הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סיום סבב שלישי של קורטה

מי בן 16 ששוקל הרבה פחות ומרים הרבה יותר?
אליאב !!
אליאב !
דניאל יא שמן למה אתה לא כמו אליאב ?

מעכשיו אליאב מכתיב את כללי הליפטינג ומי שנופל מהסטנדרט של סקוואט 260 דדליפט 260 בגיל 16 הוא אפס.

אליאב !!
אליאב !
דניאל יא שמן למה אתה לא כמו אליאב ?

מעכשיו אליאב מכתיב את כללי הליפטינג ומי שנופל מהסטנדרט של סקוואט 260 דדליפט 260 בגיל 16 הוא אפס.
חחח רציתי להוסיף "חוץ מאליאב" שהוא תופעת טבע קדמונית שחוקרים לא מצליחים להסביר אותה.

חחח רציתי להוסיף "חוץ מאליאב" שהוא תופעת טבע קדמונית שחוקרים לא מצליחים להסביר אותה.
ג'ו פנה
ג'סי נוריס כשהיה בן 16
אריק ליליברידג' כשהיה בן 16
ג'ורג' ליימך כשהיה בן 16

לא חסר, מכאן נובע שדדליפט 180X8X5 בסוף סבב קורטה זה סתם והוא חלש וצריך לשקול 70.
כי יש כל כך הרבה אנשים ששוקלים 70-90 שעושים את זה בגיל 16.

אנחנו לא שוכחים, ודווקא בגלל זה יתכן שהוא לא מודע להכל.

אבל אם נוותר על ההתחכמויות, מה אני באתי לומר בסה"כ? אין שום סיבה what so ever, ברמתו הנוכחית להגיע מרצון למשקל של 115 קילו. אני לא חושב שמישהו יכול להתווכח עם זה.
במידה וקיימת בעיה גופנית כלשהי, וההימצאות במשקל גבוה היא לא החלטה שלו, זה כבר עיניין אחר.

אני לא מכיר אותו אישית, הוא יכול מבחינת הגיל להיות הבן שלי, אין לי שום עיניין "לרדת" עליו או "להיכנס" בו. ודרך אגב, כל נאומי הסנגוריה הציבורית פה לא עושים עימו חסד. הוא לא ילדה בת 8 שמציקים לה בבי"ס וצריכה שאמא תבוא לדבר עם הילדים שיתנצלו ויפסיקו להציק (ככה הוא בטוח לא יגיע לטוטאל של 2000 פאונד).
שמע הוא פעיל פה בפורום אני מניח שהוא מודע להשלכות, אין בעיה להסביר בצורה יפה פשוט פה זה 3 עמודים של ויכוחים על המשקל שלו, לא נעים תסכים איתי..

כולם מדברים פה "עליו" ועל "הוא".
אולי, במקום לדבר בשמו של "הוא", שהוא יגיב בעצמו ויאמר את דעתו ועד כמה הוא שם זין על המשקל גוף שלו (או שלא).

@RussianHotGirl

כולם מדברים פה "עליו" ועל "הוא".
אולי, במקום לדבר בשמו של "הוא", שהוא יגיב בעצמו ויאמר את דעתו ועד כמה הוא שם זין על המשקל גוף שלו (או שלא).

@RussianHotGirl
הוא שם כלכך הרבה זין שהוא לא מתייחס חחח

אגב, לכל מי שחושב שיש "מלא שמרימים טוטאל 800 ושוקלים פחות"
http://www.globalpowerliftingalliance.com/gpa powerlifting records.html
רק בקטגוריה של עד 90 עברו 800, וזה בגברים.
בנוער נדמה לי שרק מעל 140.

וכל מי "שהיה שם, ועשה את הטעויות" מוזמן להגיד כמה הוא שקל בתור נער, וכמה הוא הרים.
אני הייתי 115 בגיל 16, דדליפט וסקאוט לא עשיתי בכלל, בנץ היה 140.

ואומר זאת שוב - הילד ענק.
הוא, וחבריו למכון שם. עתיד מזהיר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית