הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ניצחון למחנה הציוני בבחירות המדומות בבליך.

בעיני אי אפשר לומר כיבוש על אדמה שעברה כ"כ הרבה ידיים לאורך ההיסטוריה, כשלכל עם יש הוכחה כזו או אחרת לשהות שלו כאן בעבר. עד שחזרנו לכאן ואשכרה עשינו משהו. בנוסף, "לעם הפלסטיני" שעומד מולנו וצועק כיבוש אין באמת רקע כעם, כולם בנים של פליטים מארצות ערב, בערך כמונו, רק שהם באו לכאן קודם, אבל גם קצת אחרי שאנחנו היינו כאן לפני כן.
אני ימני בדעותיי, אך לבחור בבנט או הליכוד זה טיפשי. אנשים חיים בתחושה שממשלת מרכז או שמאל, אפילו מתון, תביא לפה מלחמת עולם, כאילו נוח להם עם מבצע צבאי כל שנתיים, כשבנט כמובן יחמיר את זה עם הגישה שלו של "בואו נמשיך לבנות בהתנחלויות ונזרוק ז*ן על 2 מיליון אנשים שגדלים גם ככה עם שנאה אלינו, בתקווה שיום אחד הם יקומו ויקבלו את גורלם וככה יהיה לנו בטחון. אה ועל הדרך נזרוק עוד ז*ן על בעלות הברית שלנו כי אנחנו עם קדוש שלא צריך עזרה.."
לכן אני אצביע למה שהכי מתקרב למרכז ולגישה כלכלית חברתית, כלומר יש עתיד, שעדיפה על כאלה שיכולים להחמיר את המצב הביטחוני(בנט והמחנה הציוני) וכאלה שלא עושים כלום ומחמירים את המצב הכללי במדינה כבר 6 שנים(הליכוד)

וברגע שגם אחוז קטן מאחוז המצביעים יחשוב כמוך ויעשה את מה שאתה עושה אז זה כבר לא כל כך 6 מנדטים ואז אכלת ***

הכיבוש של העם הפלסטיני בגבולות 67 כמובן
בוא נחזור למלחמת ששת הימים. נשמח אם תעשה קצת שיעור היסטוריה לחברי הפורום מה קרה שם ומדוע ישראל "כבשה" את שטחי "פלסטין".

בשביל לכבוש, אתה צריך להכנס לשטח של מדינה ולהטיל בה שלטון צבאי.
"פלסטין" לא מדינה ממה שידוע לי לפחות לא חוקית.

הבעיה שלנו מול העולם היא שהעולם מחפש מאיתנו לפתור להם את כל הבעיות במזרח התיכון, אבל קצת מצחיק שהעולם לא מוצא פתרון בעצמו.
אם העולם היה רוצה מדינה בפלסטין היו מצביעים באו"ם על הקמת מדינה פלסטינים ואז הייתה לנו בעיה אחרת או שהכל היה נפתר.
מה שנוצר פה זה פשוט בעיה שהעולם מנסה "בכאילו" להתייחס אליה אבל סתם מושך זמן ואנחנו תקועים בכל הבלאגן הזה.
אנחנו לא אלו שאמורים לתת או למנוע מדינה כזאת או אחרת. להיפך לדעתי יהיה לנו יותר קל להתמודד מול "מדינה" מוגדרת מאשר אוכלוסיה לא מוגדרת.
ואם נחשוב על זה יותר לעומק , מה רע לחמאס? מי ששם (בשלטון ובדרגים הגבוהים) פשוט מנצל את הדת האסלמית והילדים לטובתו. מקבל כסף ומענקים ממדינות ערב עשירות, לוקח את הכסף לכיס במסווה של מלחמה אידיאולוגית על שטח.
הריי בסופו של דבר מה שקורה שם מבחינת שחיטות וביקורת לא היה יכול להתקיים אם הייתה להם מדינה מוגדרת , גם מבחינת בטחון ועזרה ואירגוני טרור שבשלטון.
לסיכום, מה שקורה שם כרגע לא כל כך פתיר עד שהעולם יחליט אחרת ולא יזרוק עלינו את כל האחריות. המצב שם טוב גם לאירגוני הטרור וגם לאו"ם. אם זה היה גובל בתוך יבשת אירופה הדבר היה נראה אחרת אבל מה שנקרא רחוק מהעין רחוק מהלב.

ולגביי הבחירות, עדיף שנעשן מריחואנה ונשכח מהכל אז עלה ירוק

לא כזה מחמיר, אם היה לנו קצת שכל בקודקוד זה כבר יכלה להיות הבעיה של העבר
מחמיר מאד. מדי כמה שנים הוא מחמיר עוד יותר. ונכון שאם היה שכל זה כבר היה נפתר. כיום זה כבר קרוב לבלתי אפשרי.
נו ו... מה אפשר לעשות אם המצב הוא כמו שרשמתי?
המצב הוא לא כמו שרשמת. רוב הדברים לא נכונים.

איך הוא מחמיר נשמה שלי?
מחמיר, עיניים של עוף. בטח שמחמיר. ההסכם היה יכול להיחתם מול מלך ירדן. אחר כך עברנו לדבר עם אש"ף. אחר כך עם התנזים. עכשיו עם חמאס. עוד מעט אל קאעידה?

תחשוב מי ישלוט בשטח אם נמסור אותו עכשיו, ומי היה שולט בו אם היינו מוסרים אותו ב-1970, ב-1980, ב-1990, ב-2000.

מחמיר, עיניים של עוף. בטח שמחמיר. ההסכם היה יכול להיחתם מול מלך ירדן. אחר כך עברנו לדבר עם אש"ף. אחר כך עם התנזים. עכשיו עם חמאס. עוד מעט אל קאעידה?

תחשוב מי ישלוט בשטח אם נמסור אותו עכשיו, ומי היה שולט בו אם היינו מוסרים אותו ב-1970, ב-1980, ב-1990, ב-2000.
נסיך שלי, ירדן ויתרו מרצונם על השטחים שנכבשו על ידיהם במלחמת העצמאות.
במקום לפטפט עם מוסלמים קיצונים, אפשר לגרום להם להגר משם בצ'יק.

אבו מאזן לא יחזיק מעמד 10 דקות בלי התמיכה של ישראל. במקרה הטוב הגדה תיפול לידי החמאס. במקרה הפחות טוב לידי הסלפים - דאע"ש, אל קאעידה ודומיהם.

אבו מאזן לא יחזיק מעמד 10 דקות בלי התמיכה של ישראל. במקרה הטוב הגדה תיפול לידי החמאס. במקרה הפחות טוב לידי הסלפים - דאע"ש, אל קאעידה ודומיהם.
מה זה משנה אם זה חמאס דע"אש או אל קעידה ?

נסיך שלי, ירדן ויתרו מרצונם על השטחים שנכבשו על ידיהם במלחמת העצמאות.
במקום לפטפט עם מוסלמים קיצונים, אפשר לגרום להם להגר משם בצ'יק.
אתה בכוונה כותב דברים פופוליסטיים? אז הנה, קבל: בוא נזיין את כולם! טרנספר! כולם - ועכשיו!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית