הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה 4 וחצי חודשים במסה - לפני\אחרי והערכת א.ש

מצב
השרשור נעול
כל הכבוד על השינוי, רואים שגדלתה.
אבל אחרי קריאה פה אולי באמת זה המרחק של המלצמה 😃

תזכור שבסוף מה שקובע זה לא כמה עליתה עכשיו במשקל, אלה מה יהיה ההפרש משקל כאשר תגיעה לאחוז שומן לפני המסה.

חחחח ההבדל בפנים וואו:lol:
עכשיו אתה נראה כמו מנהל בלבס. חכה תראה בחיטוב בים מה יהיה.
מתי מתחיל חיטוב ? 1.5 ?

• פותח/ת השרשור
תודה על הפירגון חברים

הורדת הפחמימה תקשה בצבירת מסה
???

לגבי התמונות, אכן עליה טובה. אני לא הייתי ממשיך וממליץ להתחיל חיטוב (אלא אם זה לא מעניין אותך). מכאן והלאה העלאה במסת השריר תהיה ממש לא נקייה.

???

לגבי התמונות, אכן עליה טובה. אני לא הייתי ממשיך וממליץ להתחיל חיטוב (אלא אם זה לא מעניין אותך). מכאן והלאה העלאה במסת השריר תהיה ממש לא נקייה.

למה שעכשיו העלייה שלו תיהיה פחות נקיה?

למה שעכשיו העלייה שלו תיהיה פחות נקיה?
ככל שיש לך יותר שומן, יש לך יותר אסטרוגן - זו סיבה אחת (סיבה אחרת זה מיוסטטין, אבל לא נכנס לזה כי המנגנונים הם על עכברים בעיקר)
סיבה שנייה אתה כל פעם צריך להעלות את הקלוריות כדי "לתחזק" את הגוף ולהמשיך להעלות במשקל (ולהתקדם באימונים). ככל שתעלה יותר קל' מעל ה-RMR, אתה בפוטנציאל גבוה יותר להשמין ביחס שונה מהעלאה בשריר.
סיבה שלישית זה חיטוב ארוך, מייגע, עם פוטנציאל לאבד מסת שריר ככל שהוא ארוך יותר (במיוחד אם יורדים ל-% שומן נמוך).

ככל שיש לך יותר שומן, יש לך יותר אסטרוגן - זו סיבה אחת (סיבה אחרת זה מיוסטטין, אבל לא נכנס לזה כי המנגנונים הם על עכברים בעיקר)
סיבה שנייה אתה כל פעם צריך להעלות את הקלוריות כדי "לתחזק" את הגוף ולהמשיך להעלות במשקל (ולהתקדם באימונים). ככל שתעלה יותר קל' מעל ה-RMR, אתה בפוטנציאל גבוה יותר להשמין ביחס שונה מהעלאה בשריר.
סיבה שלישית זה חיטוב ארוך, מייגע, עם פוטנציאל לאבד מסת שריר ככל שהוא ארוך יותר (במיוחד אם יורדים ל-% שומן נמוך).

תודה, אני זוכר ניראה לי רשמתה איפה שהוא כבר על החלק של האסטרוגן.
אבל הנושא של יחס שומן ושריר זה חדש לי, תודה.

יש המלצה לרף של אחוז שומן שאותו לא כדאי לעבור ?

• פותח/ת השרשור
???

תודה על התגובה 😃
אולי אקדים את החיטוב באמת, אבל נכון לעכשיו להגיע למשקלי עבודה שהצבתי לעצמי חשובים לי מעט יותר.

תודה על התגובה 😃
אולי אקדים את החיטוב באמת, אבל נכון לעכשיו להגיע למשקלי עבודה שהצבתי לעצמי חשובים לי מעט יותר.

אתה לא מוותר על ה 100 ? ואתה רוצה לעשות אותו ל 5 חזרות ? כי ל RM1 ניראה לי יש לך את זה כבר.

תודה על התגובה 😃
מה הם היעדים ובכמה התחלת?
ואגב, מה הפלוס הקלורי לאורך התכנית?

• פותח/ת השרשור
אתה לא מוותר על ה 100 ? ואתה רוצה לעשות אותו ל 5 חזרות ? כי ל RM1 ניראה לי יש לך את זה כבר.
אכן,
אני רוצה להגיע ל RM5 איתו, לפחות.

מה הם היעדים ובכמה התחלת?
ואגב, מה הפלוס הקלורי לאורך התכנית?
תחילת המסה התחילה בבנצ' פרס - 80
סקוואט - 60
דדליפט - 60

היעדים הם כמה שניתן להתקדם במסגרת הזמן שמאפשרת לי התקדמות עד החיטוב 😃
אבל אחד היעדים הראשונים שלי הוא להגיע לחמישיה של 100 בבנצ'.
אני מניח שכשאגיע ליעד, אולי אחשוב על חיטוב.
נראה בעוד 3 שבועות אם זה צלח 😉

תחילת המסה התחילה בבנצ' פרס - 80
סקוואט - 60
דדליפט - 60

היעדים הם כמה שניתן להתקדם במסגרת הזמן שמאפשרת לי התקדמות עד החיטוב 😃
אבל אחד היעדים הראשונים שלי הוא להגיע לחמישיה של 100 בבנצ'.
אני מניח שכשאגיע ליעד, אולי אחשוב על חיטוב.
נראה בעוד 3 שבועות אם זה צלח 😉[/QUOTE]
בנץ׳ גבוה מהסקוואט והדדליפט??🤯🤯🤯🤯
ובהצלחה.

עריכה: אני מהנייד ואין לי כוח להתעסק עם זה, אז תניח שציטטתי אותך כמו שצריך..

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית