הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ניצחון למחנה הציוני בבחירות המדומות בבליך.

אני מבין שאתה מושפע מהסרט "שאיפות"...

בכל מקרה, תתחבר למציאות. לבד, הם לא יכולים להקים מדינה היום. לא ייתנו להם מדינה כי יש שם שלטון טרור , לעולם אין פתרון והוא מעדיף למשוך כמה שיותר זמן ורק לתת "ביקורת" בנתיים.

זהו זה המצב. מה לעשות
אני לא יודע מאיזה סרט אתה מושפע, אבל זה לא סרט טוב. המדינה שלך עושה הכל כולל הכל כדי לטרפד הצבעות, ואחר כך לשמוע שה"עולם" לא נותן להם - זה כבר מעבר למצחיק.

בוא נשמע, אם העולם היה מתעשת ורוצה לתת להם מדינה, איך ישראל היתה מגיבה? באהלן וסהלן?

מה זה משנה איך ישראל הייתה מגיבה אני לא מבין? אתה חושב שאם מועצת הביטחון והמועצה המדינית של האו"ם מכירה במדינה פלסטינית בשטחים X וY אנחנו יכולים לעשות משהו?

מה זה משנה איך ישראל הייתה מגיבה אני לא מבין? אתה חושב שאם מועצת הביטחון והמועצה המדינית של האו"ם מכירה במדינה פלסטינית בשטחים X וY אנחנו יכולים לעשות משהו?
מה זה משנה? אתה רציני? תן לי לנסות לחבר את זה בשבילך. האשמת את העולם שלא עושה כלום. הסברתי שהעולם מנסה, וישראל עם ההשפעה שלה בארה"ב מטרפדת. מה שמשנה איך ישראל מגיבה - זה שישראל מנסה למנוע בכל כוחותיה את המצב הזה, כדי לא להגיע להחלטה של מועצת הבטחון. קאפיש?

אתה לא מבין מה אני אומר. נגיד וארה"ב לא מקשיבה לישראל וכולם מחליטים פה אחד. מה ישראל יכולה לעזור א-ח-ר-י ההחלטה?

אתה לא מטרפד משהו שמלכתחילה לא עומד להתרחש, אין להם שום כוונה להקים מדינה.
אז בבקשה, בוא נפסיק לחסום את האבו התורן בהצבעות באו"ם.

אתה לא מבין מה אני אומר. נגיד וארה"ב לא מקשיבה לישראל וכולם מחליטים פה אחד. מה ישראל יכולה לעזור א-ח-ר-י ההחלטה?
הבנתי מצוין מה אתה אומר. אז בגלל שא-ח-ר-י ההחלטה אי אפשר לעשות כלום, ובגלל שההחלטה הזאת היא בעיני ישראל הרסנית, עושים הכל כדי לטרפד ל-פ-נ-י ההחלטה. אז תפסיק להאשים את העולם במה שאתה עושה, זה מגוחך.

אז נחזור לנק' ההתחלה. אם האו"ם כולל ארה"ב באמת היו מעוניינים במדינה פלסטינית למה הם מקשיבים לנו? למה בזמנו נתנו לנו מדינה ולא נתנו לעם הפלסטיני מדינה שכנה? למה לא הקשיבו לערבים והטילו וטו אז?
אתה לא מבין שזאת הנקודה שלי. טוב לעולם המצב הקיים בגלל זה נראה לך שכביכול אנחנו מטרפדים את זה אבל זה לא המצב.
ואם אנחנו כל כך מחליטים על האו"ם למה אנחנו לא מחליטים לו על גבולות מאד מאד מצומצמים ומדינה פלסטינית ויאללה לדרך?

אז נחזור לנק' ההתחלה. אם האו"ם כולל ארה"ב באמת היו מעוניינים במדינה פלסטינית למה הם מקשיבים לנו?
כבר אמרתי. העולם זה לא דבר הומוגני. ארה"ב נתונה ללחץ יהודי, שכופה עליה דעה שמתאימה לישראל.
למה בזמנו נתנו לנו מדינה ולא נתנו לעם הפלסטיני מדינה שכנה?
אתה לא רציני, נכון? אתה יודע על מה עוד החליטו באו"ם בה' באייר תש"ח? ניחוש אחד.
ואם אנחנו כל כך מחליטים על האו"ם למה אנחנו לא מחליטים לו על גבולות מאד מאד מצומצמים ומדינה פלסטינית ויאללה לדרך?
למה שלא תגזים עוד קצת? אמרתי משפיעים, לא שולטים.

אני יודע שהחליטו שיהיו 2 מדינות. השניה היא "מדינה ערבית"(לווא דווקא פלסטין) מה איתה? למה לא ממשים את הזכות הזאת? אי אפשר. למה? כי הסו קולד "מדינה ערבית" לא התגבשה בכלל והחליטו לנסות לכבוש את כל ישראל (כמה פעמים).

ופה הנקודה שלי, אם האו"ם היה רוצה הוא היה מחליט שהיום תקום מדינה פלסטינים עצמאית בשטח X אבל, הוא לא רוצה (נכון אנחנו משפיעים עליו, אז מה... זאת עדיין לא החלטה שלנו ולא זכור לי שאנחנו במועצת הביטחון באו"ם)
ובגלל ש"נוח" לאו"ם במצב הקיים והוא לא רוצה לעשות טעויות ולתת אשרור למדינת טרור הוא מצודד בנו אבל אם יחליט אחרת לא תהיה לנו פה שום אמירה ונאלץ להתמודד עם המצב.
אבל הכי קל שכל החרא נופל עלינו ואנחנו מתמודדים עם הביקורת בזמן שמתים לנו חיילים. והאו"ם לא לוקח החלטות דרסטיות מידיי.
הרי כל המצב פה חרא כי כולם אומרים "בסדר נמשוך קדנציה, הבעיה תעבור הלאה..."

ואני חוזר למה שרשמתי מקודם, כרגע האחריות היא עלינו והעולם עושה לנו " נו נו נו " פעם ב. אבל האו"ם זה גוף צבוע כי מצד אחד הם מפחדים לתת גושפנקה למדינה הפלסטינית ומצד שני לא נותנים שום פתרון אחר ולא מחליטים החלטות.

לא להצביע זה הדבר הכי מטומטם שאפשר לעשות.
המפלגה השלישית בגודלה לפי הסקרים האחרונים היא הרשימה המשותפת, איחוד המפלגות של רע"ם-תע"ל, בל"ד וחד"ש.
הערבים בארץ ישמחו אם לא תצביעו, זה רק יחזק את הכוח היחסי שלהם בממשלה הבאה.

אני יודע שהחליטו שיהיו 2 מדינות. השניה היא "מדינה ערבית"(לווא דווקא פלסטין) מה איתה?
אני כבר לא יודע מה להגיד. מה איתה? תקפה אותנו וכבשנו את כווווול השטח שלה. אללה ירחמה. על הנכבה שמעת?
נכון אנחנו משפיעים עליו, אז מה... זאת עדיין לא החלטה שלנו ולא זכור לי שאנחנו במועצת הביטחון באו"ם
לא, אבל על ארה"ב שמעת? על יכולת הוטו שלה במועצת הביטחון שמעת?
פעם ראשונה שהסכמתי איתך.
אבל האו"ם זה גוף צבוע כי מצד אחד הם מפחדים לתת גושפנקה למדינה הפלסטינית ומצד שני לא נותנים שום פתרון אחר ולא מחליטים החלטות.
ו.... חזרנו לעצמנו. שוב האו"ם אשם בהחלטות שאנחנו משפיעים עליו לקבל.

המפלגה השלישית בגודלה לפי הסקרים האחרונים היא הרשימה המשותפת, איחוד המפלגות של רע"ם-תע"ל, בל"ד וחד"ש.
נשמע מפחיד.

חחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחח איזה סמולנית היא

חחחחחח עמרי חיון הזה

נשמע מעניין!!!!!

חחחחחח סמולנית מסריחה

מרצ הם סוציאל דמוקרטים. סוציאל דמוקרטיה אומר שוק חופשי אבל עם פיקוח ממשלתי שתפקידו לדאוג שהתחרות תישמר ולא תהפוך לומונופול בידי החזקים. כרגע מדינות שבהן יש שוק סוציאליסטי (או סוציאל דמוקרטי) משגשגות כלכלית (להלן סקנדינביה).
מרצ במדיניות שפ״ת צריכה להיות עוטף עזה החדשה.

נשמע מפחיד.
אז אני מבין שלא תהיה לך בעיה ששר החוץ יהיה איימן עודה ושרת החינוך תהיה חנין זועבי.
למה לא, בחירות הבאות שאף יהודי לא יצביע, "כי כולם מושחטים" או "אני לא מזדהה עם אף מפלגה", ואז גם שר הביטחון וראש הממשלה יהיו ערביים. ואז אני בטוח שאנשים ימשיכו להתלונן על מחירי הקוטג'.
איך אפשר לא להזדהות עם שום מפלגה כשיש כל כך הרבה? בשום מדינה אין כזה פלורליזם וזה רק דופק אותנו.

שכנעת אותי לא לבחור,
אני בעד שר תשתיות ערבי, הוא יעניק ביד רחבה אישורי בניה ללא הגבלה לכל הקבלנים הערבים.
היצע הדירות בשוק יגדל וכל אדם סביר יוכל להרשות לעצמו לרכוש דירה.

לא רק המקורבים האינטרסנטים של נתניהו.
לא רק החברים העשירים, המלוקקים ומדושני העונג של לפיד.
לא רק המתנחלים של בנט.
לא רק הדוסים של ש"ס.

תודה על הייעוץ וההכוון 👏

אז נחזור לנק' ההתחלה. אם האו"ם כולל ארה"ב באמת היו מעוניינים במדינה פלסטינית למה הם מקשיבים לנו? למה בזמנו נתנו לנו מדינה ולא נתנו לעם הפלסטיני מדינה שכנה? למה לא הקשיבו לערבים והטילו וטו אז?
אתה לא מבין שזאת הנקודה שלי. טוב לעולם המצב הקיים בגלל זה נראה לך שכביכול אנחנו מטרפדים את זה אבל זה לא המצב.
כולם פה שוכחים שבאו״ם החליטו על מדינה יהודית ומדינה ערבית.
זה שהפלסטינים לא רצו, זאת בעיה שלהם, הם לא הסכימו שלנו תהיה מדינה באפילו אחוז משטח ישראל.
מה שקרה בסוף: מדינה יהודית ושטחים מיושבים בערבים.
בן גוריון ועוד כמה בכירים הקימו ועידה ששימשה מעין ממשחה זמנית, ואז ברוב של 6 על 4 מתוך עשרת הבכירים שהיו שם הוחלט על הקמת המדינה, הערבים לא הסכימו ויצאנו למלחמה כמה שעות אחרי ההכרזה.
מה יצא בסוף ? אפילו שהרבה חיילים נהרגו ( אחוז שלם מכל תושבי הארץ היהודים, כ 6000 חיילים, ולא אני לא ציני ), עם טנק אחד פירקנו להם את הצורה, ואני לא צריך להזכיר לכם כמה כבשנו.

אני יודע שהחליטו שיהיו 2 מדינות. השניה היא "מדינה ערבית"(לווא דווקא פלסטין) מה איתה? למה לא ממשים את הזכות הזאת? אי אפשר. למה? כי הסו קולד "מדינה ערבית" לא התגבשה בכלל והחליטו לנסות לכבוש את כל ישראל (כמה פעמים).

ופה הנקודה שלי, אם האו"ם היה רוצה הוא היה מחליט שהיום תקום מדינה פלסטינים עצמאית בשטח X אבל, הוא לא רוצה (נכון אנחנו משפיעים עליו, אז מה... זאת עדיין לא החלטה שלנו ולא זכור לי שאנחנו במועצת הביטחון באו"ם)
ובגלל ש"נוח" לאו"ם במצב הקיים והוא לא רוצה לעשות טעויות ולתת אשרור למדינת טרור הוא מצודד בנו אבל אם יחליט אחרת לא תהיה לנו פה שום אמירה ונאלץ להתמודד עם המצב.
אבל הכי קל שכל החרא נופל עלינו ואנחנו מתמודדים עם הביקורת בזמן שמתים לנו חיילים. והאו"ם לא לוקח החלטות דרסטיות מידיי.

ואני חוזר למה שרשמתי מקודם, כרגע האחריות היא עלינו והעולם עושה לנו " נו נו נו " פעם ב. אבל האו"ם זה גוף צבוע כי מצד אחד הם מפחדים לתת גושפנקה למדינה הפלסטינית ומצד שני לא נותנים שום פתרון אחר ולא מחליטים החלטות.
לא החליטו שום דבר
אני כבר לא יודע מה להגיד. מה איתה? תקפה אותנו וכבשנו את כווווול השטח שלה. אללה ירחמה. על הנכבה שמעת?

לא, אבל על ארה"ב שמעת? על יכולת הוטו שלה במועצת הביטחון שמעת?

פעם ראשונה שהסכמתי איתך.

ו.... חזרנו לעצמנו. שוב האו"ם אשם בהחלטות שאנחנו משפיעים עליו לקבל.
בוא ספר לי קצת על הנכבה.
ועל מבצע חירם, מבצע יואב, מבצע עובדה ומבצע מטאטא

מיד. אתה רוצה לינק לויקי, קופי פייסט או מהזכרון?
לא ממש משנה לי, אני מכיר.
על הדרך, אני רוצה שתגיד לי איזה משהו קטן לגביי פוקר..אם אני שם את כל הקופה שלי ומפסיד...מה בדיוק קורה עם הקופה שלי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית