מגיע לי מוניטין על זה ששכנעת אותך.אתה בכוונה כותב דברים פופוליסטיים? אז הנה, קבל: בוא נזיין את כולם! טרנספר! כולם - ועכשיו!
אבל אם נדבר ברצינות, זה לא פתרון פופוליסטי, אם אתה רוצה אפרט לך.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מגיע לי מוניטין על זה ששכנעת אותך.אתה בכוונה כותב דברים פופוליסטיים? אז הנה, קבל: בוא נזיין את כולם! טרנספר! כולם - ועכשיו!
קודם תתן לי מוניטין ששכנעתי אותך ששכנעת אותי.מגיע לי מוניטין על זה ששכנעת אותך.
אבל אם נדבר ברצינות, זה לא פתרון פופוליסטי, אם אתה רוצה אפרט לך.
קודם תתן לי מוניטין ששכנעתי אותך ששכנעת אותי.
כן, אני רוצה פירוט.אבל אם נדבר ברצינות, זה לא פתרון פופוליסטי, אם אתה רוצה אפרט לך.
ראית את הסרטון של השוקולד? זה בדיוק האנשים שימשיכו להצביע לליכוד.. לא הבנת את זה?לא מבין איך אפשר להצביע ביבי עוד פעם. ואני אומר את זה בתור ימני. הליכוד זה לא ימין. אחרי "פוק איתן" לא השתנה שום דבר בדרום והשעון כבר מתקתק לסיבוב הבא עם החמאס. עם איראן יש הרבה רעש ודיבורים - אפס מעשים. ואחרי פוק איתן, גם החיזבאללה בצפון כבר לא מורתע, למרות שהוא מסובך מעל הראש בסוריה ועיראק. כלכלה וחברה - מיותר לדבר בכלל...רק הליכוד יכול!!!111
זה די פשוטכן, אני רוצה פירוט.
באמת פשוט. חשבתי שהדרך למדינה דו-לאומית תהיה יותר מסובכת.זה די פשוט
תספח את איו"ש, תשלם קצבאות לאנשים שרוצים לעבור משם, סכום נכבד. לאלה שלא יעברו תעניק תושבות ל20 שנה ולאחר מכן אזרחות, כל מקרה לפרטו.
בינתיים כמובן תסגור את אונר"א וכד'
כדאי שתקרא יותר בנושא ותראה שהקלף הדמוגרפי לא רלוונטי פה.ב
באמת פשוט. חשבתי שהדרך למדינה דו-לאומית תהיה יותר מסובכת.
לא, חלילה. לא רלוונטי בכלל. מי צריך את "התקווה", גם ככה אף אחד לא זוכר את המילים בבית הראשון.כדאי שתקרא יותר בנושא ותראה שהקלף הדמוגרפי לא רלוונטי פה.
Ignorance is bliss. בעיקר כשהיא משרתת את התזה שלך 😃לא, חלילה. לא רלוונטי בכלל. מי צריך את "התקווה", גם ככה אף אחד לא זוכר את המילים בבית הראשון.
ללא ספק.Ignorance is bliss. בעיקר כשהיא משרתת את התזה שלך 😃
מחמיר מאד. מדי כמה שנים הוא מחמיר עוד יותר. ונכון שאם היה שכל זה כבר היה נפתר. כיום זה כבר קרוב לבלתי אפשרי.
המצב הוא לא כמו שרשמת. רוב הדברים לא נכונים.
העולם זה לא גוף הומוגני שמחליט החלטות בצורה מאוחדת. הוא "רוצה" מדינה ו"רוצה" להצביע אבל אנחנו לרוב מטרפדים.הבעיה שלנו מול העולם היא שהעולם מחפש מאיתנו לפתור להם את כל הבעיות במזרח התיכון, אבל קצת מצחיק שהעולם לא מוצא פתרון בעצמו.
אם העולם היה רוצה מדינה בפלסטין היו מצביעים באו"ם על הקמת מדינה פלסטינים ואז הייתה לנו בעיה אחרת או שהכל היה נפתר.
שוב - אנחנו מטרפדים. לדורותינו.מה שנוצר פה זה פשוט בעיה שהעולם מנסה "בכאילו" להתייחס אליה אבל סתם מושך זמן ואנחנו תקועים בכל הבלאגן הזה.
אתה רוצה דוגמאות למדינות עצמאיות שלידן עזה זה מודל לטוהר ויושר?הריי בסופו של דבר מה שקורה שם מבחינת שחיטות וביקורת לא היה יכול להתקיים אם הייתה להם מדינה מוגדרת
לא פתיר, אבל לא בגלל העולם. קודם כל בגלל המשוגעים שסובבים אותנו, ואחר כך בגללנו.לסיכום, מה שקורה שם כרגע לא כל כך פתיר עד שהעולם יחליט אחרת ולא יזרוק עלינו את כל האחריות.
אתה תמים.מה זה מטרפדים? מבקשים מאמריקה שתטיל וטו?! מועצת הבטחון יש לה זכויות ויש לה בחירה חופשית. מותר לנו להביע את הדעה שלנו אבל אנחנו לא שולטים עליה.
ואם יקימו שם את קולומביה2 וייצאו קוק לכל המזרח התיכון? זה יהיה מספיק עצמאי בשבילך?עזה זה לא מודל לטוהר ויושר בשום מקום. לפחות לא תחת השלטון הנוכחי זה שבמדינות אחרות שחיטויות זה לא קשור. עזה תצטרך לקבל הכרה ויהיה עליה פיקוח כי היא תקבל כספים ועזרה אם יהיה פה שחיטות הם לא יקבלו כלום. ולא יוכלו להתקיים
במדינות האחרות שיש דיקטטורה ושחיטות בדר"כ יש משאבים והם מתקיימות בזכות עצמן , עזה ובכלל מדינה פלסטינית היא סיפור שונה לגמריי
גם אתה תמים. יצחק שמיר משך את המו"מ במשך שנים.אנחנו לא מטרפדים כלום, אם הם היו רוצים מדינים יכלו לקבל אחת בעשר הזדמנויות שונות בפרקים שונות בהיסטוריה
אתה קורא מה שאני כותב? אמרתי לא לטרפד? מסיבות טובות - סבבה, אבל אל תגיד אחר כך שלא מטרפדים.אתה בכלל קורא מה שאתה כותב?למה שלא נטרפד חתירות לאומיות של יישות שאתה בעצמך מגדיר כרצחנית?!
הרבה מאוד דברים קשורים לדברים שקראו לפניי קום המדינה. אם אתה רוצה לעצום עיניים על זה תעצום. הם לא וגם אני בוחר שלא.אתה קורא מה שאני כותב? אמרתי לא לטרפד? מסיבות טובות - סבבה, אבל אל תגיד אחר כך שלא מטרפדים.
לפני קום המדינה? למה שלא נדבר על תקופת התנ"ך? מה לעזאזל קשור עכשיו מה שקרה לפני קום המדינה?