עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה אתה שוקל עכשיו?זה רק בגלל כמה בנות שאומרות שאני גדול מידי.
בתכלס רוצה להגיע ל100 קילו בשנה שנתיים הקרובים
אל תדאג מסה ארוכה ומבוקרתאיכ מה חיטוב תאכל משהו.
82-83כמה אתה שוקל עכשיו?
ייקח לך הרבה יותר משנתיים אם תעשה מסה בפלוס קלורי קטן, או אם תחטב בכל 3 חודשים ☝️😃אל תדאג מסה ארוכה ומבוקרת
82-83
1.88-1.90אתה שוקל כמוני.
כמה גובה?
לא אמרתי על כמה א''ש;)ייקח לך הרבה יותר משנתיים אם תעשה מסה בפלוס קלורי קטן, או אם תחטב בכל 3 חודשים ☝️😃
*high five* in your face with a chairבול כמוני. *high five*
בול כמוני. *high five*1.88-1.90
כיפאק לרגל שלי עם דדליםט 200 ?*high five your foot with a 200 kg Deadlift *
אני מתאמן. הכתף שלי פצועה אז אני לא יכול לעשות שום תרגיל לחיצות וגם אני לא עושה דד ליפט כי הגב שלי פצוע, האימון שלי מרוכז לרוב במתח סקוואטים וכמה תרגילי בידוד קטנים. כשבסקוואטים אני עולה ממש לאט וכרגע עובד רק עם 80 קילו.הכל טוב ונשאר חודשיים ו5 ימים (כולל היום)
מה איתך נעלמת מלא !
תעדכן פציעות בלוג או משהו שנדע שאתה חי.
חוץ מלפתוח אשכול על פריוורקאוט כשאתה לא מתאמן בכלל
@Tank
אני רק ישן בחיפה גם לא מתמצא בעיר הזאתאני מתאמן. הכתף שלי פצועה אז אני לא יכול לעשות שום תרגיל לחיצות וגם אני לא עושה דד ליפט כי הגב שלי פצוע, האימון שלי מרוכז לרוב במתח סקוואטים וכמה תרגילי בידוד קטנים. כשבסקוואטים אני עולה ממש לאט וכרגע עובד רק עם 80 קילו.
אגב יום שלישי יש לי תור לאולטרסאונד ואני לא מכיר את חיפה בכלל יש מצב אתה יודע איך מגיעים לכאן?
http://mar-ltd.com/?page_id=603
חחח איזה טמבל אני לא ראיתי את זהאני רק ישן בחיפה גם לא מתמצא בעיר הזאת
- ממרכזית המפרץ קווים 23 / 113 / 115
- ממרכזית חוף הכרמל קווים 113 / 114 / 115
- מוניות שירות ברחבי העיר / חניה עירונית מסומנת בסביבה
הכל מאפקות ניפוח עם אסטרואידים אתה חייב להרגע איתםחחח איזה טמבל אני לא ראיתי את זה
למה להפסיק? תכתוב, זה כיף לכתוב PR, אם שמת לב אני גם בתרגילים כמו פלאנק כותב PR 🤣אני אפסיק לכתוב pr כי כל משקל שאני אעשה עכשיו זה pr
ואני כותב pr בפציעות 🤣למה להפסיק? תכתוב, זה כיף לכתוב PR, אם שמת לב אני גם בתרגילים כמו פלאנק כותב PR 🤣
אבל זה בגלל שחסרים לי PRים אמיתיים 😭
תקשיב לפחות במשהו אתה יותר טוב מאיתנו. 😁ואני כותב pr בפציעות 🤣
מרגיש חלש של מפוקס
מתח מ.ג*10 23*4 20*4,5,2 לא יודע מה יש לי היום
פולי עליון 75*10*2 50*15
חתירה במכונה 100*2
ידיים 12.5*10*3 כומר מוט w
פטישים 20*10*3
Press 160*8*3
Extinsion 100*10*3
מתח בנות צמוד 8*3 עם עצירות למעלה
מרגיש גמור שבור ושבוז גם לםני בזמן ואחרי האימון יום בעעעעע