ייעוץ הפרס לא זז!

• פותח/ת השרשור yoel_f1
  • פורסם בתאריך

yoel_f1

משתמש מתחיל
65
22
נק' מוניטין:
25
65
22
שלום, יש לי בעיה די מציקה, הכתפיים שלי ממש חלשות ולא מתקדמות יחסית לשאר חלקי הגוף, קשה לי מאוד להתמודד בפרס ולהעלות משקל אולי פעם בשבועיים בקושי, התכנית שלי לא עמוסה וזוהי לא הבעיה אני עושה סקוואט ואז פרס ואז דדליפט, אני מקפיד לאכול ולישון טוב והפרס לא עולה ומכאן גם הבנצ' נתקע .
אתם ממליצים להתחיל את האימון בפרס? או להוסיף תרגיל עזר לכתפיים או שאין צורך, אני בכלל לא במשקל גבוה בפרס ואני ממש בתחילת דרכי עוד לא עשיתי ריסט אחד בשום תרגיל, עזרה?

• פותח/ת השרשור
איזה תוכנית אתה עושה ומה משקלי העבודה שלך?
אני כרגע עושה SS עם מתח ומקבילים משהו כזה:
A: סקוואט 3X5
בנצ' 3X5
בנט אובר רואו 3X5
מקבילים 3X8
B:
סקוואט 3X5
פרס 3X5
דדליפט 1X5
צ'ין אפס 3X8

אני מתחיל ממשקלים ממש נמוכים כדי להתקדם כמה שיותר ולא להתקע וגם כדי לתת עוד זמן מנוחה לפציעה שלי ברגל משהו כמו 60 אחוז מRM5 סקוואט-50
בנצ'- 35
בנט אובר רואו- 35
פרס - 25 (תקוע, כתפיים חלשות שגורמות גם לקושי בבנצ')
דדליפט- 60

הפרס לא זז לבד? תזיז אותו
זה בטח יעזור
אני כרגע עושה SS עם מתח ומקבילים משהו כזה:
A: סקוואט 3X5
בנצ' 3X5
בנט אובר רואו 3X5
מקבילים 3X8
B:
סקוואט 3X5
פרס 3X5
דדליפט 1X5
צ'ין אפס 3X8

אני מתחיל ממשקלים ממש נמוכים כדי להתקדם כמה שיותר ולא להתקע וגם כדי לתת עוד זמן מנוחה לפציעה שלי ברגל משהו כמו 60 אחוז מRM5 סקוואט-50
בנצ'- 35
בנט אובר רואו- 35
פרס - 25 (תקוע, כתפיים חלשות שגורמות גם לקושי בבנצ')
דדליפט- 60
במשקלים האלה זה כנראה התזונה שלך, אבל בלי קשר SS גרועה ללחיצות, לפלג עליון בכללי.

• פותח/ת השרשור
זה בטח יעזור
אז זהו! אני צריך טיפים איך להזיז אותו
זה בטח יעזור

במשקלים האלה זה כנראה התזונה שלך, אבל בלי קשר SS גרועה ללחיצות, לפלג עליון בכללי.
כרגע אני על פלוס קלורי נמוך עד שאני אתקע, SS אולי גרועה לפלג עליון אבל במשקלים האלה פלג עליון לא יהיה, אני מחפש להתקדם במשקלי העבודה שיהיה לי לפחות כוח בסיסי אז אין לך עצות לאיך לשפר את הלחיצות?

אתה בפרופורציות טובות וזה נורמאלי שהוא לא עולה עכשיו. כשיהיה לך מחסור בפרופורציות (לדוגמא בנץ' 80 קילו ופרס 40) תשאל. עכשיו אתה במצב טוב

אתה בפרופורציות טובות וזה נורמאלי שהוא לא עולה עכשיו. כשיהיה לך מחסור בפרופורציות (לדוגמא בנץ' 80 קילו ופרס 40) תשאל. עכשיו אתה במצב טוב
לא הוא לא, אם הוא כבר שבועיים כמו שהוא רשם לא מתקדם בפרס ולא בבנץ במשקלים כאלה אין שום סיבה שהוא יהיה במצב טוב עם כל הפרופורציות שבעולם.

לנושא: תעלה את הפלוס קלורי, אני מניח שגם הסקוואט\דדליפט לא מתקדמים מאימון לאימון וגם אם כן עדיין הייתי מעלה כי זה כנראה ייתקע אותך בהמשך.
לחיצות בכללי זה דבר שמאוד מושפע ממסת שריר וכנראה שתצטרך יותר להקפיד על האוכל

• פותח/ת השרשור
לא הוא לא, אם הוא כבר שבועיים כמו שהוא רשם לא מתקדם בפרס ולא בבנץ במשקלים כאלה אין שום סיבה שהוא יהיה במצב טוב עם כל הפרופורציות שבעולם.

לנושא: תעלה את הפלוס קלורי, אני מניח שגם הסקוואט\דדליפט לא מתקדמים מאימון לאימון וגם אם כן עדיין הייתי מעלה כי זה כנראה ייתקע אותך בהמשך.
אני מבין, אני יקפיד יותר באוכל ובשינה ונראה איך יתקדם, תודה על המענה

הוא אמר שהוא מתקדם בהכל חוץ מפרס. זה אומר שאחרי זמן מסוים או שהפרס שלו יתחיל לטפס או שיתחיל לו חוסר בפרופורציות. אני לא רואה סיבה להתחיל לטפל בזה עכשיו כשיש לו עוד דרך ארוכה לטפס במשקלים

הוא אמר שהוא מתקדם בהכל חוץ מפרס. זה אומר שאחרי זמן מסוים או שהפרס שלו יתחיל לטפס או שיתחיל לו חוסר בפרופורציות. אני לא רואה סיבה להתחיל לטפל בזה עכשיו כשיש לו עוד דרך ארוכה לטפס במשקלים

אני מסכים עם @ScrewYouHippies
הפרופורציה בין הפרס לבין הבנץ סבבה לגמרי,אבל שניהם בעצמם נמוכים.
פותח הנושא שים לב לתזונה לשינה ולאימונים,אין שום סיבה שמישהו ייתקע במשקלים האלו בSS(תוודא שיש עלייה במ.ג)

פותח הנושא שים לב לתזונה לשינה ולאימונים,אין שום סיבה שמישהו ייתקע במשקלים האלו בSS(תוודא שיש עלייה במ.ג)
אין קשר לפרופורציה, אין סיבה שהוא לא יתקדם בשניהם כבר שבועיים במשקלים האלה

וזה כי מצאו תוכנית שמאפשרת התקדמות יותר מהירה בלחיצות? או שפשוט כולם אוהבים להגיד את זה?

להתקדם 2.5 בבנץ כל אימון לא קורה, זה חלום.
טקסס תעבוד הרבה יותר טוב.

יותר מדי אנשים מחשבים את SS עם הכשלים ואת טקסס כתכנית שבה אי אפשר להגיע לכשל או לא להגיע למטרה בה.

פרס, למרות שהטכניקה שלה קלה ביחס לשאר הרמות הבסיס, לדעתי היא הכי תלויה בטכניקה שלך.
כשהייתי בss נתקעתי בתרגיל לכמה שבועות טובים על 30 קילו, חשבתי שהטכניקה טובה ולא ידעתי מה לעשות( כאילו מה? לעשות ריסט שיש לך פאקינג 5 קילו כל צד??). מישהו אמק לי למתוח את הlats כי הייתי נראה לו נוקשה. עשיתי מתיחות ותוך 3 שבועות בערך כבר הגעתי ל55 קילו למרות שהייתי בפלוס נמוך מאוד.

בקיצור, אם אתה מקפיד על תזונה ומנוחה ולא עולה בפרס, זה הטכניקה ולא כתפיים חלשות

• פותח/ת השרשור
נתקעתי רק בפרס ובבנצ, ואני כן יקח לתשומת ליבי ויקפיד יותר, תודה על המענה
תנסה להוריד את המתח והדיפס ותראה איך משפיע.
אני לא רואה איך זה משפיע
פרס, למרות שהטכניקה שלה קלה ביחס לשאר הרמות הבסיס, לדעתי היא הכי תלויה בטכניקה שלך.
כשהייתי בss נתקעתי בתרגיל לכמה שבועות טובים על 30 קילו, חשבתי שהטכניקה טובה ולא ידעתי מה לעשות( כאילו מה? לעשות ריסט שיש לך פאקינג 5 קילו כל צד??). מישהו אמק לי למתוח את הlats כי הייתי נראה לו נוקשה. עשיתי מתיחות ותוך 3 שבועות בערך כבר הגעתי ל55 קילו למרות שהייתי בפלוס נמוך מאוד.

בקיצור, אם אתה מקפיד על תזונה ומנוחה ולא עולה בפרס, זה הטכניקה ולא כתפיים חלשות
איזה מתיחות עשית? ואתה חושב שכדאי לי להעלות פרס לבדיקת טכניקה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית