הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ניצחון למחנה הציוני בבחירות המדומות בבליך.

ישראל היא נוראית. מדינה נוראית, שכובשת..ושולטת..
צריך לסיים את המחדל הזה.
כיבוש רע!

אם אתה שם לרגע בצד את העובדה שאתה שולח חבר'ה בני 18-21 שהתאמנו לקרב והולכים להיות שוטרים ממורמרים בשטחים וחלקם מוציאים את המירמור שלהם על אזרחים מסכנים, ואם אתה מתעלם מהעובדה שהשחיקה בשטחים מורידה את יכולת הלחימה של חיילנו בקרב, תחשוב על עובדה הפשוטה שהכיבוש כמו שהוא כעת (ללא שום מו"מ באופק) הגורם מספר אחת לבידוד הבינלאומי ההולך והגובר של ישראל.
מי שחושב שהכיבוש מועיל לנו במשהו פשוט טועה

אתה מכחיש את הכיבוש?
וזה לא נוגד את מה שכתבתי קודם.
על איזה כיבוש אתה מדבר בדיוק?
בוא נחזור ל 2006 רגע......

ובכללי,
כן. אני מתנגד לקרוא לזה כיבוש.
לא הייתה כאן אף מדינה שכבשנו, וכשעם אחד מחליט להשמיד אותך מעצם העובדה שאתה מקבל את האפשרות לחיות לצידו -
אז דמו בראשו.

ובכללי,
לא הייתה כאן אף מדינה שכבשנו, וכשעם אחד מחליט להשמיד אותך מעצם העובדה שאתה מקבל את האפשרות לחיות לצידו -
אז דמו בראשו.

אם זה לא כיבוש אז מה זה? ג'ימבורי?

לא מייצג.
שיעשו דבר כזה בבית ספר בלוד/רמלה וכדומה.
אז המחנה הציוני יהיה 0 אחוז וכנראה ביבי ובנט הכי הרבה.
לא שאני בעד מישהו בכלל בבחירות הרקובות האלה

ובכללי,
אז דמו בראשו.

הכיבוש הוא עובדה שאתה מוזמן להכחיש אותה.
עכשיו בקשר לבחירות,אם אתה רוצה תחבורה ציבורית בשבת,קניונים וחנויות בשבת,נישואים אזרחים ובכללי נגד כפייה דתית וטמטום דת מרצ זו המפלגה בשבילך.

לא מבין איך אפשר להצביע ביבי עוד פעם. ואני אומר את זה בתור ימני. הליכוד זה לא ימין. אחרי "פוק איתן" לא השתנה שום דבר בדרום והשעון כבר מתקתק לסיבוב הבא עם החמאס. עם איראן יש הרבה רעש ודיבורים - אפס מעשים. ואחרי פוק איתן, גם החיזבאללה בצפון כבר לא מורתע, למרות שהוא מסובך מעל הראש בסוריה ועיראק. כלכלה וחברה - מיותר לדבר בכלל...רק הליכוד יכול!!!111

אם זה לא כיבוש אז מה זה? ג'ימבורי?
בהצלחה בבחירות.
אין לי כח לריבים פוליטיים.
לא מבין איך אפשר להצביע ביבי עוד פעם. ואני אומר את זה בתור ימני. הליכוד זה לא ימין. אחרי "פוק איתן" לא השתנה שום דבר בדרום והשעון כבר מתקתק לסיבוב הבא עם החמאס. עם איראן יש הרבה רעש ודיבורים - אפס מעשים. ואחרי פוק איתן, גם החיזבאללה בצפון כבר לא מורתע, למרות שהוא מסובך מעל הראש בסוריה ועיראק. כלכלה וחברה - מיותר לדבר בכלל...רק הליכוד יכול!!!111
זה משאיר לנו את בנט וכחלון.

מי יבחר בביבי תגיד לי........
הכיבוש הוא עובדה שאתה מוזמן להכחיש אותה.
עכשיו בקשר לבחירות,אם אתה רוצה תחבורה ציבורית בשבת,קניונים וחנויות בשבת,נישואים אזרחים ובכללי נגד כפייה דתית וטמטום דת מרצ זו המפלגה בשבילך.
כל אחד ודעתו היא.
אני מסכים בקשר להרבה ממה שאמרת, אבל אני רחוק מלהיות שמאלני בדעותיי ולכן מרצ היא לא המפלגה בשבילי.

אבל מכבד את דעתך, ושכל אחד יבחר במה שטוב לו.

• פותח/ת השרשור
אם אתה שם לרגע בצד את העובדה שאתה שולח חבר'ה בני 18-21 שהתאמנו לקרב והולכים להיות שוטרים ממורמרים בשטחים וחלקם מוציאים את המירמור שלהם על אזרחים מסכנים, ואם אתה מתעלם מהעובדה שהשחיקה בשטחים מורידה את יכולת הלחימה של חיילנו בקרב, תחשוב על עובדה הפשוטה שהכיבוש כמו שהוא כעת (ללא שום מו"מ באופק) הגורם מספר אחת לבידוד הבינלאומי ההולך והגובר של ישראל.
מי שחושב שהכיבוש מועיל לנו במשהו פשוט טועה
אתה חי בבועה אם אתה חושב שצהל ומגב ״מאמללים״ את ה״פלסטינים״.
יש לך בכלל אומץ לדרוך במזרח ירושלים? לא, כי רוב הסיכויים שתיגרם באבנים.

אתה חי בבועה אם אתה חושב שצהל ומגב ״מאמללים״ את ה״פלסטינים״.
יש לך בכלל אומץ לדרוך במזרח ירושלים? לא, כי רוב הסיכויים שתיגרם באבנים.
רק במזרח ירושלים ידידי?
חה

נסה אולי 40% מהארץ (סתם הערכה גסה, אבל ממש לא רק שם)

בואו נלך רגע לא רחוק מכאן לרמאללה של שנת 2000... ללינץ' הנוראי של 2 מילואימניקים שנכנסו בטעות אל העיר.

• פותח/ת השרשור
רק במזרח ירושלים ידידי?
חה

נסה אולי 40% מהארץ (סתם הערכה גסה, אבל ממש לא רק שם)

בואו נלך רגע לא רחוק מכאן לרמאללה של שנת 2000... ללינץ' הנוראי של 2 מילואימניקים שנכנסו בטעות אל העיר.
ברור, אבל התמקדתי קודם במזרח, שהיא חלק מהעיר בירה ואתה לא יכול לדרוך שם.
באמת עצוב לשמוע שאנשים חושבים שצהל ״כובש״.

כל ימני בארץ הזו חי בסרט שאפשר להמשיך להחזיק עם שלם בכיבוש ושהעולם ימשיך לשתוק, זה הולך להתפוצץ בפנים של כולנו בקרוב.

כל ימני בארץ הזו חי בסרט שאפשר להמשיך להחזיק עם שלם בכיבוש ושהעולם ימשיך לשתוק, זה הולך להתפוצץ בפנים של כולנו בקרוב.
ליבי ליבי על הכבושים.
אין תנאים, אין עבודה, אין כסף..

ובכל זאת מעניין איך עובד איתי בחור מהמגזר הערבי מכפר ליד עפולה כמתכנת ומרוויח משכורת יפה.

האפלייה..

• פותח/ת השרשור
איזה כיבוש בדיוק? איפה אתה חי? פשוט לא יאומן כמה זו מחשבה שטחית.
כנראה שתעמולות התקשורות קונות אותך.

ובכל זאת מעניין איך עובד איתי בחור מהמגזר הערבי מכפר ליד עפולה כמתכנת ומרוויח משכורת יפה.

האפלייה..
מה הקשר?
איזה כיבוש בדיוק? איפה אתה חי? פשוט לא יאומן כמה זו מחשבה שטחית.
כנראה שתעמולות התקשורות קונות אותך.
הכיבוש של העם הפלסטיני בגבולות 67 כמובן

בוא נעזוב את צהל עחי, הוא כובש!
לא יכול, כבר שירתתי.
🤩

ויצא לי לראות את כל המסכנים שנמצאים תחת הכיבוש בגוש עציון.
ממש מסכנים.

הכלא הצבאי בחטמ"ר עציון פשוט מלא בערבים בני 8 שעסקו בסחר בסמים,נשקים וחתירה לפיגועים.

כאב לי עליהם.
קיבלו גם אחלה אוכל בשבת בערב, ספגטי ומלאווחים עם רסק עגבניות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית