ייעוץ Smith באימון כוח (חוסר ציוד!)

• פותח/ת השרשור Clop
  • פורסם בתאריך

Clop

משתמש פעיל
424
4
נק' מוניטין:
91
424
4
בגלל שאני מתאמן בחד"כ צבאי, אין לי את הציוד שנחוץ בשביל לעשות בצורה בטוחה סקוואט ולחיצת חזה קלאסית (בשיפוע ניטרלי): ראק (מכל סוג), וספסל ניטרלי ללחיצת חזה.
אבל יש smith machine.
האם אפשר להתאמן ע"פ תוכניות כוח קלאסיות (טקסס, SS, 5/3/1) עם הסמית' לסקוואט ובנץ' פרס?
אם כן,האם צריך להוסיף תרגילים חופשיים לתרגילים האלה? אילו?

priview_wt_herzel.png

האמתי שלא שמתי לב אליהם.
באמת נראה טוב.
אל תשכח מהקופון I_Love_LBS נותן הנחה 10 ש"ח לכל הזמנה. אני לא מאמין איך אתה פה כל כך הרבה זמן ובחיים לא הזמנת חולצות אני כבר מזמין פעם שניה וזה חולצות נדירות!

האמתי שלא שמתי לב אליהם.
באמת נראה טוב.
לא ידעת על זה ? יש לי 2 חולצות ומכל צד הדפס
הכי יפה זה Under the bar (יש לי בכחול זה מדהים) וPain is temporary (בלבן גם אני ממש אוהב)
eat lift sleep repeat לא נראה יפה כי הוא לא מתפרס טוב על החולצה
its not going to lift itself גם לא אהבתי

אל תשכח מהקופון I_Love_LBS נותן הנחה 10 ש"ח לכל הזמנה. אני לא מאמין איך אתה פה כל כך הרבה זמן ובחיים לא הזמנת חולצות אני כבר מזמין פעם שניה וזה חולצות נדירות!
אני אזמין 😃

לארג' שחורות אחת עם FAT BUT STRONGER THAN YOU מקדימה ואבולוציה מאחורה ואחת לPRIDE מקדימה וSLEEP TRAIN REPEAT מאחורה
אני צריך גם להתחדש בעוד משהו, בינתיים יש אחת עם FAT BUT STRONGER THAN YOU משני הצדדים. תגיד, אתה בטוח שלארג' לא יהיה קטן עליך? אצלי זה XXL, אמנם קצת גדול אבל בכל זאת...

אני צריך גם להתחדש בעוד משהו, בינתיים יש אחת עם FAT BUT STRONGER THAN YOU משני הצדדים. תגיד, אתה בטוח שלארג' לא יהיה קטן עליך? אצלי זה XXL, אמנם קצת גדול אבל בכל זאת...
יש לי היקף בטן 92 אני עדיין יכול לשים על עצמי מדיום חחח. אני עד כדי כך קטן עכשיו אני אפילו שם על עצמי מידה 32 בג'ינס כמו חברים שלי ששוקלים 70 קילו

איזו חולצה לא איזו מידה 🤦‍♂️
חוץ מזה אחרי חיטוב אני יורד אל תשכח ☝️
את הFAT BUT STRONGER THAN YOU אתה חייב זה האוריגינל שהתחיל את הכל. אם אני לא טועה עוד ב2009 בערך משה עשה מכירה לחולצות האלה ב50 שקל + 10 שקל משלוח ואני הזמנתי בפעם הכי ראשונה עוד אז וזה היה אמור להיות חד פעמי באותה תקופה. החולצה הראשונה הייתה FAT BUT STRONGER THAN YOU מקדימה והתמונה של האבולוציה מאחורה.

את הFAT BUT STRONGER THAN YOU אתה חייב זה האוריגינל שהתחיל את הכל. אם אני לא טועה עוד ב2009 בערך משה עשה מכירה לחולצות האלה ב50 שקל + 10 שקל משלוח ואני הזמנתי בפעם הכי ראשונה עוד אז וזה היה אמור להיות חד פעמי באותה תקופה. החולצה הראשונה הייתה FAT BUT STRONGER THAN YOU מקדימה והתמונה של האבולוציה מאחורה.
סבבה.
למה מידה L ?
אני חושב על M.
יהיה קטן מידיי לדעתך?

בהזמנה הקודמת כששקלתי 10 קילו פחות לקחתי גופיות אתלטיות M והן היו קטנות עליי, ותחשוב שעברתי 10 קילו מאז. או שהגופיות האתלטיות M שלהן קטנות יותר מהM הרגיל או שכל החולצות שיש להם בכללי קטנות יותר, אני לא יודע להגיד ב100 אחוז אבל עכשיו אם אני שם עליי את הM היא ממש ממש צמודה עליי ויש לי היקף בטן יותר קטן משלך.

בהזמנה הקודמת כששקלתי 10 קילו פחות לקחתי גופיות אתלטיות M והן היו קטנות עליי, ותחשוב שעברתי 10 קילו מאז. או שהגופיות האתלטיות M שלהן קטנות יותר מהM הרגיל או שכל החולצות שיש להם בכללי קטנות יותר, אני לא יודע להגיד ב100 אחוז אבל עכשיו אם אני שם עליי את הM היא ממש ממש צמודה עליי ויש לי היקף בטן יותר קטן משלך.
טוב אקח L
מקסימום ישמש כחולצת בית או שינה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית