נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
אני בחיים לא מתדרדר* !!!!!!!!!!!!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אימון יחסית מעולה לתקופה האחרונה.
בנץ' 5*5*90 כל פעם בילדים ''עזרו'' בחזרה האחרונה כשבמפורש אמרתי להם רק הכשל לעזור.
בנץ' בשיפוע חיובי 3*7*60
פרפר במכונה 40*12 , 45*12 , 50*12
פרס 3*6*40 עם דאמבלים
הרחקה מלפנים 3*10*23 עם דאמבלים
משיכה עם פולי תחתון 3*8*78
פשיטת מרפקים עם חבל 3*10*60
פשיטת מרפקים עם מוט 3*8*70
אימון ממש טוב יחסית לתקופה המגעילה שאני נמצא
מאג'ין בו(מצטער שאני לא יודע איך קוראים לך) אמר שזה לא מספיק נפחאני אביא לך טיפ לחיים - אם אין לך מישהו שישמור עליך נורמאלית בסט תעשה בלי ספוטר, עדיף שתוריד קצת במשקל ותעשה סט במלואו מהאשר שמישהו "יעזור" לך... תאמין לי זה הרבה יותר טוב.
אגב מה הסיבה שאתה עושה אימון נפח? ו26 סטים בכלל נראה לי יותר מדי גם לאימון נפח.
עמית חלפון, ולא אמרתי דבר כזה, דיברתי על החזה ספציפיתמאג'ין בו(מצטער שאני לא יודע איך קוראים לך) אמר שזה לא מספיק נפח
מאג'ין בו(מצטער שאני לא יודע איך קוראים לך) אמר שזה לא מספיק נפח
אשמח אז אם תתן את דעתך לתוכנית שלו כי נראה לי שהוא הבין אותך לא נכון. התוכנית הזאת לא יכולה פיזית לקחת שעה אני בטוח שהיא גם לוקחת יותר בכיוון השעה וחצי שזה יותר מדי.עמית חלפון, ולא אמרתי דבר כזה, דיברתי על החזה ספציפית
אני עושה אותה שעה וחצי שעתייםאשמח אז אם תתן את דעתך לתוכנית שלו כי נראה לי שהוא הבין אותך לא נכון. התוכנית הזאת לא יכולה פיזית לקחת שעה אני בטוח שהיא גם לוקחת יותר בכיוון השעה וחצי שזה יותר מדי.
מה? מאיפה הבאת את זה?השעה וחצי שזה יותר מדי
אתה מודע לזה שתוכנית לא אמורה לעבור את ה60 דקות נכון? אלה אם אתה נמצא במשקלי עבודה שדורשים 5 דקות מנוחה בין סט לסטאני עושה אותה שעה וחצי שעתיים
הייתי מותש מה תרגיל הקודם3*7? למה?
הכוונה היתה 8בפועל יצא 7אני חושב שכל עוד הוא מתאושש זה בסדר, אבל הייתי מחליף את ה7 שלשות ל8*3
90 קילו לנפח דורש מנוחה, אבל חוץ מזה אשמח שתגיד לי למה לא לעבור את ה60 דקות ותתן לי רפרנס אם אתה מדבר על משהו מדעיאתה מודע לזה שתוכנית לא אמורה לעבור את ה60 דקות נכון? אלה אם אתה נמצא במשקלי עבודה שדורשים 5 דקות מנוחה בין סט לסט
אהה חשבתי עשית 3,3,3,3,3,3,3 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהייתי מותש מה תרגיל הקודם
הכוונה היתה 8בפועל יצא 7
וזה לא שלשות זה 7 חזרות ל3 סטיםהייתי מותש מה תרגיל הקודם
הכוונה היתה 8בפועל יצא 7
90 קילו לנפח דורש מנוחה, אבל חוץ מזה אשמח שתגיד לי למה לא לעבור את ה60 דקות ותתן לי רפרנס אם אתה מדבר על משהו מדעי
אהה חשבתי עשית 3,3,3,3,3,3,3 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מי עושה דברים כאלה בתרגילי עזר?90 קילו לנפח דורש מנוחה, אבל חוץ מזה אשמח שתגיד לי למה לא לעבור את ה60 דקות ותתן לי רפרנס אם אתה מדבר על משהו מדעי
אהה חשבתי עשית 3,3,3,3,3,3,3 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תספר לי לבינתיים אולי אני אחסוך לך חיפוש מיותרמחפש את הרפרנס כרגע אתן תגובה כשאני אמצא
אני לא שופט אף אחד, לפעמים אנשים מתבלבלים...מי עושה דברים כאלה בתרגילי עזר?
זה טוב שאתה לא שופט את עצמך 🤩🤣😆תספר לי לבינתיים אולי אני אחסוך לך חיפוש מיותר
אני לא שופט אף אחד, לפעמים אנשים מתבלבלים...
זה בדיוק הסיבה שאני לא שופט אחרים חחחחחח לא היו חסרים פעמים שגם אני התבלבלתיזה טוב שאתה לא שופט את עצמך 🤩🤣😆
עשיתי 3*8 בחזה עליון טעות הקלדה תמימה
יצאתי טונה ...זה בדיוק הסיבה שאני לא שופט אחרים חחחחחח לא היו חסרים פעמים שגם אני התבלבלתי