נק' מוניטין:
18,720
- 5,678
- 4,021
- מכון חלודה
משקל גוף 115 בערך
מתחיל "הכנה לתחרות" עכשיו בסקוואט ודדליפט .
מתחיל "הכנה לתחרות" עכשיו בסקוואט ודדליפט .
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אליאב !!מי בן 16 ששוקל הרבה פחות ומרים הרבה יותר?
@Eliavitieמי בן 16 ששוקל הרבה פחות ומרים הרבה יותר?
חחח רציתי להוסיף "חוץ מאליאב" שהוא תופעת טבע קדמונית שחוקרים לא מצליחים להסביר אותה.אליאב !!
אליאב !
דניאל יא שמן למה אתה לא כמו אליאב ?
מעכשיו אליאב מכתיב את כללי הליפטינג ומי שנופל מהסטנדרט של סקוואט 260 דדליפט 260 בגיל 16 הוא אפס.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כלכך נכוןמעכשיו אליאב מכתיב את כללי הליפטינג ומי שנופל מהסטנדרט של סקוואט 260 דדליפט 260 בגיל 16 הוא אפס.
ג'ו פנהחחח רציתי להוסיף "חוץ מאליאב" שהוא תופעת טבע קדמונית שחוקרים לא מצליחים להסביר אותה.
@StasZ ? הוא קצת במחתרת אז לא ידועים המשקליםועכשיו ברצינות, חוץ מאליאב קיים מישהו כזה?
האמת זה אומר שחן זוננריך .... :confused001:🙁, גישתך מוטעת חחחמעכשיו אליאב מכתיב את כללי הליפטינג ומי שנופל מהסטנדרט של סקוואט 260 דדליפט 260 בגיל 16 הוא אפס.
שמע הוא פעיל פה בפורום אני מניח שהוא מודע להשלכות, אין בעיה להסביר בצורה יפה פשוט פה זה 3 עמודים של ויכוחים על המשקל שלו, לא נעים תסכים איתי..אנחנו לא שוכחים, ודווקא בגלל זה יתכן שהוא לא מודע להכל.
אבל אם נוותר על ההתחכמויות, מה אני באתי לומר בסה"כ? אין שום סיבה what so ever, ברמתו הנוכחית להגיע מרצון למשקל של 115 קילו. אני לא חושב שמישהו יכול להתווכח עם זה.
במידה וקיימת בעיה גופנית כלשהי, וההימצאות במשקל גבוה היא לא החלטה שלו, זה כבר עיניין אחר.
אני לא מכיר אותו אישית, הוא יכול מבחינת הגיל להיות הבן שלי, אין לי שום עיניין "לרדת" עליו או "להיכנס" בו. ודרך אגב, כל נאומי הסנגוריה הציבורית פה לא עושים עימו חסד. הוא לא ילדה בת 8 שמציקים לה בבי"ס וצריכה שאמא תבוא לדבר עם הילדים שיתנצלו ויפסיקו להציק (ככה הוא בטוח לא יגיע לטוטאל של 2000 פאונד).
חן היה בעבר, עכשיו אליאב זה הדור החדש.האמת זה אומר שחן זוננריך .... :confused001:🙁, גישתך מוטעת חחח
שרוולים@RussianHotGirl מה שיש לך על הברכיים אלה רצועות?
שרוולים@RussianHotGirl מה שיש לך על הברכיים אלה רצועות?
הוא שם כלכך הרבה זין שהוא לא מתייחס חחחכולם מדברים פה "עליו" ועל "הוא".
אולי, במקום לדבר בשמו של "הוא", שהוא יגיב בעצמו ויאמר את דעתו ועד כמה הוא שם זין על המשקל גוף שלו (או שלא).
@RussianHotGirl
אני חזק?@StasZ ? הוא קצת במחתרת אז לא ידועים המשקלים