נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
אתה רוסי, זה לא נחשב.יצא לי פעם אחת להתאמן אחרי חצי בקבוק וודקה. דווקא לא היה נורא כמו שחשבתי 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה רוסי, זה לא נחשב.יצא לי פעם אחת להתאמן אחרי חצי בקבוק וודקה. דווקא לא היה נורא כמו שחשבתי 😃
החשק להיראות יותר טוב מאתמול יותר חזק מעייפות או כח דבר אחראיך אתה מסוגל אחרי 3 שעות שינה להתאמן 😅
ואתה נראה יותר טוב מאתמול?החשק להיראות יותר טוב מאתמול יותר חזק מעייפות או כח דבר אחר
כן קצת ;-)ואתה נראה יותר טוב מאתמול?
בשעה שתיתי 3 כוסות קפה שבכל כוס 3 כפיות קפה קצת כאב ראש וסחרחורת אבל מתחיל אימון
בנץ' 50*5 60*5 70*5 80*5 95*3 motherfuckers ניסיתי רביעי אבל לא עלה מבסוט מעצמי גם עשיתי עם לג דרייב יפה וגם גב מעוגל 80*8
פרס 20*10 40*8 50*6 60*3 PR קטן וחמוד 40*10*2
משיכה לפנים 73*10*3 50*10
יד אחורית עם מוט w פולי 68*10*2 ,9,8
50*12 עיייף מת
התירוץ היומי זה יותר מידי קפה שגרם לכאב ראש
הליכה 10 דק' מהירות 6 קמש מרחק 1 קמ'
כל הזמן אני שותה 2 כוסות קפה שחור וזה לא מזיז אז הגדלתי את הכמותמה היית בתחרות מי שותה יותר קפה בשעה? מה זה הכמויות האלה?😱
וכל הכבוד על המשקלים 😃
הצבא עשה אותך כזה?כל הזמן אני שותה 2 כוסות קפה שחור וזה לא מזיז אז הגדלתי את הכמות
תגדיר ''כזה''הצבא עשה אותך כזה?
אחד ששותה קפה בכמויות מסחריותתגדיר ''כזה''
כן רק בצבא התחלתי לשתות קפה שחור את האמת רק בחיטוב התחלתי לשתות קפה שחור אבל זה היה בצבא אז בקיצור צבאאחד ששותה קפה בכמויות מסחריות
באסה אחי זה לא טוב בגיל הזה להיות חסין לקפאין כשיש לך עוד ללמוד בעתיד. אולי אם תעשה הפסקה לגמרי מקפה לכמה חודשים זה יעזור לךכן רק בצבא התחלתי לשתות קפה שחור את האמת רק בחיטוב התחלתי לשתות קפה שחור אבל זה היה בצבא אז בקיצור צבא
אחרי השחרור לא מתכוון לגעת בקפהבאסה אחי זה לא טוב בגיל הזה להיות חסין לקפאין כשיש לך עוד ללמוד בעתיד. אולי אם תעשה הפסקה לגמרי מקפה לכמה חודשים זה יעזור לך
מעולה 😃שאלה קטנה יכול להיות שמוט של 2.2 מטר ישקול פחות מ20 קג?
אם כן אשמח לתמונה או קישור
אחרי השחרור לא מתכוון לגעת בקפה
ששאלתי את המדריכים של החדר כושר אצלי בבסיס איזה חברה המוט הם לא ידעו ושאלתי כמה הוא שוקל גם אמרו בין 10-20 ובאימון היום מישהו זרק לי שהוא שוקל 15 ומאז אני מחפש באינטרנט מוטות בגובה 2.20 במשקל 15מעולה 😃
בנוגע למשקל של המוט, יצא לי פעם אחת לשקול מוט אולימפי והוא היה באזור ה19. כנראה זה תלוי. אבל לא הבדל גדול אם מדובר במוטות אולימפיים.
אם זה מוט דק אז סביר להניח שהוא שוקל 15. אפילו שהוא באותו אורךששאלתי את המדריכים של החדר כושר אצלי בבסיס איזה חברה המוט הם לא ידעו ושאלתי כמה הוא שוקל גם אמרו בין 10-20 ובאימון היום מישהו זרק לי שהוא שוקל 15 ומאז אני מחפש באינטרנט מוטות בגובה 2.20 במשקל 15
הוא לא מרגיש לי דק הוא בעובי של כל המוטות אצלי בחדכ ולכן אין חי מושגאם זה מוט דק אז סביר להניח שהוא שוקל 15. אפילו שהוא באותו אורך
שאלת על 15 ק"ג, אז עניתי לך..הוא לא מרגיש לי דק הוא בעובי של כל המוטות אצלי בחדכ ולכן אין חי מושג
מחר נשקול אותושאלת על 15 ק"ג, אז עניתי לך..