הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ Smith באימון כוח (חוסר ציוד!)

• פותח/ת השרשור Clop
  • פורסם בתאריך

Clop

משתמש פעיל
424
4
נק' מוניטין:
91
424
4
בגלל שאני מתאמן בחד"כ צבאי, אין לי את הציוד שנחוץ בשביל לעשות בצורה בטוחה סקוואט ולחיצת חזה קלאסית (בשיפוע ניטרלי): ראק (מכל סוג), וספסל ניטרלי ללחיצת חזה.
אבל יש smith machine.
האם אפשר להתאמן ע"פ תוכניות כוח קלאסיות (טקסס, SS, 5/3/1) עם הסמית' לסקוואט ובנץ' פרס?
אם כן,האם צריך להוסיף תרגילים חופשיים לתרגילים האלה? אילו?

בגלל שאני מתאמן בחד"כ צבאי, אין לי את הציוד שנחוץ בשביל לעשות בצורה בטוחה סקוואט ולחיצת חזה קלאסית (בשיפוע ניטרלי): ראק (מכל סוג), וספסל ניטרלי ללחיצת חזה.
אבל יש smith machine.
האם אפשר להתאמן ע"פ תוכניות כוח קלאסיות (טקסס, SS, 5/3/1) עם הסמית' לסקוואט ובנץ' פרס?
אם כן,האם צריך להוסיף תרגילים חופשיים לתרגילים האלה? אילו?
אי אפשר להכניס סמית משין במקום.. היציבה היא חלק ניכר בתוכנית.

אני התאמנתי המון בצבא בחדר כושר עלוב, ועשיתי סקוואט בספה של הנצ' פשוט כל נכנסתי מתחת למוט לקחתי צעד הצידה ועשיתי את הסט לא נוח ולא הכי בטיחותי אבל עדיף בהרבה על סמית' ומתרגלים

אני התאמנתי המון בצבא בחדר כושר עלוב, ועשיתי סקוואט בספה של הנצ' פשוט כל נכנסתי מתחת למוט לקחתי צעד הצידה ועשיתי את הסט לא נוח ולא הכי בטיחותי אבל עדיף בהרבה על סמית' ומתרגלים
עד כמה משקל הצלחת להגיע ככה? אני בטוח שלא היית עובר את ה90 קילו בדרך הזאת. אני חושב שבמצב שיש לך רק סמית' משין עדיף לא לעשות סקוואט בכלל ולהתמקד בדד ליפט ולחיצות.
אם אתה ממש רוצה לא לוותר על סקוואטים אתה יכול ללכת על PISTOL SQUAT. לא ניסיתי את זה הרבה אבל זה הסקוואט היחיד שאפשר לבצע במצב הזה.

אימון זה אימון, אם אין משהו אחר אז זה עדיף מכלום.
אבל,
הייתי עושה סקוואטים עם דאמבלים במקומך ולחיצות חזה עם דאמבלים.

כך או כך הסמית מאבד האפקט התרגיל כל כך הרבה שלמתאמן מתחיל זה לא אפקטיבי.

אימון זה אימון, אם אין משהו אחר אז זה עדיף מכלום.
אבל,

כך או כך הסמית מאבד האפקט התרגיל כל כך הרבה שלמתאמן מתחיל זה לא אפקטיבי.
רק עכשיו שמתי לב שהוא אמר שגם אין לו ספסל לבנץ'...
הייתי עובר בסיס במקומו זה כבר מוגזם!

רק רוצה להגיד בקשר להמלצה על פיסטול סקוואט, תרגיל מסוכן מבחינת יציבה של הברך ולא כ''כ מומלץ, בטח לא בלי מישהו שיכול לבדוק שהוא לא קורס. יש אלטרנטיבות אחרות.

וכנראה במצבך כדאי לעשות משהו אחר ולא תוכניות שמבוססות על השלושה.

נערך לאחרונה:
עד כמה משקל הצלחת להגיע ככה? אני בטוח שלא היית עובר את ה90 קילו בדרך הזאת. אני חושב שבמצב שיש לך רק סמית' משין עדיף לא לעשות סקוואט בכלל ולהתמקד בדד ליפט ולחיצות.
אם אתה ממש רוצה לא לוותר על סקוואטים אתה יכול ללכת על PISTOL SQUAT. לא ניסיתי את זה הרבה אבל זה הסקוואט היחיד שאפשר לבצע במצב הזה.

הייתי משתדל לבצע בעיקר אימוני נפח ולא עצימות כדי לא להיות עם משקל כבד מדי שיש לי סיכוי לאבד שליטה, אבל הייתי עובד לאחרונה עם 130-140 קילו

• פותח/ת השרשור

.

שתי האופציות לא מאפשרות להשתמש במשקלים שמייצרים עצימות באמת. בנוסף, הדאבלים שלנו בחוסר ואי אפשר להתקדם איתם לינארית.

אני מבין את החסרונות של המכונה לעומת התרגיל החופשי, אבל לוותר בגלל זה לגמרי על אימוני כוח?

בחדר הכושר שלי איו כלוב לסקוואט אז אני מניח את המוט על המקבילים בין סטים, עובד מצוין בשבילי כבר שנה בערך.

יש המון בפורום פה שמתקדמים בצבא בבסיסים מזעזעים לחלוטין.
@yanivgoft בנץ עם מוט W אני מאמין שזה Enough said.

יש המון בפורום פה שמתקדמים בצבא בבסיסים מזעזעים לחלוטין.
@yanivgoft בנץ עם מוט W אני מאמין שזה Enough said.
אנחנו היינו שוכבים על ספסל ירוק של החדר אוכל ו2 אנשים היו מרימים את המוט. מהרצפה ומביאים אותו לבחור שעושה את הסט

אנחנו היינו שוכבים על ספסל ירוק של החדר אוכל ו2 אנשים היו מרימים את המוט. מהרצפה ומביאים אותו לבחור שעושה את הסט

אני במשך שבועות בשטח הייתי שם ווסט ממלא אותו במחסניות וכל מה שאפשר ונתלה על ענפים לעשות מתח, ומעמיד מיטות ברזל אחד על השניה ומקמבן מקבילים וכל מיני שטויות.

אם רוצים מספיק מסתדרים איכשהו

אני חושב שאני אלוף הקומבינות לאיך לעשות סקוואט בצבא. לפי מה שהבנתי ממך יש ספת בנץ עליון ומוט. מה יותר מזה אפשר לבקש? היום עשיתי 180 סקוואט בבנץ' עליון בוינגייט. בנוסף אם יש סמית אתה יכול לקחת את הקצה של הסמית ואת אחד המתלים של הפלטות שלידו וליצור מהם ראק באזור שיוצא גובה דומה - עשיתי ככ187.5 סקוואט ויש לי לתלה של זה. אם יש לך מקבילים אין מה לדבר בכלל וזה ממש פשוט. לגבי ספה אתה כבר יכול להבין שתירוצים זה למוצצים ואפשר לקמהן הכל אם צריך. יש לך מוט ויש לך בנץ עליון בבסיס. באמת שזה המון ואתה לא מעריך את זה.

אני חושב שאני אלוף הקומבינות לאיך לעשות סקוואט בצבא. לפי מה שהבנתי ממך יש ספת בנץ עליון ומוט. מה יותר מזה אפשר לבקש? היום עשיתי 180 סקוואט בבנץ' עליון בוינגייט. בנוסף אם יש סמית אתה יכול לקחת את הקצה של הסמית ואת אחד המתלים של הפלטות שלידו וליצור מהם ראק באזור שיוצא גובה דומה - עשיתי ככ187.5 סקוואט ויש לי לתלה של זה. אם יש לך מקבילים אין מה לדבר בכלל וזה ממש פשוט. לגבי ספה אתה כבר יכול להבין שתירוצים זה למוצצים ואפשר לקמהן הכל אם צריך. יש לך מוט ויש לך בנץ עליון בבסיס. באמת שזה המון ואתה לא מעריך את זה.

אם תרצו אין זו אגדה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית