לתפריט שלהם דל פחמימה רק כי הפחמימה שלהם קצת נמוכה מהרגיל ובד"כ באזור ה80-120.
לא 50 ומטה?

בעקרון דל פחמימה הכוונה כמות מינימאלית של פחמימות שאיתה אתה יכול לא למות ושאותה אתה בד"כ מקבל בצורה לא רצונית ממאכלים רבי חלבונים שיש בהם גם פחמימות

נערך לאחרונה:
בעקרון דל פחמימה הכוונה כמות מינימאלית של פחמימות שאיתה אתה יכול לא למות ושאותה אתה בד"כ מקבל בצורה לא רצונים ממאכלים רבי חלבונים שיש בהם גם פחמימות
הגיוני זה משתנה בין אדם לאדם ו המוצרים שמשתמשים בהם

דל פחמימה זה כשתוותר על הפחמימות ותקבל אותם רק ממוצרי חלב\ירקות\שומן

הייתי ככה במשך שבוע. חייב לציין שהירידה מרגישה טוב יותר.. אבל די מתחרפנים מזה.. אתה רואה עוגיה אחרי כמה ימים ופתאום חוטף סטירה שבא לך לאכול אותה.
גם 80-100 זה אחלה בשביל לרדת עד ל 12 א.ש בעיקרון.

הגיוני זה משתנה בין אדם לאדם ו המוצרים שמשתמשים בהם
מה שרציתי לכתוב גם, נראה לי משתנה בין אנשים. מישהו במשקל 80 קילו כנראה יאכל פחות פחמימה בשביל להיות "דל" ממישהו במשקל 120
זה לא נקרא "0 פחמימה"? או שזה אותו דבר?

מה שרציתי לכתוב גם, נראה לי משתנה בין אנשים. מישהו במשקל 80 קילו כנראה יאכל פחות פחמימה בשביל להיות "דל" ממישהו במשקל 120

זה לא נקרא "0 פחמימה"? או שזה אותו דבר?
אין לי מושג האמת

מתי אני מכניס את הגרם טרן בחיטוב?

הייתי ככה במשך שבוע. חייב לציין שהירידה מרגישה טוב יותר.. אבל די מתחרפנים מזה.. אתה רואה עוגיה אחרי כמה ימים ופתאום חוטף סטירה שבא לך לאכול אותה.
גם 80-100 זה אחלה בשביל לרדת עד ל 12 א.ש בעיקרון.
לא לאכול פחמימה בכלל מרגיש לי הכינטוב בחיטוב ,אני הרבה יותר שמח אנרגטי לא יודע איך אבל מרגיש לי ממש טוב
אשמור את זה לשבועיים לפני התגלית כדי להוריד את המראה הנוזלי (מקווה מאוד)

מה אתם אוכלים בשביל שומן בדל פחמימה? אני עכשיו מוצא את עצמי מוסיף חמאה או שמן זית כמעט לכל דבר שאני אוכל כי אן לי מספיק מקורות שומן

מה אתם אוכלים בשביל שומן בדל פחמימה? אני עכשיו מוצא את עצמי מוסיף חמאה או שמן זית כמעט לכל דבר שאני אוכל כי אן לי מספיק מקורות שומן
טחינה אחי. בטחינה גולמית של אחווה (טעימה רצח) יש 2 גרם פחמימה ל 100 גרם.
מה עם חמאת בוטנים טבעית?

אגוזי מלך וטחינה גולמית כשיש לפעמים אבוקדו וגם גאודה

שלום אנשים יקרים ללובי אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים ,הערות לדדליפט המושלם

טחינה אחי. בטחינה גולמית של אחווה (טעימה רצח) יש 2 גרם פחמימה ל 100 גרם.
מה עם חמאת בוטנים טבעית?
אגוזי מלך וטחינה גולמית כשיש לפעמים אבוקדו וגם גאודה
חמאת בוטנים, טחינה, אבוקדו, אגוזי מלך, שקדים(יחסית הרבה פחמימה), ביצים, שמנת.
אני רואה שמילת המפתח היא טחינה 😃 אני אוכל לפעמים טחינה, באמת אני אתחיל לאכול יותר כי זה גם טעים.. חמאת בוטנים טבעית זה דל פחמימה? ביצים אני אוכל 3 ביום בד"כ (בבוקר) וגבנ"צ כשאני לא שוכח לקנות..

אני רואה שמילת המפתח היא טחינה 😃 אני אוכל לפעמים טחינה, באמת אני אתחיל לאכול יותר כי זה גם טעים.. חמאת בוטנים טבעית זה דל פחמימה? ביצים אני אוכל 3 ביום בד"כ (בבוקר) וגבנ"צ כשאני לא שוכח לקנות..
עזוב אוכל איך הדדליפט שלי?
@yujinius מה אתה עושה לי לייק תגיד מה לא בסדר!!!בבקשה

עזוב אוכל איך הדדליפט שלי?
- אני ממליץ לא לעשות מול המראה, או לפחות להתרחק כמה מטרים, כי הצוואר שלך במנח לא טוב בגלל שאתה מסתכל במראה.
- התחת שלך מתחיל לעלות לפני שאר הגוף, ויוצא שכשאתה תכלס מתחיל למשוך הגב שלך כמעט מקביל לרצפה. אני לא חושב שיש סכנה בזה, אבל אני די בטוח שזה לא ממש יעיל. אני מנסה לחשוב איך אפשר לשפר את זה...
-כשאתה מוריד את המוט הוא נתקע לך בברכיים. תוריד קודם בלי לכופף ברכיים ואחרי שהמוט עובר את הברך תכופף אותן. אפשר גם להוריד מהר יותר, אתה מאבד כוח בהורדה של המוט

- אני ממליץ לא לעשות מול המראה, או לפחות להתרחק כמה מטרים, כי הצוואר שלך במנח לא טוב בגלל שאתה מסתכל במראה.
- התחת שלך מתחיל לעלות לפני שאר הגוף, ויוצא שכשאתה תכלס מתחיל למשוך הגב שלך כמעט מקביל לרצפה. אני לא חושב שיש סכנה בזה, אבל אני די בטוח שזה לא ממש יעיל. אני מנסה לחשוב איך אפשר לשפר את זה...
-כשאתה מוריד את המוט הוא נתקע לך בברכיים. תוריד קודם בלי לכופף ברכיים ואחרי שהמוט עובר את הברך תכופף אותן. אפשר גם להוריד מהר יותר, אתה מאבד כוח בהורדה של המוט
תודה רבה אני נמצא מול המראה כי אין מקום מאחורה והרצפה שם עקומה (יש שקעים ברצפה) את התחת אני מנסה לעלות באותו קצב כמו כל שאר הגוף אבח במשחקים קצת יותר גבוהים הוא עף לי למעלה

אני נמצא מול המראה כי אין מקום מאחורה והרצפה שם עקומה (יש שקעים ברצפה)
אז אני מציע לנסות לעשות עם הגב למראה אם מתאפשר, כי המראה לא עוזרת לך בכלום מבחינת טכניקה ורק מפריעה.
את התחת אני מנסה לעלות באותו קצב כמו כל שאר הגוף אבח במשחקים קצת יותר גבוהים הוא עף לי למעלה
נראה לי שזה אומר שההאמסטרינגס שלך לא מתוחים בסטאפ, אחרת התחת לא היה יכול לעלות לפני שאר הגוף. אתה מסובב אגן לפני המשיכה?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית