הבלארוסי שמנסה ללחוץ הרבה

הבלארוסי שמנסה ללחוץ הרבה

• פותח/ת השרשור kosta
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-18/10/16
DL 60 :
DL 70:
DL 80:

את ה90 אעלה יותר מאוחר או מחר
יאללה מה לשפר??

מה הלג פרס שלך? מסה הבאה אני עוקף אותך ב רוב התרגילים
לא עשיתי לג פרס שנים כי אין לי כוח לשים 8 פלטות כל צד כדי לעשות סט עבודה...
אגב, אתה מאוד יכול לעקוף אותי במסה הבאה, אני באחוז שומן דיי גבוה והחיטוב שלי יהיה מאוד ארוך. אולי אפילו יקח חצי שנה בטוטאל. אני לא יודע ואני רוצה אחוז שומן נמוך אני לא רוצה לסיים אותו עם 17 אחוז שומן כמו פעם קודמת וזה הורדה של איזה 10-12 אחוז שומן מהמצב שאני נמצא בו עכשיו. מה שאתה צריך בשביל זה זה להקשיב לי, למורן, ליבגני ולכל מי שעוזר לך פה ובהזדמנות לעבור למכון שבו תוכל לעשות סקוואט. אם תמשיך במסה לעשות תוכניות מוזרות עם תרגילים שאתה אוהב אתה בחיים לא תעקוף אותי בכלום.

לא עשיתי לג פרס שנים כי אין לי כוח לשים 8 פלטות כל צד כדי לעשות סט עבודה...
אגב, אתה מאוד יכול לעקוף אותי במסה הבאה, אני באחוז שומן דיי גבוה והחיטוב שלי יהיה מאוד ארוך. אולי אפילו יקח חצי שנה בטוטאל. אני לא יודע ואני רוצה אחוז שומן נמוך אני לא רוצה לסיים אותו עם 17 אחוז שומן כמו פעם קודמת וזה הורדה של איזה 10-12 אחוז שומן מהמצב שאני נמצא בו עכשיו. מה שאתה צריך בשביל זה זה להקשיב לי, למורן, ליבגני ולכל מי שעוזר לך פה ובהזדמנות לעבור למכון שבו תוכל לעשות סקוואט. אם תמשיך במסה לעשות תוכניות מוזרות עם תרגילים שאתה אוהב אתה בחיים לא תעקוף אותי בכלום.
אל תדאג כשאני משתחרר אני אחפש חדר כשור טוב באזור חיפה
ובמסה הזאת העלתי מ60 ל100 קילו בבנץ' כשהתחלתי לעבוד נכון
הערות שלי לדדליפט התחת עולה מהר מידי חוץ מזה לא רואה מה לשפר
תוסיפו זה מבורך

אל תדאג כשאני משתחרר אני אחפש חדר כשור טוב באזור חיפה
ובמסה הזאת העלתי מ60 ל100 קילו בבנץ' כשהתחלתי לעבוד נכון
הערות שלי לדדליפט התחת עולה מהר מידי חוץ מזה לא רואה מה לשפר
תוסיפו זה מבורך
איפה אתה גר בדיוק? אם אתה מחפש מכון באזור חיפה אתה תמיד מוזמן להצטרף למועדון הטכניון 😃
או להצטרף לצעירים בACT

איפה אתה גר בדיוק? אם אתה מחפש מכון באזור חיפה אתה תמיד מוזמן להצטרף למועדון הטכניון 😃
או להצטרף לצעירים בACT
tאני גר בנווה שאנן /יד לבנים
לטכניון אני מחכה כשאלמד לתואר וצריך משהו זול וטוב בכל זאת אני אהיה חייל משוחרר

tאני גר בנווה שאנן /יד לבנים
לטכניון אני מחכה כשאלמד לתואר וצריך משהו זול וטוב בכל זאת אני אהיה חייל משוחרר
איך הבגרות שלך? ועשית פסיכומטרי? אתה חושב על לעשות מכינה לפני התואר או להתחיל ישר מתואר?

איך הבגרות שלך? ועשית פסיכומטרי? אתה חושב על לעשות מכינה לפני התואר או להתחיל ישר מתואר?
הבגרויות יש מה לשפר ממוצע של 85 בלי בונוסים למדתי 5 יח' פיזיקה מדעי המחשב ואנגלית מת' 4 פסיכו' אעשה אחרי הצבא הרף זה 720 הולך לחרוש בצורה מאוד רצינית בפעם הראשונה בחיי ומתכנן כמה שלבזבז פחות זמן ולהתחיל עם תואר
כל זה בערבון מוגבל כי זה מה שאני חושב עכשיו
או הנדסת תוכנה עדין לא סגור בין בינהם

הבגרויות יש מה לשפר ממוצע של 85 בלי בונוסים למדתי 5 יח' פיזיקה מדעי המחשב ואנגלית מת' 4 פסיכו' אעשה אחרי הצבא הרף זה 720 הולך לחרוש בצורה מאוד רצינית בפעם הראשונה בחיי ומתכנן כמה שלבזבז פחות זמן ולהתחיל עם תואר
כל זה בערבון מוגבל כי זה מה שאני חושב עכשיו
אם אתה חושב להתחיל תואר במדעי המחשב/הנדסת תוכנה אתה צריך סכם ממש גבוה כדי להתקבל לפסיכומטרי. אני הוצאתי 684 בפסיכו ואני צריך להוציא ממוצע באזור ה90 במכינה כדי להתקבל.
אם תראה שאתה לא מגיע לסכם הדרוש עם הציון פסיכו שתקבל ממליץ לך לעשות מכינה ולא לשפר בגרויות. לשפר בגרויות עולה כסף ופה במכינה קיבלתי מילגה של 17.5 אלף שקל ממשרד הביטחון (זה ניתן לחיילים משוחררים בעיקר אם אני לא טועה) שחוזרים אליי עכשיו לחשבון לתקופה של 10 חודשי לימודים אז אני כאילו לומד בחינם.
מאוד ממליץ על המכינה מקום ממש נחמד והלימודים ברמה מאוד גבוהה.
אגב אם אתה רוצה לדעת כבר עכשיו מה הסכם שלך עם הבגרויות שלך+פסיכו אתה יכול לחשב פה
http://admissions.technion.ac.il/calculator/

אם אתה חושב להתחיל תואר במדעי המחשב/הנדסת תוכנה אתה צריך סכם ממש גבוה כדי להתקבל לפסיכומטרי. אני הוצאתי 684 בפסיכו ואני צריך להוציא ממוצע באזור ה90 במכינה כדי להתקבל.
אם תראה שאתה לא מגיע לסכם הדרוש עם הציון פסיכו שתקבל ממליץ לך לעשות מכינה ולא לשפר בגרויות. לשפר בגרויות עולה כסף ופה במכינה קיבלתי מילגה של 17.5 אלף שקל ממשרד הביטחון (זה ניתן לחיילים משוחררים בעיקר אם אני לא טועה) שחוזרים אליי עכשיו לחשבון לתקופה של 10 חודשי לימודים אז אני כאילו לומד בחינם.
מאוד ממליץ על המכינה מקום ממש נחמד והלימודים ברמה מאוד גבוהה.
אגב אם אתה רוצה לדעת כבר עכשיו מה הסכם שלך עם הבגרויות שלך+פסיכו אתה יכול לחשב פה
http://admissions.technion.ac.il/calculator/
תודה רבה על העזרה מקווה שמתישהו אפגש עם כל הליפטרים של הטכניון
אל תצחקו עלי שאני קטן

אגב אם אתה בוחר במדעי המחשב/הנסדת תוכנה אז יש לך 3 בחירות
מדעי המחשב 3 שנתי
מדעי המחשב 4 שנתי
הנדסת תוכנה 4 שנתי

האופציה הטובה ביותר זה מדעי המחשב 4 שנתי כי מתייחסים לתואר של הנדסת תוכנה/מדעי המחשב באותה צורה בזמן חיפוש עבודה אבל במדעי המחשב יש לך יותר קורסים פתוחים שאתה יכול לבחור ופחות קורסים שאתה מחויב לעשות, ותמיד הרבה יותר נחמד לבחור מה אתה לומד.
מדעי המחשב 3 שנתי אל תעשה כי אז אתה כאילו בא לטכניון לומד מדעי המחשב ו90% מהזמן אתה לומד מתמטיקה
בכיף אני פה ל5 שנים או יותר תלוי באיך ילך לי בלימודים אז אם תתקבל מתישהו בטוח ניפגש 😃

