הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחיל לפתח גוף 16

וואלה?

באמת?

מעלה. חושב שלא?...
הוא בטוח מעלה יותר משיטת האימון שהצגת עבורך. אתה ילד קטן, שלא הרוויח מספיק מסת שריר ו/או ידע, כדאי להרגיע את ההתלהבות ולשמור על צניעות.
טוב הוא על סייקל ורוב הפורום הזה מתוסכל מהתוצאות שלו אז כל אחד שיש לו אחוז שומן נמוך כולם אומרים שהוא על סייקל

טוב הוא על סייקל ורוב הפורום הזה מתוסכל מהתוצאות שלו אז כל אחד שיש לו אחוז שומן נמוך כולם אומרים שהוא על סייקל
סייקל או לא זה מעניין אף אחד... כל מי שמדבר על שימוש בחומרים והוא קטן וחלש, הוא סוג של מוקצה...
מבחינתי, כולכם משתמשים בחומרים אנאבוליים משמעותיים ואתם חלשים וקטנים או שאתם לא משתמשים וגם אם כן הייתם , כנראה שהייתם קטנים וחלשים.
הבחור בתמונה קטן ואני בטוח שגם חלש!

לפי מה הקביעה הזאת שרוב הפורום מתוסכל?
ומה איתך?
מרוצה? 😃

• פותח/ת השרשור
כל אימון בין אם הוא כח או נפח גבוה, גורם לגדילה במסת השריר הקיימת.
כמה או איך?
זה סיפור אחר.
אתה טוען שלא? לא מעלים מסת שריר בSS? אתה בטוח בזה? ניסית?
בוא נדבר על זה קצת... תמיד כיף להפליק לאנשים כמוך בטוסיק. 😖

שמע, לא באמת יעיפו אותך אחרי 6, תפתח גם מערכת יחסים טובה עם המאמנים ומי שצריך. לא מאמין שיעיפו אותך זה לא שחור לבן.😛

עכשיו ככה, אף אחד לא ישב פה ויתחיל לכתוב לך תוכנית אימונים ותזונה. לא בהכרח מעצלנות או רוע לב אלא גם כי זה נורא משתנה מאדם לאדם. אתה מכיר את עצמך הכי טוב, תבנה לעצמך.
תתחיל לקרוא ולהיכנס לעיניים. שום דבר לא בא בקלות.☝️
נכון זה מעצבן רצח שאומרים לך לקרוא ובעצם לא קיבלת שום עזרה?
אבל באמת שאין לנו איך לעזור לך.
תחשוב על זה, אני לא מכיר אותך לא יודע מה אוהב/יכול לאכול, מה לא, מתי אתה בבית, יכול לבשל או לא ודברים כאלה.
בגלל זה באמת אין איך לעזור לך סתם ככה.
תקרא ואתה תבין את זה מהר מאוד.😉
לי אף אחד לא כתב תוכנית אימון/תפריט, עשיתי את זה לבד. (ובאתי בשאלות בדיוק כמו שלך.)
כנס לקילוגרם, יש לך שם תוכניות, תפריטים ומעבר לזה המון מאמרים שיעזרו לך.
שיהיה לך כיוון, דבר ראשון תלמד איך אתה כותב תפריט ותלמד קצת מושגים בנושא.
תוכניות אימונים יש לך שם כל מיני דוגמאות ותנסה לקרוא גם על SS תראה אם מושך אותך.
בהצלחה! 😃

עוד משהו, אל תתבייש לשאול,כל דבר קטן שיש לך סימן שאלה עליו פתח על זה נושא ותלמד מאנשים פה.

שלום גבר ותודה על ההודעה המפורטת והעוזרת !!

אני יגיד לך מה ניסתי לקרוא את המארים שנתנו לי פה ויש לי בעייה רצינית בהבנת הנקרא..

פשוט קראתי ולא הבנתי כלום... וגם אם כן הבנתי משהו לא כלכך עזר לי ;/

אני ממש רוצה כבר להתחיל להתאמן יותר מסודר ולדעת מה לאכול והכל אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל מה לעשות וכו' כי אין איזה מישהו שיעזור לי בתחילה

למשל איזה אבקות לקנות במידת הצורך כמה לרוץ איזה ימים להתאמן ומה לאכול ומה לא לאכול איזה תרגילים לעשות איזה לא איך לדעת להתחיל בכלל מסה או חיטוב ואם כן איך

תמבין ?! אני פשוט נכנסתי למים עמוקים ומנסה לשחות ולא מצליח בגלל ידע 🫤

בנתיים מה שאני עושה זה רץ ועושה כושר במתקנים שיש בפארקים וכמה תרגילים שאני מכיר אוכל טונה אחריי כל אימון וזה הכל אבל אני מרגיש שזה לא ממש עוזר זה לא מרצה אותי אני חייב שיהיה לי תוכנית מסודרת ! 😵‍💫🥊

אני מבין שאפחד לא ישב ויכתוב לי פה תוכנית אבל זה אני וזה מה שאמרתי אולי יש לכם המלצות אחרות ... תודה ויום טוב 😃

אני מבין שאפחד לא ישב ויכתוב לי פה תוכנית אבל זה אני וזה מה שאמרתי אולי יש לכם המלצות אחרות ... תודה ויום טוב 😃

כל כך מבין את התסכול שלך, אין לי עצה יותר טובה מלהתחיל לקרוא.
גם אם אני אעזור לך זה לא יעזור לך. אתה צריך ללמוד לבד ולהבין מה אתה עושה.
בהצלחה! תקרא כמה שצריך, לא הבנת? תשאל ונענה בכיף. 😛

היא כן מעלה מסת שריר, פשוט קציצו אכל רק אוראו וחלב עם 80 חלבון ביום זה למה הוא לא העלה מסת שריר כמעט
ההיפך לדעתי ולדעת הפורום אם הוא אכל הרבה יותר מהניטראלי שלו הוא היה צריך לעלות יותר מסת שריר (ומן הסתם גם יותר שומן)

Back
למעלה תחתית