יש לי הרגשה שקצת התבלבלת. אתה כנראה חושב שאני מגן על הצד הפלסטיני. תקרא שוב למה הזכרנו את הנכבה.זה מה שקורה גם כשמפסידים מלחמה..3 פעמים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לי הרגשה שקצת התבלבלת. אתה כנראה חושב שאני מגן על הצד הפלסטיני. תקרא שוב למה הזכרנו את הנכבה.זה מה שקורה גם כשמפסידים מלחמה..3 פעמים.
אז למה הם המקרה הטוב ?
@Rhino הלכת לעשות שיעורי בית או שנתקעו לך האצבעות במקלדת?בוא נחזור למלחמת ששת הימים. נשמח אם תעשה קצת שיעור היסטוריה לחברי הפורום מה קרה שם ומדוע ישראל "כבשה" את שטחי "פלסטין".
הוא הבין שהוא הפסיד בויכוח אז הוא עכשיו הפסיק ויושב בבית וכועס עליכם בזמן שהוא מוונקר@Rhino הלכת לעשות שיעורי בית או שנתקעו לך האצבעות במקלדת?
מה אתה רוצה שאני אענה לך? שאני אתן לכם שיעור היסטוריה?@Rhino הלכת לעשות שיעורי בית או שנתקעו לך האצבעות במקלדת?
לאמה אתה רוצה שאני אענה לך? שאני אתן לכם שיעור היסטוריה?
משהו שקפץ לי היום על הקיר
תמרוש ההזויה ממרצ
ואני מצוטט:"100 שנות ציונות"
זה הסיבה שהיא עוד נושמתשמאלנית שתומכת בליגליזציה 😳
מרצ הם תומכים ידועים בלגליזציהיש לי סתירה מוסרית פה.
שמאלנית שתומכת בליגליזציה 😳
תוקןהעם הפלסטיני? מה זה? זה טעים?
הם גם תומכים בסגירת עיתונים, בכפייה חילונית ובפגיעה בזכויות קניין.מרצ הם תומכים ידועים בלגליזציה
בגלל זה הסתירה שלי...מרצ הם תומכים ידועים בלגליזציה
מה?הם גם תומכים בסגירת עיתונים, בכפייה חילונית ובפגיעה בזכויות קניין.
קראתי כמה פעמים ולא מצאתי כלוםנכון?
תקרא את המצע שלהם תבין אותי.
בכל מקרה...
נו ברור, איך חשבת הם מוציאים את השטויות האלה מהפה.יש לי סתירה מוסרית פה.
שמאלנית שתומכת בליגליזציה 😳
הם גם תומכים בטמטום, בגלל זה הם מפגינים אותו כמה שיותר.מרצ הם תומכים ידועים בלגליזציה
ליגליזציה זה כולה קנאביס... לא סמי הזייהנו ברור, איך חשבת הם מוציאים את השטויות האלה מהפה.
אבל עליהם זה משפיע יותר חזק, וזה נותן להם יום מלא מרצ ( שזה אחת מהסיסמאות העלובות שלהם ).ליגליזציה זה כולה קנאביס... לא סמי הזייה