ניצחון למחנה הציוני בבחירות המדומות בבליך.

היה לי גם יום דמוקרטיה בבצפר.
היה רקדנים, דיג׳יי והכל מיש עתיד.
הקטע המפגר שהם זכו רק בגלל שהם עמדו מחוץ לכיתה של הבחירות ופשוט חפרו לך כדי שתצביע יש עתיד שבתכלס לא בדיוק עשתה משהו.
הכי מצחיק שהם אומרים: ״ רק 5 בחינות בגרות ״ כאילו זה יקרה באמת.
קיללנו הרבה את מיכל רוזין ( הרבה )
ועומרי חיון עשה סלפי עם כמה ילדות וילד ( שלבש חולצה של ש״ס ) מהכיתה שלי.
הקטע הכי מעניין בכל היום הזה היה ששאלנו אותו מה עם חנטל.
אה ועלה ירוק התחילו לגלגל בכאילו את הפלאיירים של יש עתיד.
וקיללנו את מיכל רוזין ( הרבה מאוד ).

בקצרה, ציטוט מוויקי:

״מרצ מתנגדת לליברליזם כלכלי ומציעה מדיניות כלכלית הכוללת מדינת רווחה, מגזר ציבורי חזק, צמצום האי שוויון ורגולציה ופיקוח, שלטענת המפלגה ימנעו ניצול של עובדים ושל כספי ציבור.״

הכי מצחיק שהם אומרים: ״ רק 5 בחינות בגרות ״ כאילו זה יקרה באמת.
חחחחחחחחחחחחחחחחח
קיללנו הרבה את מיכל רוזין ( הרבה )

חחחח איזה סמולנית היא
ועומרי חיון עשה סלפי עם כמה ילדות וילד ( שלבש חולצה של ש״ס ) מהכיתה שלי.
חחחחחח עמרי חיון הזה
הקטע הכי מעניין בכל היום הזה היה ששאלנו אותו מה עם חנטל.
נשמע מעניין!!!!!
וקיללנו את מיכל רוזין ( הרבה מאוד ).
חחחחחח סמולנית מסריחה

בקצרה, ציטוט מוויקי:

״מרצ מתנגדת לליברליזם כלכלי ומציעה מדיניות כלכלית הכוללת מדינת רווחה, מגזר ציבורי חזק, צמצום האי שוויון ורגולציה ופיקוח, שלטענת המפלגה ימנעו ניצול של עובדים ושל כספי ציבור.״

מרצ הם סוציאל דמוקרטים. סוציאל דמוקרטיה אומר שוק חופשי אבל עם פיקוח ממשלתי שתפקידו לדאוג שהתחרות תישמר ולא תהפוך לומונופול בידי החזקים. כרגע מדינות שבהן יש שוק סוציאליסטי (או סוציאל דמוקרטי) משגשגות כלכלית (להלן סקנדינביה).

חחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחח איזה סמולנית היא

חחחחחח עמרי חיון הזה

נשמע מעניין!!!!!

חחחחחח סמולנית מסריחה

מרצ הם סוציאל דמוקרטים. סוציאל דמוקרטיה אומר שוק חופשי אבל עם פיקוח ממשלתי שתפקידו לדאוג שהתחרות תישמר ולא תהפוך לומונופול בידי החזקים. כרגע מדינות שבהן יש שוק סוציאליסטי (או סוציאל דמוקרטי) משגשגות כלכלית (להלן סקנדינביה).

אין דבר כזה שוק חופשי עם פיקוח ממשלתי. זה בדיוק השוק שיש עכשיו.
וזה לא באמת מה שקורה בסקנדינביה.

אז מה באמת קורה בסקנדינביה? המדינות שם הן מדינות רווחה סוציאליסטיות

אתה באמת סומך על הממשלה ש"תפקח" על המחירים?
ומעבר לכך אתה רוצה יותר מיסים בתמורה לכלום שמציעים פה?

בקצרה, ציטוט מוויקי:

והם סמולנים הזויים

אין דבר כזה שוק חופשי עם פיקוח ממשלתי. זה בדיוק השוק שיש עכשיו.
וזה לא באמת מה שקורה בסקנדינביה.

לאור התגובות שלך אני מאמין שהדעות שלנו בנוגע לכלכלה הן דומות.
עם כמה שפחות ציניות,למי אתה מצביע?
כי אם יש מפלגה שהמצע הכלכלי שלה מתאים לדעותיך אשמח להצביע לה.

לאור התגובות שלך אני מאמין שהדעות שלנו בנוגע לכלכלה הן דומות.
עם כמה שפחות ציניות,למי אתה מצביע?
כי אם יש מפלגה שהמצע הכלכלי שלה מתאים לדעותיך אשמח להצביע לה.

לא מצביע.

אין פלא , בואו נלך לבית ספר בעזה ואז נראה שבני דודנו מקבלים שם את מרבית הקולות.

אבל בכל אופן , לדעתי , אין אדם יותר טוב מבנט בהיבט הביטחוני בלבד , כמו שאמרתי לאמא שלי , "כולם מושחטים פה , עדיף שיהיה מישהו שישמור עלינו בזמן שהוא מזרים לעצמו סכומים יפים לקופה".

אני מבין שאתה ציני ברמות.

אבל אני השנה בכלל לא בטום אם אני אגיע להצביע, אני אישית לא מאמין לאף פוליטיקי שמתפאר במצע בחירות שאפתני שבסופו של דבר הציבור לא מקבל כלום.

"אני אמוטט את שלטון החמאס" - 2006 לדעתי , ביבי , עד כה החמאס עומד ומתחמש , להגיד את האמת זה לא ממש טוב למוטט את חמאס , אבל עדיין.

בכל אופן , בתור מישהו שקרב לגיוס (עוד כמה חודשים) קרבי אני מעדיף לתת את הקול שלי למישהו שידאג לנו בביטחון.

הבנתי, אתה מעדיף מישהו שבכיף יקריב את החיים שלך בשביל עוד ״צוק איתן״ להחזרת השקט מתמשך של מספר חודשים לגבולות ישראל.

הבנתי, אתה מעדיף מישהו שבכיף יקריב את החיים שלך בשביל עוד ״צוק איתן״ להחזרת השקט מתמשך של מספר חודשים לגבולות ישראל.
אני מבין לאן אתה חותר.

אני לא אכנס לוויכוח של שמאל ימין , זה לא המקום ובטח ובטח שלא משהו שצריך עכשיו לעורר פה בלגאן.

אבל אני אישית מעדיף להמשיך עם הרולטה הזו, אני אקריב את החיים שלי ועוד הרבה חיילים שמוכנים להקריב את החיים, מסיבות כלשהן, אבל שוב זה כבר עניין של ימין שמאל.

אבל אני אישית מעדיף להמשיך עם הרולטה הזו, אני אקריב את החיים שלי ועוד הרבה חיילים שמוכנים להקריב את החיים, מסיבות כלשהן, אבל שוב זה כבר עניין של ימין שמאל.

זה רק בגלל שאתה בן 18.

בקצרה, ציטוט מוויקי:

אבל אח שלו, מרצ לא מפלגת שלטון ולא יהיו בקואליציה בחיים.
אם היה סיכוי קטן שמרצ יממשו את הדעות הכלכליות שלהם, לא הייתי מצביע להם בחיים. אבל בגלל שהם מפלגה של 6 מנדטים, אין להם מספיק כח בשביל זה, אבל יש להם מספיק כח בשביל לעשות חיים קשים לחבורת הפאשיסטים שיושבת בממשלה, וזה למה הבחירה לפי דעתי היא בין לא להצביע או להצביע מרצ, כנראה שעדיף מרצ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית