ניצחון למחנה הציוני בבחירות המדומות בבליך.

Kartalajan

משתמש משקיע
2,998
2,102
נק' מוניטין:
4,829
2,998
2,102
היום התקיימו הבחירות המדומות לכיתות י"א-י"ב בתיכון בליך שבסיומם ניצחו המחנה הציוני.
הייתה אווירה מחשמלת ללא ספק. המון פליירים והשקעות של נציגי מפלגות. יש עתיד השקיעו בעיקר עם הבאת במה, דיג'יים, רקדניות וחברי מפלגות.
בתכלס, היה מאוד כיף. חבל שנגמר.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4629395,00.html

למי שאין כוח להיכנס,
32 אחוז למחנה הציוני, 28 ליש עתיד, 14 לליכוד, 10 לבית היהודי, 9 למרצ, 5 לכחלון ו2 לליברמן. 0 הצבעות לש"ס ולרשימה המשותפת.
סה"כ הצביעו סביב 1000 תלמידים.

בנט ממש לא יותר טוב, אם אתה עדיין תומך בו.
בעיקר בשביל הציבור החילוני-עירוני הוא גרוע.
אם אתה מתנחל, הוא הבחור בשבילך.
אני מסתכל עליו בהיבט הביטחוני בלבד.
ברור לי שהוא לא יהיה ראש ממשלה, ואין מנוס מלקבל שוב את ביבי.

לא יהיה כאן משהו אחר לצערי.
שקלתי בכובד ראש להצביע עלה ירוק, כמו שעשיתי ב 2006.
אולי תבוא משם קצת נחמה.

• פותח/ת השרשור
בנט ממש לא יותר טוב, אם אתה עדיין תומך בו.
בעיקר בשביל הציבור החילוני-עירוני הוא גרוע.
אם אתה מתנחל, הוא הבחור בשבילך.
כל מפלגה יותר גרועה מהשנייה. אין באמת מפלגה שיכולה לייצג אותך מכל הבחינות(בעיקר במדינה כמו ישראל).

כל מפלגה יותר גרועה מהשנייה. אין באמת מפלגה שיכולה לייצג אותך מכל הבחינות(בעיקר במדינה כמו ישראל).
הבחירות האלה הם בדיחה אחת גדולה.
בשיא הרצינות.

וכבר דיברנו על זה בעוף טופיק נדמה לי..

• פותח/ת השרשור
הבחירות האלה הם בדיחה אחת גדולה.
בשיא הרצינות.

וכבר דיברנו על זה בעוף טופיק נדמה לי..
הבחירות האלה יצאו כבר מכל החורים למען האמת. גם התקשורת טחנה אותנו במיוחד עם ההכפשות על ביבי.
תכלס, סתם מפרסם.

ובגלל זה שיטת הממשל בארץ חייבת להשתנות. אבל זה כבר נושא אחר.
כרגע, בנט לא יכול לייצג מישהו רק מבחינה בטחונית. ברגע שאתה מצביע לו אתה גם מקבל יותר זכויות לדתיים, סיכוי ששס ייכנסו לקואליציה, יותר כסף להתנחלויות, פחות תמיכה בגיור ונישואין אזרחיים ועוד דברים שרוב החילונים לא ירצו.
בנוסף, בנט לא רוצה מדינה פלסטינית. שזה הטמטום הכי גדול שלו. מדינה פלסטינית בתנאים שלנו תפתור את רוב הבעיות כאן, לפחות לטווח הקרוב. ושר בכיר בממשלה שאומר שלא תהיה לפלסטינים מדינה נחשב בעולם לבור ומפגר.

ובגלל זה שיטת הממשל בארץ חייבת להשתנות. אבל זה כבר נושא אחר.
כרגע, בנט לא יכול לייצג מישהו רק מבחינה בטחונית. ברגע שאתה מצביע לו אתה גם מקבל יותר זכויות לדתיים, סיכוי ששס ייכנסו לקואליציה, יותר כסף להתנחלויות, פחות תמיכה בגיור ונישואין אזרחיים ועוד דברים שרוב החילונים לא ירצו.
בנוסף, בנט לא רוצה מדינה פלסטינית. שזה הטמטום הכי גדול שלו. מדינה פלסטינית בתנאים שלנו תפתור את רוב הבעיות כאן, לפחות לטווח הקרוב. ושר בכיר בממשלה שאומר שלא תהיה לפלסטינים מדינה נחשב בעולם לבור ומפגר.

ומי האלטרנטיבה שלך?
שתף אותנו.

תוצאות מעולות. אם הדבר היה גם קורה בבחירות הכלליות, הייתה מוקמת קואליציה של המחנה הציוני, יש עתיד ואולי כחלון והמדינה הייתה הופכת למקום טוב יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית