הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביום שאחרי

The Punisher

משתמש פעיל
387
0
נק' מוניטין:
-37
387
0
בשבועות הקרובים אני אמור לסיים את החיטוב, עובר לנטראלי עד ספטמבר, עכשיו אני שוקל איך לעבוד במאסה, אני אישית חשבתי לעשות תכנית AB נפח נמוך לחודש ככה להסדיר משקלי עבודה, ואחר כך לחזור ל AB סטאנדרטית, עכשיו השאלה אם כדאי לי לעבור לתכנית נניח כמו 5X5? מה אתם ממליצים לחזרה למאסה?

נ.ב

אני מחפש תכנית עם דגש מיוחד לרגליים למה הרגליים שלי ממש אבל ממש בקנטים זה לא סוד(אני אמור כרגע לשקול לפחות 88 במידה והיה לי רגליים סבירות) ומה לעשות במכון כושר שלי אין סקוואט חופשי (כן לא מעט התלוננו על כך) ונאלצתי לעשות בשיטטט משין, אבל מצאנו דרך לאלתר חופשי.

א. תפסיקו עם הפוסטים מה כדאי, הנושאים האלו נטחנו בזמן האחרון מעל ומעבר.
ב. אם אתה מחפש להוסיף משקל למוט אז SS עונה לדרישות שלך, אין תוכנית שתתקדם בא יותר מהר מ SS.
ג. תעבור מכון.

• פותח/ת השרשור
מישל אני מחפש תכנית שתעשה טיפול יסודי על הרגליים שלי, משום מה בכל מאסה שלי הרגליים תפסו רק מים ושומן ולא מאסה ואני מנסה לפתור את הבעיה הזאת, וקוזמן בשבועות הקרובים אני עושה סט תמונות אצל קובי חיים, חכה בסבלנות =]

מישל אני מחפש תכנית שתעשה טיפול יסודי על הרגליים שלי, משום מה בכל מאסה שלי הרגליים תפסו רק מים ושומן ולא מאסה ואני מנסה לפתור את הבעיה הזאת, וקוזמן בשבועות הקרובים אני עושה סט תמונות אצל קובי חיים, חכה בסבלנות =]

תעשה סקוואטים כל אימון .

בשבועות הקרובים אני אמור לסיים את החיטוב, עובר לנטראלי עד ספטמבר, עכשיו אני שוקל איך לעבוד במאסה, אני אישית חשבתי לעשות תכנית AB נפח נמוך לחודש ככה להסדיר משקלי עבודה, ואחר כך לחזור ל AB סטאנדרטית, עכשיו השאלה אם כדאי לי לעבור לתכנית נניח כמו 5X5? מה אתם ממליצים לחזרה למאסה?

נ.ב

אני מחפש תכנית עם דגש מיוחד לרגליים למה הרגליים שלי ממש אבל ממש בקנטים זה לא סוד(אני אמור כרגע לשקול לפחות 88 במידה והיה לי רגליים סבירות) ומה לעשות במכון כושר שלי אין סקוואט חופשי (כן לא מעט התלוננו על כך) ונאלצתי לעשות בשיטטט משין, אבל מצאנו דרך לאלתר חופשי.

אתה לא יכול לעשות 5x5 אם אתה לא יודע לעשות סקוואט כמו שצריך.

ישרוד כמו נינג'ה .
ההתקדמות שלו תיהיה פחות מהירה , כי הוא יעלה משקל רק פעם בשבוע .
אבל העצימות וגם הנפח שלה יותר נמוכות משל SS .

אבל למה שיעשה 5X5 ויעלה משקל פעם בשבוע, אם הוא יכול להעלות משקל כל אימון?
אם הרגלים שלו חלשות, כנראה שהוא יכול להעלות כל אימון לא? (ככה אני מבין את זה)..

אבל למה שיעשה 5X5 ויעלה משקל פעם בשבוע, אם הוא יכול להעלות משקל כל אימון?
אם הרגלים שלו חלשות, כנראה שהוא יכול להעלות כל אימון לא? (ככה אני מבין את זה)..

אנשים לא תמיד עושים דברים מתוך הגיון .
אני רק הגבתי שאין בעיה גם לעשות את ה5X5 של מדקאו , האם זה יהיה אידאלי זה כבר נושא אחר .

• פותח/ת השרשור
סקוואט אני ממזמן יודע לעשות הבעיה שלא תמיד אפשר לעשות סקוואט כי לא תמיד יש שם את האנשים הנכונים שיכולים להניח עלי את המוט בכל סט, ומה לעשות שהם לא נמצאים נאלץ לעשות בדרעק משין, בקשר ללעבור מכון זה בעיה כרגע כי המנוי שלי בקאנטרי שאני מתאמן עד 2010 חודש 6 😵

משומה ה5 כפול 5 הלניארית עבדה לי טוב יותר מSS מבחינת התאוששות

ברור שתיהיה לך התאששות יותר טובה , בתוכנית שבה העצימות והנפח יותר נמוכים .
אני מניח שעבדת במתכונת המקורית של SS ולא הכנסת אימון אחד קל בשבוע .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית