הבלארוסי שמנסה ללחוץ הרבה

הבלארוסי שמנסה ללחוץ הרבה

• פותח/ת השרשור kosta
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-18/10/16
היית אמור לתת חמישיה, לא?
אם כן, והצלחת רק דאבל, אז תוריד אז שתגיע לחמישיה. תנסה להימנע מכשלים, זה רק יגרום לך להתאושש יותר לאט ולהיחלש.
בעצימות הייתי מוריד ל 94
לא מגיע להכשלים מכיר את הגבולות שלי וזה היה ביום של החמישיה כבר הרבה זמן אני עובד בימי נפח ועצימות על דאבלים ושלשות של95 .
ואין לי משקולות שקטנות מ1.25

נערך לאחרונה:
אגב קוסטה אני צריך שתעזור לי לחשוב קצת בנוגע לסמינר, הקטע הוא שהסמינר הוא עד 10 וחצי בערב ואנחנו צריכים איכשהו לחזור לחיפה אחרי זה ואני לא בטוח שתהיה תחבורה ציבורית יש לך רעיונות כלשהם?

אגב קוסטה אני צריך שתעזור לי לחשוב קצת בנוגע לסמינר, הקטע הוא שהסמינר הוא עד 10 וחצי בערב ואנחנו צריכים איכשהו לחזור לחיפה אחרי זה ואני לא בטוח שתהיה תחבורה ציבורית יש לך רעיונות כלשהם?
אבא שלי עובד בפתח תקווה בcellbrite יכול להקפיץ אותך לטכניון אבל אני מקווה שהוא יסיים בשעות האלה ולא יותר מוקדם או מאוחר

אבא שלי עובד בפתח תקווה בcellbrite יכול להקפיץ אותך לטכניון אבל אני מקווה שהוא יסיים בשעות האלה ולא יותר מוקדם או מאוחר
וואלה זה מעולה כבר התחלתי לדאוג כי שישי בבוקר יש לי מבחן משווה 😃
אם נצטרך לצאת יותר מוקדם/מאוחר אין לי בעיה עם זה

וואלה זה מעולה כבר התחלתי לדאוג כי שישי בבוקר יש לי מבחן משווה 😃
אם נצטרך לצאת יותר מוקדם/מאוחר אין לי בעיה עם זה
מבחנים בשישי?לומדים בכלל בשישי?

מבחנים בשישי?לומדים בכלל בשישי?
בטכניון מבחנים עושים רק בימי שישי. יום שישי הזה יש לי משווה בפיזיקה ושישי הבא משווה באלגברה. סוגר 4 שבתות רצוף בטכניון כדי לא להכשל 😭
חוץ מזה בשישי אף פעם לא לומדים

בטכניון מבחנים עושים רק בימי שישי. יום שישי הזה יש לי משווה בפיזיקה ושישי הבא משווה באלגברה. סוגר 4 שבתות רצוף בטכניון כדי לא להכשל 😭
חוץ מזה בשישי אף פעם לא לומדים
אני אוותר על תואר אתחיל לשדוד בנקים וכו'

kosta עדכן/ה את הלוג ״הבלארוסי שמנסה ללחוץ הרבה״:

עדכון לוג: 26/05/15 גב וחבריו

עייף אחרי 3 שעות שינה
דדליפט 60*8 80*5 110*5 לא הייתי בפוקוס לא יודע מה קרה
חתירה 100*5*3 60*10 חושב להוריד את המשקל ל80-90
מתח+14 5*3 קשה החרא
ידיים עם מוט ישר 15 כל צד 10*2,6
פטישים 18.5 כל יד 3*8
Leg extension 3*10*100
Leg press התבטל בגלל לחצ''ב