הבלארוסי שמנסה ללחוץ הרבה

הבלארוסי שמנסה ללחוץ הרבה

• פותח/ת השרשור kosta
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-18/10/16
kosta עדכן/ה את הלוג ״הבלארוסי שמנסה ללחוץ הרבה״:

עדכון לוג: 27/05/15 מקווה לאימון חזק

בשעה שתיתי 3 כוסות קפה שבכל כוס 3 כפיות קפה קצת כאב ראש וסחרחורת אבל מתחיל אימון
בנץ' 50*5 60*5 70*5 80*5 95*3 motherfuckers ניסיתי רביעי אבל לא עלה מבסוט מעצמי גם עשיתי עם לג דרייב יפה וגם גב מעוגל 80*8
פרס 20*10 40*8 50*6 60*3 PR קטן וחמוד 40*10*2
משיכה לפנים 73*10*3 50*10
יד אחורית עם מוט w פולי 68*10*2 ,9,8
50*12 עיייף מת
התירוץ היומי זה יותר מידי קפה שגרם לכאב ראש
הליכה 10 דק' מהירות 6 קמש מרחק 1 קמ'

קרא את שאר עדכון הלוג...

מה היית בתחרות מי שותה יותר קפה בשעה? מה זה הכמויות האלה?😱
וכל הכבוד על המשקלים 😃

כן רק בצבא התחלתי לשתות קפה שחור את האמת רק בחיטוב התחלתי לשתות קפה שחור אבל זה היה בצבא אז בקיצור צבא
באסה אחי זה לא טוב בגיל הזה להיות חסין לקפאין כשיש לך עוד ללמוד בעתיד. אולי אם תעשה הפסקה לגמרי מקפה לכמה חודשים זה יעזור לך

שאלה קטנה יכול להיות שמוט של 2.2 מטר ישקול פחות מ20 קג?
אם כן אשמח לתמונה או קישור
באסה אחי זה לא טוב בגיל הזה להיות חסין לקפאין כשיש לך עוד ללמוד בעתיד. אולי אם תעשה הפסקה לגמרי מקפה לכמה חודשים זה יעזור לך
אחרי השחרור לא מתכוון לגעת בקפה

שאלה קטנה יכול להיות שמוט של 2.2 מטר ישקול פחות מ20 קג?
אם כן אשמח לתמונה או קישור

אחרי השחרור לא מתכוון לגעת בקפה
מעולה 😃
בנוגע למשקל של המוט, יצא לי פעם אחת לשקול מוט אולימפי והוא היה באזור ה19. כנראה זה תלוי. אבל לא הבדל גדול אם מדובר במוטות אולימפיים.

מעולה 😃
בנוגע למשקל של המוט, יצא לי פעם אחת לשקול מוט אולימפי והוא היה באזור ה19. כנראה זה תלוי. אבל לא הבדל גדול אם מדובר במוטות אולימפיים.
ששאלתי את המדריכים של החדר כושר אצלי בבסיס איזה חברה המוט הם לא ידעו ושאלתי כמה הוא שוקל גם אמרו בין 10-20 ובאימון היום מישהו זרק לי שהוא שוקל 15 ומאז אני מחפש באינטרנט מוטות בגובה 2.20 במשקל 15

ששאלתי את המדריכים של החדר כושר אצלי בבסיס איזה חברה המוט הם לא ידעו ושאלתי כמה הוא שוקל גם אמרו בין 10-20 ובאימון היום מישהו זרק לי שהוא שוקל 15 ומאז אני מחפש באינטרנט מוטות בגובה 2.20 במשקל 15
אם זה מוט דק אז סביר להניח שהוא שוקל 15. אפילו שהוא באותו אורך

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית