עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התחת שלך עולה ראשון,אל תסתכל לכל עבר בזמן דדליפט כאילו זה משעמם אותך,תעלה משקל כי זה לא באמת מזיז לך את הביצה המשקל הזה ותוסיף גובה
כשתעשה RM5 אמיתי נגלה בעיות.
הטכניקה בסדר,ומה איך לא לעשות שהוא יעלה קודם תנסה פשוט שלא,זה אמור להיות אחיד כזהקודם כל תודה רבה על העזרה אחי.
שמע היה לי די קשה, אימון הבא אני יעשה 85, אני אצלם אז ויעלה שוב לבדיקת טכניקה (פעם שלישית), המבט שלי קופץ מדבר לדבר בדדליפט זה כי רציתי לוודות שאני עושה בסדר, מה שלא הלך ממש טוב אז פעמים הבאות אני אשאר עם מבט על הריצפה כמה מטרים קדימה.
איך לעשות שהתחת לא יעלה קודם? מה עוד אני צריך לשפר בטכניקה, ואיך?
הטכניקה בסדר,ומה איך לא לעשות שהוא יעלה קודם תנסה פשוט שלא,זה אמור להיות אחיד כזה
אמצע שבוע 3 של SS אימון 2 B:
משקל גוף בתחילת אימון: 61.5 (משהו ממש מוזר.. זה היה באמצע היום וכשעתיים אחרי ארוחה גדולה, אז לא יודע למה זה היה ככה, עוד ~שבועיים אוכל לחזור לאימוני בוקר ככה שהזמני מדידה יהיו קבועים אפילו שזה יהיה אחרי ארוחת בוקר קטנה.)
מטרה עד ה1.4: 64-65
Squat: 3x5 60:
היה ממש ממש קשה, חזרות אחרונות בכל הסטים היה קצת גוד מורנינג, ועד משהו ממש חשוב:
בחדר כושר שאני מתאמן בו, הכלוב היחידי שיש בו בצורה הזאת:...
כמה טיפים:
1) זה ממש ממש לא בסדר שיוצא לך גוד מורנינג בסקוואט, אתה יכול לדפוק לעצמך בצורה הזאת את הגב. תעלה לפה סרטון עם ה60 קילו ונתקן אותך
2) קח 3 צעדים אחורה בתחילת הסט כדי שהראק לא יפריע לך ולא תתקע בו בזמן הירידה. זה עדיין לא אמור להיות קשה עם המשקל שלך ואני עושה את זה עכשיו גם עם 120 קילו.
3) 1.70 זה לא נמוך מדי, אתה יורד כמו שצריך הבעיה היא לא בך אלה בראק שאתה עובד בו (ה"אלה של השמירה" מגבילים לך את הירידה), כמו שאמרתי קח כמה צעדים אחורה
אימון הבא תעלה משקל ותעלה סרטון דחוף זה לא נשמע טוב איך שאתה מבצע את הטכניקה מהמילים שלך.
1) אני מאמין שלא תשבור מקביל אם תשתמש באינדיקציה הזאת. זה למה אני לא עושה ככה ולוקח את הצעדים אחורה כשאני עובד בראק (למזלי יש לי גם כלוב וגם ראק)קודם כל אני נורא מעריך את העזרה על השאלה על הטכניקה, שוב תודה! 😃
בקשר ללכת כמה צעדים אחורה בשביל לא להיתקע בזה של השמירה:
1) יכול להיות שאני יורד נמוך מידי וכדי שאני אשתמש בשמירה של הכלוב כאינדיקציה לכמה נמוך לרדת?
2) מה קורה אם אני מגיע לכשל מחוץ לכלוב?
3) אז אימון הבא לא להעלות משקל בסקוואט? (לא צילמתי באימון האחרון את הסקוואט 😭 )
אתה יכול בבקשה לענות לי פה על הדדליפט: https://www.lbs.co.il/threads/64405/ (יש למטה עוד שאלות לגבי הטיפים שנתנו לי.)
באימון הבא שלי, אני אצלם את הסקוואט 'החדש' ועידכון מהדדליפט.
1) אני מאמין שלא תשבור מקביל אם תשתמש באינדיקציה הזאת. זה למה אני לא עושה ככה ולוקח את הצעדים אחורה כשאני עובד בראק (למזלי יש לי גם כלוב וגם ראק)
2) תשתדל לא להרוג אנשים והכל יהיה בסדר. כשתשלוט בתנועה אתה תדע איך לא להגיע לכשל
3) כן, להעלות משקל ל62.5 ולצלם
לגבי הדד ליפט אני מעדיף לא לענות לך כי הטכניקת דד ליפט שלי לא נחשבת מי יודע מה מעולה אז אני מעדיף לא להטעות אותך עד שאני אתקן את עצמי.
בוא קודם כל תעלה סרטון שלך מבצע את הסקוואט בתוך הכלוב שאני אראה את הגובה האמיתי שלו ואם באמת יש צורך לקחת את ה3 צעדים האלה.במשקלים גבוהים, זה לא יהיה קשה ללכת כל כך הרבה צעדים ביציאה מהכלוב?
אני אפחד להגיע לכשל מחוץ לכלוב, אני פשוט אבקש מאנשים להתרחק אם אני ארגיש שאני הולך להגיע לכשל..
בנתיים אני אחפש סירטונים שמסבירים איך לצאת מכשל של סקוואט.
אין בעיה, אימון הבא אני אצלם את הסקוואט בתוך הראק.בוא קודם כל תעלה סרטון שלך מבצע את הסקוואט בתוך הכלוב שאני אראה את הגובה האמיתי שלו ואם באמת יש צורך לקחת את ה3 צעדים האלה.
את הסט שבו הטכניקה שלך הכי גרועה, אני מאמין שזה הסט האחרון לפי מה שאמרתאין בעיה, אימון הבא אני אצלם את הסקוואט בתוך הראק.
וסתם שאלה די מפגרת, איזה סט לצלם? את הסט עבודה השני או את הסט עבודה השלישי?
סוף שבוע 3 של SS אימון 3 A:
משקל גוף בתחילת אימון: 62 (נמדד בבוקר לפני ארוחה רצינית, רק תמרים ופרוסת לחם עם דבש.)
מטרה עד ה1.4: 64-65, לא הולך לקרות, יש הפסקה מאימונים עד עוד שבוע בדיוק כנראה, יש לי טיול של 5 ימים ממחר.
אז אני מקווה שאני אוכל לחזור לאימונים ב14.3 ועד ל1.4 להגיע ל63 לפחות (בהנחה שאני ארד משקל בטיול)
Squat: 3x5 62.5:
היה ממש קשה, טכניקה יותר טובה מאימון קודם אפילו שהיה ממש קשה.
שכחתי לצלם טכניקה אבל לא נתקע ממש בברזל של השמירה הפעם....
סוף שבוע 3 של SS אימון 3 A: חזרה על האימון, אחרי 5 ימים של הפסקה.
משקל גוף בתחילת אימון: 61.5 נמדד אחרי ארוחת בוקר, כנראה ירדתי ~קילו במהלך הטיול.
מטרת משקל גוף עד ה1.4: 62.5-63
Squat: 3x5 62.5:
היה טוב, חזרה אחרונה בסט האחרון כמעט כשל כבר מישהו רץ לעזור לי אבל הצלחתי לעלות לבד. 😃
אימון הבא אחרי הטיול :65
55 Bench Press: 3x5
היה בינוני+, סט אחרון - חזרה אחרונה נתקעתי, להעלות ל57.5 אימון הבא?
אימון B הבא אחרי התאוששות: 57.5?...
אימון מאתמול, פשוט שכחתי לעדכן.
תחילת שבוע 4 של SS אימון 1 B: חזרה על האימון, אחרי 5 ימים של הפסקה.
משקל גוף בתחילת אימון: שכחתי+בכל מקרה זה היה באמצע היום, אני תמיד מודד בתחילת האימון אחרי ארוחת בוקר קלילה.
התאמנתי בחדר כושר אחר, והיו פלטות אולימפיות וכנראה יותר מדויקות מהפלטות שיש בחדר כושר שלי, שגם היו כנראה קצת יותר כבדות (בחדר כושר שלי הפלטות קצת יותר קלות ממה שהם אמורות להיות כנראה).
באימון עבדתי עם מישהו על...
אמצע שבוע 4 של SS אימון 2 A:
משקל גוף בתחילת אימון: 61.5 חזרתי למדוד בבקרים אחרי ארוחת בוקר קטנה כשאני מגיע לחדר כושר, זה הזמן הכי טוב שבו אני יכול למדוד משקל, ואנסה לעדכן משקלים בזמן קבוע.
5.Squat:3x5 67:
היה די קל, הצלחתי לשמור על טכניקה בסדר, ושכחתי לצלם, אז אימון הבא אני אצלם.
אימון הבא :70
30 Bench Press : 1x5 + 1x4 + 1x3
היה בינוני, זה היה אימון ב6 בבוקר ולא היה אף אחד שישמור עלי אז ביקשתי מהמדריכה, והיא...
** האימון היה אתמול.
סוף שבוע 4, אימון 3 של B SS :
משקל גוף בתחילת אימון: 62 נמדד לאחר ארוחת בוקר רצינית, לא מדוייק.
30 Press : 3x5
היה בינוני, קל יחסית, הטכניקה הרגישה הרבה יותר טוב מאימונים קודמים.
אימון A הבא : 32.5
70 Squat:3x5 :
היה בינוני, היה כמה חזרות שזה היה קצת גוד מורנינג, יש לכם cues שעוזרים לכם להימנע מגוד מורנינג?
שוב, לא צילמתי, רציתי לשמוע מוסיקה.. אולי ביום רביעי אני אצלם.
אימון...
תחילת שבוע 5 של SS אימון 1 A:
**היה אימון באמצע היום, הרגשתי חלש והייתי לחוץ בזמנים.**
משקל גוף בתחילת אימון: 62 אבל שוב, זה נמדד כבר אחרי מספר ארוחות קטנות.
מטרת משקל גוף עד ה1.4: 62.5 בבוקר.
Squat 3x5 72.5 1x5 + 1x3F + 1x5 + 1x3F:
היה ממשק קשה, סט ראשון הרגיש מוזר וקשה.
סט שני הגעתי לכשל ואז שמתי לב שבצד אחד של המוט היה משקולת של 2.5 במקום 1.25, סט שלישי הלך טוב חוץ מזה שהיה גוד מורנינג נוראי ועשיתי עוד סט בשביל שאולי באימון הבא אני אוכל להעלות משקל או משהו, וגם בו...
היה אימון אתמול, אני בדיוק מעלה את הסירטון השני מהסקוואט (לצורך בקשת עזרה בטכניקה) ואז אני אפרסם את זה פה, אני עושה עידכונים ממש ארוכים לפעמים (אולי יותר מידי אפילו) אז לוקח לי קצת זמן לפרסם את העידכון 😃למה לא היה אימון מיום שני?