אגב אם אתה בוחר במדעי המחשב/הנסדת תוכנה אז יש לך 3 בחירות
מדעי המחשב 3 שנתי
מדעי המחשב 4 שנתי
הנדסת תוכנה 4 שנתי

האופציה הטובה ביותר זה מדעי המחשב 4 שנתי כי מתייחסים לתואר של הנדסת תוכנה/מדעי המחשב באותה צורה בזמן חיפוש עבודה אבל במדעי המחשב יש לך יותר קורסים פתוחים שאתה יכול לבחור ופחות קורסים שאתה מחויב לעשות, ותמיד הרבה יותר נחמד לבחור מה אתה לומד.
מדעי המחשב 3 שנתי אל תעשה כי אז אתה כאילו בא לטכניון לומד מדעי המחשב ו90% מהזמן אתה לומד מתמטיקה
בכיף אני פה ל5 שנים או יותר תלוי באיך ילך לי בלימודים אז אם תתקבל מתישהו בטוח ניפגש 😃
במקרה הכי גרוע אתאמן שם בלי ללמוד (ממש מקווה שהכל ילך לי לפי התוכנית ואני כן אלמד שם) נפגש ככה או ככה

kosta עדכן/ה את הלוג ״הבלארוסי שמנסה ללחוץ הרבה״:

עדכון לוג: 29/04/15 אימון התאבדות

תפוס וכואבות לי הרגליים והגב וממוצע שעות השינה השבוע עומד על 5.
ומלא כאבי ראש .:'(
בנץ' 50*5 60*5 70*5 82.5*5 הרגיש לי קשה עינאל דינאק
התלבטות קשה בין לפמפם לעצימות
97.5*2 ויתרתי לעצמי השלישי
80*8 חביב
פרס 8*45 50*5 55*3 40*8
משיכה לפנים 3*8*73
יד אחורית 70*10,9,8 ועוד סופרסט יורד ב2 משקולות כל פעם
מעייף אבל נחמד

קרא את שאר עדכון הלוג...
כאב עמום בכתף שמאל אחרי 40 דקות מה אימון מקווה שזה שטויות

עדכון לוג: 30/04/15 אימון אונס

אחרי טיול חזרתי לבסיס להתאמן שבהמלכו עשינו על האש ואני אחרי 300-400 גרם סינטה,300-400 גרם פרגית קצת חומוס לחם שחור מלא וסלטים
עוד פעם הכל מלא
דד 60*5 70*5 80*5 90*5 100*5 כל הרגליים שלי כחולות וכואבות יש טיפים?
חתירה במוט 95*5*3
המוט מתחיל להחליק מהיד פתרונות שלא עולים כסף (שינוי אחיזה? ).
פולי עליון 70*8*3
חתירה במכונה 95*8*3
ידיים +פמפום לנשמה
רגליים
Leg extension 3*100 והחימום הרגיל
לג פרס 150*5*3
עייף מת

קרא את שאר עדכון הלוג...

כול הסרטונים מהאימון אתמול

עדכון לוג: 03/05/15 בנץ'

בנץ' 50*5 60*5 70*5 הרגיש לא קל (10-30 שניות מנוחה בין הסטים ) 82.5*5 היה סבבהמאגוזים 95*3 מאוכזב רצח לעשות ריסט? להוסיף מקבילים?
פרס 45*8 52.5*5 57.5*4 סוג של PR
משיכה לפנים 73*3*8
יד אחורית עם חבל 60*8*3 נזכרתי למה אני מעדיף עם מוט שולט הרבה יותר טוב על התנועה
אימון סבבה לפני האימון שתיתי קפה ובקופנשל פריוורקאוט בולנקוס או משהו כזה לא ממש השפיע

קרא את שאר עדכון הלוג...

10-30 שניות מנוחה בין סטים
ריסט
הוספת תרגיל עזר

אני באמת מנסה להבין מה אתה עושה כאן.. ולמה אתה עושה את זה.
אם היית מקשיב לי מההתחלה היית עדיין לוחץ 100 לשלשה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית