ניצחון למחנה הציוני בבחירות המדומות בבליך.

עשית בדיקת עיניים לאחרונה? כי שאלתי את אותה שאלה כמה פעמים.

מה?
מה מה? היית בעזה לפני האינתיפאדה? יצא לך להיכנס לכפרים ערביים בעשור האחרון?
המציאות בשטח משתנה לכיוון מרי, הדבר היחידי שדוחה את זה מבצע צבאי כל שנתיים.
לאחריו אין תוצאות וההתדרדרות מתמשכת.
אין ולא יהיה טרנספר של 2 מיליון איש- ואני בתור תומך של משה פייגלין אומר לך את זה. התושבים בישראל לא סגורים על עצמם: יש יותר מדי סיכסוך ושוני, הפתרון לא יבוא מהעם. התמונה ממחישה שגם מהממשלה השינוי לא יבוא.

פייגלין - איש הימין היחידי שהיה בליכוד ועזב את הליכוד, הבין שהבעיה היא הסכם אוסלו ולא "הכיבוש". אנשים לא סגורים על עצמם- כל אחד מגדיר את עצמו בצורה שונה פה.
צריך להיות עיוור כדי לחשוב שדיכוי של אנשים(גם אם זה לא עם, ועם פלסטיני זה המצאה), יביא למשהו טוב.
דמוגרפית החילונים והציונים נמצאים בחיסרון- הילודה של החרדים והערבוש גבוהה יותר, אז יהיה יותר ויותר כפיה דתית מהדתיים וטרור מהערבים.

הגישה שלך תשנה אחרי הצבא. אם לא, אתה מוזמן לרוץ לכנסת. או לעשן משהו..

קבצים מצורפים

• 10997779_800961556657700_5934491679686147768_n.jpg
    10997779_800961556657700_5934491679686147768_n.jpg
    KB 44.2 · צפיות: 64
במלחמת ששת הימים, ישראל כבשה את יהודה ושומרון מירדן.
יודע מה, בוא נגיד שאתה צודק וישראל לא כובשת. אתה עובדתית כרגע במצב שאתה מחזיק מיליונים בתנאים נוראיים בלי אפשרות להתפתח, העולם במרחק נגיעה מלעשות עליך חרם כלכלי. איזו עוד אופציה אתה רואה חוץ מהסכם שלום?
איזה תנאים נוראים בדיוק? בגלל שהם סירבו לתכנית החלוקה ב48, הם נמצאים בשטח שלנו ומתרבים. מה זו אשמת ישראל שהם ככה התרבו?
הם יכולים לחפש מדינה אחרת, יש שפע מדינות נוצריות/איסלמיות. הם נמצאים בשטח שלנו וחלק מהם מומחה בלדקור ולזרוק אבנים.
הם מקבלים זכויות שוות כמו ישראלים, רק שלא משנה כמה תרצה אותם הם תמיד ירצו עוד.
מה מה? היית בעזה לפני האינתיפאדה? יצא לך להיכנס לכפרים ערביים בעשור האחרון?
המציאות בשטח משתנה לכיוון מרי, הדבר היחידי שדוחה את זה מבצע צבאי כל שנתיים.
לאחריו אין תוצאות וההתדרדרות מתמשכת.
אין ולא יהיה טרנספר של 2 מיליון איש- ואני בתור תומך של משה פייגלין אומר לך את זה. התושבים בישראל לא סגורים על עצמם: יש יותר מדי סיכסוך ושוני, הפתרון לא יבוא מהעם. התמונה ממחישה שגם מהממשלה השינוי לא יבוא.

פייגלין - איש הימין היחידי שהיה בליכוד ועזב את הליכוד, הבין שהבעיה היא הסכם אוסלו ולא "הכיבוש". אנשים לא סגורים על עצמם- כל אחד מגדיר את עצמו בצורה שונה פה.
צריך להיות עיוור כדי לחשוב שדיכוי של אנשים(גם אם זה לא עם, ועם פלסטיני זה המצאה), יביא למשהו טוב.
דמוגרפית החילונים והציונים נמצאים בחיסרון- הילודה של החרדים והערבוש גבוהה יותר, אז יהיה יותר ויותר כפיה דתית מהדתיים וטרור מהערבים.

הגישה שלך תשנה אחרי הצבא. אם לא, אתה מוזמן לרוץ לכנסת. או לעשן משהו..
ומה כל זה קשור למה שאמרתי? אני גם תומך בפייגלין, לדעתי הוא באמת יכול לבצע שינוי. חבל שהוא לא רץ במפלגה משלו.
אבל אתה באמת חושב שיהיו כאן מחנות השמדה??

במלחמת ששת הימים, ישראל כבשה את יהודה ושומרון מירדן.
יודע מה, בוא נגיד שאתה צודק וישראל לא כובשת. אתה עובדתית כרגע במצב שאתה מחזיק מיליונים בתנאים נוראיים בלי אפשרות להתפתח, העולם במרחק נגיעה מלעשות עליך חרם כלכלי. איזו עוד אופציה אתה רואה חוץ מהסכם שלום?
תגיד, אחרי איזה 70 דיונים בנושא הזה, עוד לא הבנת שאתה מדבר שטויות?

איזה תנאים נוראים בדיוק? בגלל שהם סירבו לתכנית החלוקה ב48, הם נמצאים בשטח שלנו ומתרבים. מה זו אשמת ישראל שהם ככה התרבו?
הם יכולים לחפש מדינה אחרת, יש שפע מדינות נוצריות/איסלמיות. הם נמצאים בשטח שלנו וחלק מהם מומחה בלדקור ולזרוק אבנים.

ומה כל זה קשור למה שאמרתי? אני גם תומך בפייגלין, לדעתי הוא באמת יכול לבצע שינוי. חבל שהוא לא רץ במפלגה משלו.
אבל אתה באמת חושב שיהיו כאן מחנות השמדה??
אולי.. הכוחות שדוחפים נגד ולמען השלום לא עסוקים באידיאולוגיה אלא במזומנים. אם אתה תומך בפייגלין אתה אמור להכיר את הסכום של אוסלו עד היום- 453 מיליארד שקלים. מישהו מעוניין שזה יגמר? מחצית המיסים הולכים למשרד הביטחון..
כל דבר אפשרי במדינה שלנו, יותר מדי כוחות וקל מדי לשלוט באנשים. מישהו באמת מאמין שביבי ימני? פייגלין לא רץ לבחירות האלו.
אסור להאמין לאף מפלגה פרט לעלה ירוק.
ליברמן חתך למרכז וחזר לימין - ובדרך הצעת החוק של אחוז החסימה הובילה לדבר ההפוך ממה שציפו, הערבים התאגדו ועכשיו יש להם 12 13 מנדטים. עכשיו על מי לסמוך? על לפיד? על כחלון? על בנט? על ש"ס?
אף אחד מהם לא יביא לפתרון.

קבצים מצורפים

• 11390_772716229482233_5129100289184413502_n.jpg
    11390_772716229482233_5129100289184413502_n.jpg
    KB 14.2 · צפיות: 49
אתה לא מבין שכמה שאתה רוצה לעשות טרנספר לאוכלוסייה שלמה זה פשוט לא ריאלי, בעיקר בגלל שהאו''ם בחיים לא ייאשר את זה ובצדק? זה לא משנה (מבחינתך) מה צודק ומה לא, תסתכל על המצב הקיים.

אתם ממשיכים לדבר איתו על הסיבות ההיסטוריות ומי צודק, והוא ממשיך להסביר לכם שזה בכלל לא משנה ושיש מצב נוכחי שצריך לפתור.

ו- damn you שגרמתם לי לתמוך בשמאלני! 😡

אתם ממשיכים לדבר איתו על הסיבות ההיסטוריות ומי צודק, והוא ממשיך להסביר לכם שזה בכלל לא משנה ושיש מצב נוכחי שצריך לפתור.

לפחות מישהו מבין אותי 😍

אחי, אבל מה זה משנה שיש שם אוסף של אנשים שחושבים שהם עם?? היסטורית זה לא עם, ולכן זה לא עם, כי אני קובע מה עם ומה לא.

הם עאמה. אבל עם זה נתקענו, מה לעשות.

אחי, אבל מה זה משנה שיש שם אוסף של אנשים שחושבים שהם עם?? היסטורית זה לא עם, ולכן זה לא עם, כי אני קובע מה עם ומה לא.
לך תתן להם באן, נו. שגר אותם מפה. אתה מצטער שירדת מניהול עכשיו, הא?? 🙄

לי דווקא כי נראה שאתה מטומטם, אם אתה רוצה להרוג מיליונים חפים מפשע רק בגלל הלאום שלהם

תסלח לי, אבל אני די בטוח שאתה נתת לי שלילי ראשון. ואתה מוזמן לשאול כל דבר שתרצה
אין לי בעיה עם ערבים, כשהייתי קטן אבא שלי עבד עם ערבים ( אפילו עד היום ) וכשהיינו באים אליו לעבודה היינו משחקים איתם ולא היה לנו שום בעיה ( ולא הם לא אנסו אותנו ).
יש לי בעיה עם 3 סוגי אנשים.
מצד אחד, מחבלים, בוא נודה בזה, מגיע להם עונש מוות על מה שהם עושים ועל זה אי אפשר להתווכח.
סוג שני, זה כל האנשים סטייל חנין זועבי, שחיים במדינת ישראל, מקבלים כסף וביטוחים ומה לא ממדינת ישראל ועדיין לא מכירים בה, ומזלזלים בה, ואפילו בחיילים שנהרגים כדי לשמור עליהם, לאנשים כאלו מגיע שיגרשו אותם חסרי כל מהארץ.
הסוג השלישי, שמתקשר לשני, הוא סוג האנשים שמלכלים על המדינה בכוח, כדוגמת הז*נה יימח שמה וזכרה שפרסמה תמונה שלה מחרבנת על דגל ישראל, זה פשוט גועל נפש לעשות דבר כזה כשאתה מקבל את ההטבות של המדינה שאתה פאקינג מחרבן עליה, לדעתי לאנשים כאלה מגיע עונש מוות, בגלל שאנחנו מדינה עדינה מדי, גירוש מהארץ.

ואם על זה אתה לא מסכים איתי, אתה במצב קשה.

, כדוגמת הז*נה יימח שמה וזכרה שפרסמה תמונה שלה מחרבנת על דגל ישראל, זה פשוט גועל נפש לעשות דבר כזה כשאתה מקבל את ההטבות של המדינה שאתה פאקינג מחרבן עליה, לדעתי לאנשים כאלה מגיע עונש מוות, בגלל שאנחנו מדינה עדינה מדי, גירוש מהארץ.

ברור אחי, כל מי שמתנהג בצורה שלא נראית לך מגיע לו עונש מוות. לדעתי אנשים טפשים צריכים להתאבד. אולי תתן דוגמא לאחרים?

ברור אחי, כל מי שמתנהג בצורה שלא נראית לך מגיע לו עונש מוות. לדעתי אנשים טפשים צריכים להתאבד. אולי תתן דוגמא לאחרים?
בצורה שלא נראית לי ?
כשאתה בא להרוג אנשים רק כי הם יהודיים או שאתה מלכלך על מדינה שממנת אותך, אין לך זכות קיום במדינה הזאת, ספק אם גם בעולם עם יחס מסריח שכזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית