הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ניצחון למחנה הציוני בבחירות המדומות בבליך.

כל ימני בארץ הזו חי בסרט שאפשר להמשיך להחזיק עם שלם בכיבוש ושהעולם ימשיך לשתוק, זה הולך להתפוצץ בפנים של כולנו בקרוב.
כל שמאלני חי בסרט שבפשרה על 67 הכל יסתיים. אז זהו שלא, הכל יסתיחם רק בחזרה ל-48.

ולכל מי שנגד 'הכיבוש' מוזמן לתרום את הבית שלו אם הוא בצפון לחזבאללה או לאסד ואם הוא בדרום או במרכז לחמאס או לרשות הפלסטינית.

כל שמאלני חי בסרט שבפשרה על 67 הכל יסתיים. אז זהו שלא, הכל יסתיחם רק בחזרה ל-48.

ולכל מי שנגד 'הכיבוש' מוזמן לתרום את הבית שלו אם הוא בצפון לחזבאללה או לאסד ואם הוא בדרום או במרכז לחמאס או לרשות הפלסטינית.

כל מי שנגד הכיבוש מוזמן להעיף מבט ב "הסכם אוסלו" המורחב.

אתה חי בבועה אם אתה חושב שצהל ומגב ״מאמללים״ את ה״פלסטינים״.
יש לך בכלל אומץ לדרוך במזרח ירושלים? לא, כי רוב הסיכויים שתיגרם באבנים.

כן בתור ירושלמי יש לי אומץ ללכת לעיר העתיקה כמה שאני רוצה ומתי שאני רוצה. בקשר לשכונות העוני במזרח העיר כמו ג'אבל מוכאבר, עיסוויה ודומיהן, לא.. אני לא נכנס לשם בלילה כי אין לי מה לחפש שם כמו שאין לי מה לחפש בירוחם. ובקשר לזה שהם לא חובבי ציון גדולים, מעניין באמת למה הם לא מקבלים את פניי בפרחים ושוקולדים
והסכם אוסלו הרס אותנו.
אולי נתעלם מזה, כן?

הסכם אוסלו גרם לזה שחצי מחברות פרטיות בעולם הפסיקו להחרים אותנו. עד הסכמי אוסלו לא היו לנו יחסים עם שליש ממדינות העולם כמעט.. הסכם אוסלו שיפר את הכלכלה פלאים. כמובן שאם בנט ושאר חבורת הפאשיסטים שלו אומרים אחרת אז הם יודעים

הסכם אוסלו גרם לזה שחצי מחברות פרטיות בעולם הפסיקו להחרים אותנו. עד הסכמי אוסלו לא היו לנו יחסים עם שליש ממדינות העולם כמעט.. הסכם אוסלו שיפר את הכלכלה פלאים. כמובן שאם בנט ושאר חבורת הפאשיסטים שלו אומרים אחרת אז הם יודעים

אילו חברות הפסיקו להחרים אותנו?
עם אילו מדינות לא היו לנו יחסים איתן ?
באיזו צורה הסכם אוסלו שיפר את הכלכלה פלאים?

השכל אותי.

כן בתור ירושלמי יש לי אומץ ללכת לעיר העתיקה כמה שאני רוצה ומתי שאני רוצה. בקשר לשכונות העוני במזרח העיר כמו ג'אבל מוכאבר, עיסוויה ודומיהן, לא.. אני לא נכנס לשם בלילה כי אין לי מה לחפש שם כמו שאין לי מה לחפש בירוחם. ובקשר לזה שהם לא חובבי ציון גדולים, מעניין באמת למה הם לא מקבלים את פניי בפרחים ושוקולדים

הסכם אוסלו הרס לא רק בישראל אלא גם בעולם את התפיסה כי אין לשאת ולתת עם טרור. ברגע שההסכם נחתם המלחמה על גבולות 48 כבר התחילה...

הסכם אוסלו הרס לא רק בישראל אלא גם בעולם את התפיסה כי אין לשאת ולתת עם טרור. ברגע שההסכם נחתם המלחמה על גבולות 48 כבר התחילה.
מלחמה?
על מה אתה מדבר?
הרי היה ברור שלשם זה הולך.

סוג של הבנה טבעית.
ניתן להם חצי, והם יתנו לנו זין.

אילו חברות הפסיקו להחרים אותנו?
עם אילו מדינות לא היו לנו יחסים איתן ?
באיזו צורה הסכם אוסלו שיפר את הכלכלה פלאים?

השכל אותי.

חברות יפניות (לא היו רכבים יפנים בארץ עד אז), הקמת יחסים דיפלומטים עם מדינות אסיה כמו סין והודו (ויחד עם זה יחסי מסחר). חברות ארמריקאיות כמו קוקה קולה, מקדונלדס וכל שאר חברות הג'אנק (לצערי), התרופפות החרם הערבי השלישוני והשניוני והרשימה עוד ארוכה.

חברות יפניות (לא היו רכבים יפנים בארץ עד אז)
הסכמי אוסלו היו ב 1993.
למשפחה שלי הייתה סובארו 89 ומיצובישי לנסר 92.

כנראה שיפן שלחה אותם במיוחד בשבילנו, ייבוא אישי.
אם לא היו כאלה בארץ לטענתך.

'צוק איתן' הייתה מלחמה לכל דבר, לא בהיבט שלנו אלא שלהם...
האמת שאני דיברתי על גבולות 48, אבל גם מבחינתי צוק איתן הייתה מלחמה.
ברגע שאיבדנו חיילים יקרים..

האמת שאני דיברתי על גבולות 48, אבל גם מבחינתי צוק איתן הייתה מלחמה.
ברגע שאיבדנו חיילים יקרים..
גם אני דיברתי על גבולות 48, נקרא לילד בשמו זה בדיוק מה שהם רוצים לחזור לגבולות 48. על זה הם נלחמים לא משנה מה ימכרו לנו...

אוף, תודה לאל. המחנה הציוני ניצח? פחדתי כבר שיקחו הערבים, או נטורי חרטא.
עכשיו, בתוך המחנה הציוני, איך מתפלגים הקולות?

חצי לבוז'י וחצי לציפי, הם חצי-חצי בהכל לא? , אהה רגע...
אירוני לקרוא למפלגה המחנה הציוני כאשר חלק מהמועמדים ברשימה לא מזדהים עם השם.
אבל יותר אירוני זה שלמגזר הערבי המפלגה פונה בשם "מפלגת העבודה לשלום ולשוויון" - אני מניח כי השם "המחנה הציוני" לא היה תופס שם כל כך...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית