עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אכן 😃חחחח ההבדל בפנים וואו:lol:
עכשיו אתה נראה כמו מנהל בלבס. חכה תראה בחיטוב בים מה יהיה.
מתי מתחיל חיטוב ? 1.5 ?
חנפן 😖וניהול טוב
בונה על המלצה לניהול פורום אוף טופיק/ארכיוןחנפן 😖
בס"ד.בונה על המלצה לניהול פורום אוף טופיק/ארכיון
משנה שמן שכמותךבדיוק.
עבור מבנה גוף נתון (ברגע זה), מה זה ישנה לך אם יעריכו שיש לך 12% או 29%?
שמן זו לא קללה... אז המשפט שלך לא תקין.משנה שמן שכמותך
???הורדת הפחמימה תקשה בצבירת מסה
???
לגבי התמונות, אכן עליה טובה. אני לא הייתי ממשיך וממליץ להתחיל חיטוב (אלא אם זה לא מעניין אותך). מכאן והלאה העלאה במסת השריר תהיה ממש לא נקייה.
ככל שיש לך יותר שומן, יש לך יותר אסטרוגן - זו סיבה אחת (סיבה אחרת זה מיוסטטין, אבל לא נכנס לזה כי המנגנונים הם על עכברים בעיקר)למה שעכשיו העלייה שלו תיהיה פחות נקיה?
ככל שיש לך יותר שומן, יש לך יותר אסטרוגן - זו סיבה אחת (סיבה אחרת זה מיוסטטין, אבל לא נכנס לזה כי המנגנונים הם על עכברים בעיקר)
סיבה שנייה אתה כל פעם צריך להעלות את הקלוריות כדי "לתחזק" את הגוף ולהמשיך להעלות במשקל (ולהתקדם באימונים). ככל שתעלה יותר קל' מעל ה-RMR, אתה בפוטנציאל גבוה יותר להשמין ביחס שונה מהעלאה בשריר.
סיבה שלישית זה חיטוב ארוך, מייגע, עם פוטנציאל לאבד מסת שריר ככל שהוא ארוך יותר (במיוחד אם יורדים ל-% שומן נמוך).
תודה על התגובה 😃???
לגבי התמונות, אכן עליה טובה. אני לא הייתי ממשיך וממליץ להתחיל חיטוב (אלא אם זה לא מעניין אותך). מכאן והלאה העלאה במסת השריר תהיה ממש לא נקייה.
תודה על התגובה 😃
אולי אקדים את החיטוב באמת, אבל נכון לעכשיו להגיע למשקלי עבודה שהצבתי לעצמי חשובים לי מעט יותר.
מה הם היעדים ובכמה התחלת?תודה על התגובה 😃
אולי אקדים את החיטוב באמת, אבל נכון לעכשיו להגיע למשקלי עבודה שהצבתי לעצמי חשובים לי מעט יותר.
אכן,אתה לא מוותר על ה 100 ? ואתה רוצה לעשות אותו ל 5 חזרות ? כי ל RM1 ניראה לי יש לך את זה כבר.
תחילת המסה התחילה בבנצ' פרס - 80מה הם היעדים ובכמה התחלת?
ואגב, מה הפלוס הקלורי לאורך התכנית?