הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לעצב ולנפח את התאומים

KimPiss

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
איך אני מנפח יותר את התאומים ?
קראתי בכמה מקומות שאומרים לעשות 20-עד כשל חזרות תאומים אבל נראה לי יותר הגיוני שבשביל נפח צריך פחות חזרות יותר משקל.
מה יותר ינפח לי את התאומים ?

לא מסכים בכלל...בתאומים יש מספר נמוך של קולטני חלבון (רצפטורים) ולכן צריך דווקא לתת להם הרבה עבודה-ועוד תיקון התאומים עצמם מגיבים למשקל כבד (הסיבים שם ברובם לבנים) הסולאוס (גם שריר שנמצא שם) מגיב לטווח חזרות גבוה-לא רואה סיבה למה לתת ליד קדמים 6-9 סטים ולתאומים לא
מי עושה 6 סטים שבועיים לבייספס ?
ומי מבודד תאומים ?

הסולאוס בדר''כ מורכב מסיבים "איטיים", מה שכנראה מרמז על תגובה יותר טובה לנפח גבוה וטווח חזרות גבוה (15-20).
הגסטרוקנמיוס הוא יותר מאוזן (slow vs. fast).

לכן ניתן לבצע רב הזמן לטווח חזרות גבוה, אך גם לשלב טווח בינוני\נמוך ביחס נמוך יותר.
בתכנית שלי (שפורסמה כאן) ניתן לראות שאני מקדיש יומיים לתאומים בישיבה 3-4x15-20 ויום אחד תאומים בעמידה 3x6-8.

מאמר מעולה בנושא:
https://www.t-nation.com/training/3-reasons-your-calves-arent-growing

בוא נסדר תדברים לגבי היד קדמית שלי חחחחחח....אני עובד ABCXABCX וכו' יוצא לי כל 4 ימים לעבוד על כל שריר באימון שכולל יד קדמית אני עושה סביבות 7-8 סטים יד קדמית.....ומבודד תאומים מי שרוצה שהם יגדלו לו

@HallucinogeN תקן אותי אם אני טועה...תאומים בישיבה הכוונה לסולאוס לכן אני לא מבין מה המטרה לתת לו פעמיים בשבוע עבודה ולגסטורנמיוס פעם אחת הריי הסוליאוס משני יותר

אני עובד ABCXABCX
זאת לא שיטת עבודה למתאמנים טבעיים. אפילו ABCD הידוע לשמצה זה רק 4 פעמים בשבוע.
להתאמן 6 פעמים בשבוע זה פשוט רע, וגם אם בדרך כלשהי זה מקדם אותך (לא ניכנס לזה) עבור מתאמנים צעירים שרואים את שיטת העבודה שלך וירצו לאמץ אותה חלילה - רק יפגעו בעצמם ויגיעו לאימון יתר מהר מאוד.

זאת לא שיטת עבודה למתאמנים טבעיים. אפילו ABCD הידוע לשמצה זה רק 4 פעמים בשבוע.
להתאמן 6 פעמים בשבוע זה פשוט רע, וגם אם בדרך כלשהי זה מקדם אותך (לא ניכנס לזה) עבור מתאמנים צעירים שרואים את שיטת העבודה שלך וירצו לאמץ אותה חלילה - רק יפגעו בעצמם ויגיעו לאימון יתר מהר מאוד.

מכיר את כל מה שאומרים על זה לי זה טוב גם חיטבתי ככה על דל פחמימה ולא נפצעתי-סך הכל אני עובד על כל שריר פעמיים בשמונה ימים שזה בסדר לחלוטין-ואגב אני מתאמן בשביל עצמי לא בשביל שישאלו מה התוכנית שלי ולמי ששואל אני דווקא די ממליץ לפחות בחצי שנה אם לא השנה הראשונה FBW SS וכו'

מכיר את כל מה שאומרים על זה לי זה טוב גם חיטבתי ככה על דל פחמימה ולא נפצעתי-סך הכל אני עובד על כל שריר פעמיים בשמונה ימים שזה בסדר לחלוטין-ואגב אני מתאמן בשביל עצמי לא בשביל שישאלו מה התוכנית שלי ולמי ששואל אני דווקא די ממליץ לפחות בחצי שנה אם לא השנה הראשונה FBW SS וכו'
אז שוב, אם זה עובד לך אז אני שמח בחלקך, באמת 😃
רק לא הייתי רוצה שילדים צעירים או מתאמנים מתחילים יאמצו את השיטה ויפצעו את עצמם.
ולכן לא אמליץ עליה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית