נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
התכוונתי לדל פחמימה של 30-40 גרם, לא ל 100נחלש בתרגיל אחד בנץ' כל השאר המשקל עולה או נשאר כמו בסוף המסה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התכוונתי לדל פחמימה של 30-40 גרם, לא ל 100נחלש בתרגיל אחד בנץ' כל השאר המשקל עולה או נשאר כמו בסוף המסה
אהה השבוע אני משתדל להיות על 70-90 מעלה שומן וחלבון ונשאר לי 4-6 קילו לסוף החיטוב ,בדיוק עד תחילת תגלית.התכוונתי לדל פחמימה של 30-40 גרם, לא ל 100
צריך להכניס לאנשים לראש שההגדרה "דל פחמימה" היא לכמויות של 20-30 גרם פחמימה ולא יותר מזה. ראיתי הרבה מקרים שאנשים קוראים לתפריט שלהם דל פחמימה רק כי הפחמימה שלהם קצת נמוכה מהרגיל ובד"כ באזור ה80-120.התכוונתי לדל פחמימה של 30-40 גרם, לא ל 100
לא 50 ומטה?צריך להכניס לאנשים לראש שההגדרה "דל פחמימה" היא לכמויות של 20-30 גרם פחמימה ולא יותר מזה. ראיתי הרבה מקרים שאנשים קוראים לתפריט שלהם דל פחמימה רק כי הפחמימה שלהם קצת נמוכה מהרגיל ובד"כ באזור ה80-120.
בעקרון דל פחמימה הכוונה כמות מינימאלית של פחמימות שאיתה אתה יכול לא למות ושאותה אתה בד"כ מקבל בצורה לא רצונית ממאכלים רבי חלבונים שיש בהם גם פחמימותלא 50 ומטה?
הגיוני זה משתנה בין אדם לאדם ו המוצרים שמשתמשים בהםבעקרון דל פחמימה הכוונה כמות מינימאלית של פחמימות שאיתה אתה יכול לא למות ושאותה אתה בד"כ מקבל בצורה לא רצונים ממאכלים רבי חלבונים שיש בהם גם פחמימות
מה שרציתי לכתוב גם, נראה לי משתנה בין אנשים. מישהו במשקל 80 קילו כנראה יאכל פחות פחמימה בשביל להיות "דל" ממישהו במשקל 120הגיוני זה משתנה בין אדם לאדם ו המוצרים שמשתמשים בהם
זה לא נקרא "0 פחמימה"? או שזה אותו דבר?דל פחמימה זה כשתוותר על הפחמימות ותקבל אותם רק ממוצרי חלב\ירקות\שומן
אין לי מושג האמתמה שרציתי לכתוב גם, נראה לי משתנה בין אנשים. מישהו במשקל 80 קילו כנראה יאכל פחות פחמימה בשביל להיות "דל" ממישהו במשקל 120
זה לא נקרא "0 פחמימה"? או שזה אותו דבר?
לא לאכול פחמימה בכלל מרגיש לי הכינטוב בחיטוב ,אני הרבה יותר שמח אנרגטי לא יודע איך אבל מרגיש לי ממש טובדל פחמימה זה כשתוותר על הפחמימות ותקבל אותם רק ממוצרי חלב\ירקות\שומן
הייתי ככה במשך שבוע. חייב לציין שהירידה מרגישה טוב יותר.. אבל די מתחרפנים מזה.. אתה רואה עוגיה אחרי כמה ימים ופתאום חוטף סטירה שבא לך לאכול אותה.
גם 80-100 זה אחלה בשביל לרדת עד ל 12 א.ש בעיקרון.
טחינה אחי. בטחינה גולמית של אחווה (טעימה רצח) יש 2 גרם פחמימה ל 100 גרם.מה אתם אוכלים בשביל שומן בדל פחמימה? אני עכשיו מוצא את עצמי מוסיף חמאה או שמן זית כמעט לכל דבר שאני אוכל כי אן לי מספיק מקורות שומן
אגוזי מלך וטחינה גולמית כשיש לפעמים אבוקדו וגם גאודהמה אתם אוכלים בשביל שומן בדל פחמימה? אני עכשיו מוצא את עצמי מוסיף חמאה או שמן זית כמעט לכל דבר שאני אוכל כי אן לי מספיק מקורות שומן
טחינה אחי. בטחינה גולמית של אחווה (טעימה רצח) יש 2 גרם פחמימה ל 100 גרם.
מה עם חמאת בוטנים טבעית?
אגוזי מלך וטחינה גולמית כשיש לפעמים אבוקדו וגם גאודה
אני רואה שמילת המפתח היא טחינה 😃 אני אוכל לפעמים טחינה, באמת אני אתחיל לאכול יותר כי זה גם טעים.. חמאת בוטנים טבעית זה דל פחמימה? ביצים אני אוכל 3 ביום בד"כ (בבוקר) וגבנ"צ כשאני לא שוכח לקנות..חמאת בוטנים, טחינה, אבוקדו, אגוזי מלך, שקדים(יחסית הרבה פחמימה), ביצים, שמנת.
- אני ממליץ לא לעשות מול המראה, או לפחות להתרחק כמה מטרים, כי הצוואר שלך במנח לא טוב בגלל שאתה מסתכל במראה.עזוב אוכל איך הדדליפט שלי?
תודה רבה אני נמצא מול המראה כי אין מקום מאחורה והרצפה שם עקומה (יש שקעים ברצפה) את התחת אני מנסה לעלות באותו קצב כמו כל שאר הגוף אבח במשחקים קצת יותר גבוהים הוא עף לי למעלה- אני ממליץ לא לעשות מול המראה, או לפחות להתרחק כמה מטרים, כי הצוואר שלך במנח לא טוב בגלל שאתה מסתכל במראה.
- התחת שלך מתחיל לעלות לפני שאר הגוף, ויוצא שכשאתה תכלס מתחיל למשוך הגב שלך כמעט מקביל לרצפה. אני לא חושב שיש סכנה בזה, אבל אני די בטוח שזה לא ממש יעיל. אני מנסה לחשוב איך אפשר לשפר את זה...
-כשאתה מוריד את המוט הוא נתקע לך בברכיים. תוריד קודם בלי לכופף ברכיים ואחרי שהמוט עובר את הברך תכופף אותן. אפשר גם להוריד מהר יותר, אתה מאבד כוח בהורדה של המוט
אז אני מציע לנסות לעשות עם הגב למראה אם מתאפשר, כי המראה לא עוזרת לך בכלום מבחינת טכניקה ורק מפריעה.אני נמצא מול המראה כי אין מקום מאחורה והרצפה שם עקומה (יש שקעים ברצפה)
נראה לי שזה אומר שההאמסטרינגס שלך לא מתוחים בסטאפ, אחרת התחת לא היה יכול לעלות לפני שאר הגוף. אתה מסובב אגן לפני המשיכה?את התחת אני מנסה לעלות באותו קצב כמו כל שאר הגוף אבח במשחקים קצת יותר גבוהים הוא עף לי למעלה