מזמן לא היה כאן ויכוח על LB מול HB.
http://startingstrength.com/articles/squat_argument_petrizzo.pdf
http://startingstrength.com/articles/squat_argument_petrizzo.pdf
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יכולות להיות המון סיבותאז אנחנו מסכימים שאתה תמצה את ההתקדמות בפרונט סקוואט יותר מהר ותצטרך להכניס באק סקוואט כדי להמשיך להתקדם. למה זה קורה?
יכולות להיות המון סיבות
פחות שרירים שמעורבים בתנועה, טכניקה..אני מקשיב...
אבל למה הוא מאפשר יותר עומס על הגוף?אני חושב שבסהכ בגלל שLB מאפשר יותר עומס על הגוף, הוא בעצם מחזק יותר את הגוף, ובונה יותר מסת שריר מHB
הדבר היחיד שHB נתן לי זה קוואדס גדול. ההאמס קטן, ושלא לדבר על התחת שהוא בכלל בלתי נראה
כי אתה מרים יותר משקלאבל למה הוא מאפשר יותר עומס על הגוף?
מכיוון שהוא משתמש באופן יותר דומיננטי בשרירים יותר גדולים.אבל למה הוא מאפשר יותר עומס על הגוף?
אז למה זה לא נכון לחצאי סקוואט?כי אתה מרים יותר משקל
טווח תנועהאז למה זה לא נכון לחצאי סקוואט?
כי פה אנחנו מדברים על + - אותו טווח תנועה.אז למה זה לא נכון לחצאי סקוואט?
If we take a hypothetical lifter who trains all three movements and can low-bar squat 400 pounds, high-bar squat 375 pounds, and front squat 315 pounds, then by definition, in order to successfully complete the concentric portion of the lift, he must generate the greatest amount of force while squatting 400 pounds in the low-bar position in order to overcome the load. Put another way, the low-bar position forces him to generate “401” pounds of force to complete the lift, while the The Crux of the Argument © 2015 The Aasgaard Company 6 StartingStrength.com high-bar and front squat versions would only require a minimum of “376” and “316” pounds of force generation respectively. Which do you think will make our hypothetical lifter stronger?
יש פה בעיה.אם אותו מתאמן היפותטי עשה סינגלים של HB, הגיע ל-375, נח 10 דקות, ונתן LB 400, הוא לא התחזק תוך 10 דקות ב-7%. לא משנה כמה מזרקים הוא דחף לתחת ב-10 הדקות האלה.
אני לא בטוח שה-"אם" מוביל ל-"לכן"...יש פה בעיה.
אם מתאמן עושה את כל סוגי הסקוואטים, אז הוא ירים יותר בLB. הבעיה שבדכ מתמקדים בסקוואט אחד ע"מ לפתח את מקסימום המיומנות
ולכן אם המטרה היא כמה שיותר כוח, אז עדיף LB
הכוונה שמידת ההשקעה היא פרופורציונאלית.אני לא בטוח שה-"אם" מוביל ל-"לכן"...
יש פה בעיה.
אם מתאמן עושה את כל סוגי הסקוואטים, אז הוא ירים יותר בLB. הבעיה שבדכ מתמקדים בסקוואט אחד ע"מ לפתח את מקסימום המיומנות
ולכן אם המטרה היא כמה שיותר כוח, אז עדיף LB
בלג פרס מרימים יותר, לא?הכוונה שמידת ההשקעה היא פרופורציונאלית.
אם אין סיבות של מבנה גוף יוצא דופן או משהו, מרימים יותר בLB
החילוק פה הוא ברור לגמרי והיו שאלות יותר מוצלחות כמו ההשוואה לחצי סקוואטבלג פרס מרימים יותר, לא?
זה אומר שהוא יותר חזק ממני בשרשרת הקדמית.זה רק אומר שמי שמרים את אותו משקל שאתה מרים ב-LB ועושה איתו HB יותר חזק ממך.
החילוק פה הוא ברור לגמרי והיו שאלות יותר מוצלחות כמו ההשוואה לחצי סקוואט
זה אומר שהוא יותר חזק ממני בשרשרת הקדמית.
אם אני מחפש יותר כוח אוברול יחסית לעצמי, אז אעשה LB
אבל הסיבה שמרימים בLB יותר משקל זה בגלל ששרירים יותר גדולים מעורבים בו בצורה יותר דומיננטית.זה שאתה משנה טכניקה ומרים בה יותר משקל לא אומר שאתה יותר חזק ביחס לעצמך.
אבל הסיבה שמרימים בLB יותר משקל זה בגלל ששרירים יותר גדולים מעורבים בו בצורה יותר דומיננטית.
מה יחזק אותי יותר - בנצ' באחיזה מאוד צרה או בנצ' באחיזה סטנדרטית ?